rrmi 12.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 anSi Patrz wyzej , juz za pozno , ale pozdrowie . Zreszta Ona tu zaglada , tylko jakas taka niemowa sie zrobila. Moze wazna sie zrobila w sumie gdybym miala taki piekny dom to moze tez bym nie pisywala tutaj Czlowiek w takim ljuksusie posiedzi chwile i juz do wlasnego domu wracac nie chce Pabli tez byl w gosciach , ale siary narobil , ze szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 To niemożliwe, że siary narobił, to na pewno Wy się źle zachowaliście. Ja tu czytam i wszystko widzę i wiem. Bilet już do Was kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dziekuje bardzo za przekazane pozdrowienia. Tylko nic nie pisujesz czy aggi nas kazala ukochac. p.s. Dopadlo mnie - z nosa leci, glowa boli, gardlo drapie... I po co bylo mi po imprezach chodzic? Wiedzialam, ze ja sie do tego nie nadaje... p.p.s. powodzenia w szkole - nie wiem jak to sie mowi, hawhawkuj czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.04.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 co Wy chcecie od jej halotek, czadowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.04.2008 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 W zasadzie znow moglbym sie obrazic.Ale dzieci chore, wiec i tak nie bylo sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 rrmi, Wpadlam zapytac jak na szkoleniu? Zadowoleni? Czego sie w ten weekend uczyliscie? I jak postepy ze smycza? Ale z tego co czytalam wczesniej to idzie dobrze Zeljka, Mam to samo Wczoraj imprezowalismy, wrocilismy bladym switem ale mimo, ze zupelnie bezalkoholowo, to i tak z wielkim bolem glowy wstalam ... Opalilam sie biernie tyle papierochow, ze dla kilku nalogowcow by starczylo No i znowu cholera w zapalenie spojowek mi poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Imprezowiczki z nas, ze niech to.., ja mam zatoki, dzis juz strasznie sie czuje.., jakbym zamiast glowy dynie miala duza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Przylazłam .... Dzień dobry I zdrówka życzę wszystkim chorowitkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Dzien doberek Brazuniu i wszystkim Po pierwsze mmmadziu my sie z Aggi nie widzialysy kilka miesiecy to trzeba bylonadrobic , no ale jak dzieci chore Pewnie next time nam sie uda Zeljko Kazala sciskac , kazala bardzo , zawsze milo o Tobie zwlaszcza mowimy Dpsiu Do srody , podeslij mi raz jeszcze swoj numer telefonu Amber Tydzien naszej ciezkiej pracy nie poszedl na marne . Pani dzisaj byla ta sama co tydzien temu i nie poznaa Pablisia. Dostalismy duzo pochwal , naprawde bardzo dobrze mu idzie , tfu tfu Frosia by sie przydala . Wczoraj to juz caly czas bya rewelacja , dzisiaj na poczatku ciagnal , ale pozniej bajka . Taka jestem dumna , bo na przerwie pierwszy raz puscilismy pieski , a Pabli pomimo zabawy z kolegami i jednej suczki z cieczka wracal do mnie Po prostu sie wzruszylam , bo widze jak wazna dla niego jestem . Teraz ezy kolo mojego Starego i chrapie . Ledwo zywy jest http://img153.imageshack.us/img153/3131/84601677lm3.jpg http://img153.imageshack.us/img153/6758/mmly4.jpg Naprawde baaardzo sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.04.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Frosia by sie przydala ....... obecna aosochodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ja zbiorowe szkolenie naszej psicy niezbyt miło wspominam Pablisiowi piątkę przyklepuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.04.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 rrmi, Super! Bardzo sie ciesze, ze robicie takie postepy Teraz to juz bedzie tylko z gorki. Najwazniejsza jest systematycznosc i jak we wszystkim przyjemnosc z tego co sie robi Zobaczysz jak te umiejetnosc przydadza sie na wystawach, czy po prostu na spacerze z psem w miescie I namawiam, w wolnej chwili, gdy bedzie cieplo i przyjemnie przejedzcie sie na Pola Mokotowskie Ilu tam jest fajnych psiarzy Rano w niedziele mozna zobaczyc pare grup szkolacych psy rozniastymi metodami, paru trenerow na indywidualnych lekcjach, a gdzies pomiedzy nimi grupki ludzi wyginaja sie w ruchach taj-chi albo innych sportach Bardzo lubie to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 I chciałabym powiedzieć, że ta banda na pierwszym zdjęciu jest fantastyczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ha, gratuluję sukcesów! Ja widzę, że coraz lepiej się w państwie duńskim... tfu, polskim, dzieje. Chłopaki i dziewczyny na zdjęciu pięknie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.04.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 r a Ty to już mnie totalnie olewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 obecna aosochodzi ? No bo ja tak chwale , zeby wiec nie zapeszyc trzeba zapluc 1950 Niby , ze co ja nie robie a co bym miala robic ub powinnam byla a nie zrobiam i czy w ogole poza tym to Ty sie aby nie czepiasz tak dla zasady , co ? Brazuniu Dlaczego tak zle wspominasz grupowe ? U nas wszystko wydaje sie byc ok Amber Moze Ty i dobrze gadasz z tymi polami , ae ostatnio kolo Depiego mialam lekka stluczke z rzeczywistoscia .Pani bala sie , ze doberman rozszarpie jej pieseczka Co prawda nie podoba mi sie rzeczywiscie jak Blin teraz bawi sie z sasiadki Rogalem , jakis taki silny sie zrobil i przewraca tamtego. Piesek jest starszy od Pabla , no ale mniejszy . Generanie lubia sie razem bawic , ale wczoraj kilka razy musialam podniesc glos. Mysle ze on nie czuje jaki jest juz silny. Poza tym , ze smyczka lepiej , ale w lewo od domu nie idzie i koniec . Nie wiem co mam z tym poczac . Staje i wierzga jak kon. Nie pomaga szynka , nie pomaga , ze ja bym z nim razem biegla , no nic nie pomaga. W prawo idzie , zwaszcza jak po Synka do drogi wychodzimy i jak mu powiem , ze idziemy po Mlodego to stoi i czeka az ja sie wyrychtuje Mam nadzieje , ze czas uleczy te rany i jakos damy rade chodzic w lewo , bo tamtedy idziemy na spacer. Pozniej ze szczotka poprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Pseplasam, ze ja tak z niewiedza.., ale myslalam, ze jak pieski wychodza gdzies bez smyczy, ze to kaganiec im sie zaklada, wiec jak Pablo mogl by tamtego rozszarpac? p.s. To cos na grilla przechodzi szklem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zeljko Dpsia bedzie we srode i mysle , ze sezon grilowy w takm towarzystwie zaczniemy Co do kaganca to ja Pablowi jeszcze nie zakadam , bo on maym chlopcem jest poki co , poza tym raczej szuka frajera do zabawy niz do zagryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A czy Nefer jedzie do Was w czwartek? Co prawda ja chora ale przeslalabym To cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A propos kagańców, to ja bym kazała kaganiec zakładać tym małym - przesympatycznym zresztą niekiedy - jazgotkom!!!! Kolegi bokser został uśpiony, bo mu właśnie taki malutki ratlerek ścięgn w łąpie przegryzł - bokser miał kaganieć, ratler nie Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts