DPS 05.04.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Zeljko, ja u Rrmisi będę w tej Warszawie. Przyjadę 16 wieczorem, a wyjadę 18. W sumie więc nie ma za wiele czasu. Ale bardzo się cieszę i tym, co będzie. Mam nadzieję na gorące spotkanie z Bliniem. Miziać się będziemy chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 W czasie miziania przekaż Bliniowi mizie ode mnie i Katuni Dzień dobry!! Egzamin dzisiaj mam (jasssooo, drugi!!!) to podtrzymujcie mnie na duchu, dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.04.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 drugi raz nie będę Ci życzł złamania karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 drugi raz nie będę Ci życzł złamania karku Nie bo się cholera jeszcze spełni Ufff.... dobrze, że jest to forum, przynajmniej mam gdzie się wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 braza Ty tak konie lubisz to pomysl o tym, ze auto tylko ilus tam koni. depsia to jak przed sobota uciekasz to sie miniemy. Aha, dzien dobry. Jak tam w szkole bylo? Jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Zeljko, szkoda, ale naprawdę muszę wracać. Może kiedyś jakoś się uda. Pozostanę z tą nadzieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Depsia a ile kilometrow masz do Warszawy, albo lepiej ile ja mam do Ciebie tam? rrmi jak bylo w szkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Kochana, jest kawałek drogi, bo około 500 km. Jeżeli byście przyjechali to byłaby okazja oderwać się od absolutnie wszystkiego. Ty myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 A gospodynia to się wypięła czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 No się wypięła ... Ja chyba jednak pojadę do tej Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.04.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 macie rację sie wypła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.04.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Wstawac kurde , jako i ja wstalam. echh do szkoly czas pierwszy raz. Amber mowila , ze mamy wypoczeci , zwlaszcza Blin , no on to jeszcze spi , tylko jak kawe musze na rozruch No to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 A to Wy dzis w szkole! W niedziele?! To Wy tak jak moj maz. On tez dzis wyklady ma. Znajac Ciebie, to najlepszy juz jestescie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 No to kawa raz, Bliniowy jakiś smakołyk (tylko się nie pomyl, co komu ) i jazda podbijać świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.04.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Wrocilismy , Kubice ogladamy , wczoraj to ja sie poplakalam z radosci , no ale dzisiaj na starcie mnie Raikonen wkurzyl W szkole na poczatku bylo strasznie. Pabli byl najgorszym fleja , nie chcial isc jak wsyscy i koniec. Pani kazala mojemu Staremu isc przodem i go wolac no i sie udalo . Pozniej bylo juz tylko lepiej. Teraz caly tydzien musimy cwiczyc to co Pani kazala . Bylo bardzo fajnie . Musielismy leciec do Janek po nowa obroze , Pani kazala kupic skorzana , bo ta nasz obroza na klik jakos sie rozchodzila. Kupilam taka byly jaka , bo docelowej nie moglam kupic , bo duzo za luzna. Zreszta i tak jedna obroza to malo .Tak jak ubrac dla dziewczyn zawsze malo Jest z nami dobermanka , chyba starsza , 2 asciki , beagelek ,i inne niezidentyfikowane. http://img405.imageshack.us/img405/8910/bbbbyn2.jpg Brazuniu Nie lam sie , nasz Mlody juz 3 razy probwal zdac i wcaz kicha. Autem jezdzi juz od 5 lat .Nauczyli Go w Ameryce , jak pracowal jako Dzieciak w auto tuningu .Nie takimi jezdzil jak te Astry Moze sie kiedys uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 06.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Ale Wam zazdroszczę tego szkolenie , ale tak bardzo pozytywnie , że nie zdążyłam powiedzieć hej i zaczynam od " ale". Wróciłam z biegania , umieram . Kiepsko ze mną po zimie, biorę się za kondychę. Już moje ulubione trasy wyschły trochę i można spokojnie biegać . Dzisiaj widziałam ludzi na koniach, fajnie im. Ogarne się i jedziemy nad Bug , nad jezioro Białe i do lasu . Niedziele musi być fajna . Nie mogę oglądać Kubicy, to nie na moje słabe nerwy , nie Kubica tylko mój Stary podczas oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Rany jakie duze psy!!! Ktory to Pablo bo wierzyc sie nie chce... no i ja znowu trzese.., wiadomo czym... A ja z mezem po 15 latach mamy zamiar wyjsc gdziesz razem bez Stefka. Jak tesciowa bedzie zostanie ze Stefkiem. Az mam stracha na sama mysl, ze wychodze gdzies z domu, pomiedzy ludzi i nie jest to ani sklep ani park. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.04.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Zeljko Pabli ze mna jest , a mnie chyba poznajesz, co ? Podpowiem ; Pabli ma uszy niekopiowane I gdzie Wy sie wybierzecie sami bez Dziecka , moze do nas ? Mokka Naprawde bardzo mi sie spodobalo . Zaluje , ze nie przykladalam sie bardzej do chodzenia na smyczy , ale tak to jest jak mozna rano wyjsc do lasu , a nie po schodach w bloku. Mam nadzieje , ze nadrobimy . Ten amstaff na szkoleniu to mial bardzo gadane , siedzial i tak podspiewywal Twoja juz plywa ? Chyba nie , bo zimno Ja to sie tak zgrzalam , ze gdyby nie to , ze w kamizelce mialam smakolyki to bym sie rozbierala Maly wrocil ledwo zywy , dopiero niedawno wstal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 No teraz to wiem wszystko tylko jeszcze powiedz co to takiego "niekopiowane". A my z mezem na jakas impreze z pracy.., za zwyczaj maz sam jedzie, ale teraz bedzie tesciowa wiec ja sie tez zalapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.04.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Naprawde bardzo mi sie spodobalo . Ha! Wiedzialam, ze tak bedzie! rrmini, bardzo sie ciesze, ze po pierwszych zajeciach masz takie pozytywne odczucia. A jak maly umeczony, to tym lepiej. Widac nie tylko miesniowo, ale tez intelektualnie sie rozruszal Co do obrozy, to fakt. Te na klik nie sa dobre. Na zdjeciu widze, ze drugi dobek chodzil na zaciskowej. Nie wiem jak u Was w szkole, ale ja nie mam nic przeciwko Chociaz wole te zapinane, ale zdecydowanie wyzej na szyi psa. Takie niskie "noszenie" obrozy nie sprzyja wlasciwej korekcie A kiedy zaczynacie "hopki"? za zwyczaj maz sam jedzie no nie moze byc Tesciowa z kilku chwil ze Stefkiem bedzie szczesliwa, wiec imprezy mozna powtarzac cyklicznie Kiedys Ci radzilam "wiecej snu i odpoczynku", ale teraz dorzucam, wiecej fajnych imprez Mokka, my tez po zimie jakos zbieramy forme Zawsze cos tam regularnie robilismy, ale raczej lajtowo . Teraz mamy postanowienie aby wstawac przed 6 rano i juz od 7 cwiczyc w klubie A potem byc moze jeszcze raz wieczorem, bo "zapodaja" bardzo fajne zajecia ... z faaaajnymi instruktorami BTW ciekawe jak to jest wstac o 6 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts