Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Zeljko, ja u Rrmisi będę w tej Warszawie. 8)

Przyjadę 16 wieczorem, a wyjadę 18. W sumie więc nie ma za wiele czasu. :roll:

Ale bardzo się cieszę i tym, co będzie. :D

Mam nadzieję na gorące spotkanie z Bliniem. 8)

Miziać się będziemy chyba. :D

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wrocilismy , Kubice ogladamy , wczoraj to ja sie poplakalam z radosci , no ale dzisiaj na starcie mnie Raikonen wkurzyl :roll:

W szkole na poczatku bylo strasznie.

Pabli byl najgorszym fleja , nie chcial isc jak wsyscy i koniec. Pani kazala mojemu Staremu isc przodem i go wolac no i sie udalo .

Pozniej bylo juz tylko lepiej. Teraz caly tydzien musimy cwiczyc to co Pani kazala .

Bylo bardzo fajnie .

Musielismy leciec do Janek po nowa obroze , Pani kazala kupic skorzana , bo ta nasz obroza na klik jakos sie rozchodzila.

Kupilam taka byly jaka , bo docelowej nie moglam kupic , bo duzo za luzna. Zreszta i tak jedna obroza to malo .Tak jak ubrac dla dziewczyn zawsze malo :D Jest z nami dobermanka , chyba starsza , 2 asciki , beagelek ,i inne niezidentyfikowane.

http://img405.imageshack.us/img405/8910/bbbbyn2.jpg

Brazuniu

Nie lam sie , nasz Mlody juz 3 razy probwal zdac i wcaz kicha. Autem jezdzi juz od 5 lat .Nauczyli Go w Ameryce , jak pracowal jako Dzieciak w auto tuningu .Nie takimi jezdzil jak te Astry :D

Moze sie kiedys uda :p

Ale Wam zazdroszczę tego szkolenie :( , ale tak bardzo pozytywnie :D , że nie zdążyłam powiedzieć hej :D i zaczynam od " ale". Wróciłam z biegania :D , umieram . Kiepsko ze mną po zimie, biorę się za kondychę. Już moje ulubione trasy wyschły trochę i można spokojnie biegać :D . Dzisiaj widziałam ludzi na koniach, fajnie im. Ogarne się i jedziemy nad Bug , nad jezioro Białe i do lasu :D . Niedziele musi być fajna :D . Nie mogę oglądać Kubicy, to nie na moje słabe nerwy , nie Kubica tylko mój Stary podczas oglądania :D

Rany jakie duze psy!!! Ktory to Pablo bo wierzyc sie nie chce... no i ja znowu trzese.., wiadomo czym... :lol:

A ja z mezem po 15 latach mamy zamiar wyjsc gdziesz razem bez Stefka. Jak tesciowa bedzie zostanie ze Stefkiem.

Az mam stracha na sama mysl, ze wychodze gdzies z domu, pomiedzy ludzi i nie jest to ani sklep ani park. :lol:

Zeljko

Pabli ze mna jest , a mnie chyba poznajesz, co ?

Podpowiem ; Pabli ma uszy niekopiowane :D

I gdzie Wy sie wybierzecie sami bez Dziecka , moze do nas ?

:roll:

Mokka

Naprawde bardzo mi sie spodobalo . Zaluje , ze nie przykladalam sie bardzej do chodzenia na smyczy , ale tak to jest jak mozna rano wyjsc do lasu , a nie po schodach w bloku. Mam nadzieje , ze nadrobimy .

Ten amstaff na szkoleniu to mial bardzo gadane , siedzial i tak podspiewywal

:D

Twoja juz plywa ? Chyba nie , bo zimno :roll:

Ja to sie tak zgrzalam , ze gdyby nie to , ze w kamizelce mialam smakolyki to bym sie rozbierala :D

Maly wrocil ledwo zywy , dopiero niedawno wstal :D

Naprawde bardzo mi sie spodobalo .

Ha! Wiedzialam, ze tak bedzie! rrmini, bardzo sie ciesze, ze po pierwszych zajeciach masz takie pozytywne odczucia. A jak maly umeczony, to tym lepiej. Widac nie tylko miesniowo, ale tez intelektualnie sie rozruszal :-)

Co do obrozy, to fakt. Te na klik nie sa dobre. Na zdjeciu widze, ze drugi dobek chodzil na zaciskowej. Nie wiem jak u Was w szkole, ale ja nie mam nic przeciwko 8) Chociaz wole te zapinane, ale zdecydowanie wyzej na szyi psa.

Takie niskie "noszenie" obrozy nie sprzyja wlasciwej korekcie ;)

A kiedy zaczynacie "hopki"? 8)

za zwyczaj maz sam jedzie

no nie moze byc :roll: Tesciowa z kilku chwil ze Stefkiem bedzie szczesliwa, wiec imprezy mozna powtarzac cyklicznie :-) Kiedys Ci radzilam "wiecej snu i odpoczynku", ale teraz dorzucam, wiecej fajnych imprez :-)

Mokka, my tez po zimie jakos zbieramy forme ;) Zawsze cos tam regularnie robilismy, ale raczej lajtowo . Teraz mamy postanowienie aby wstawac przed 6 rano i juz od 7 cwiczyc w klubie :o :lol: A potem byc moze jeszcze raz wieczorem, bo "zapodaja" bardzo fajne zajecia ... z faaaajnymi instruktorami :lol:

BTW ciekawe jak to jest wstac o 6 rano :roll: :lol: