Maxtorka 20.12.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Maxti dach jest w dzienniku , razem tez moj Majster jest Wiem , wiem , kochana , śledziłam na bieżąco Jest cudny Myślałam tylko o zdjątku całości domku na tle Waszej zieleni i o domownikach ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 I tu sie Zeljko pomylilas wylewka wyszla podobno taka se ale nie widzialam jeszcze tylko takie sluchy chodza Maxti to sie ciesze , ze podoba sie daszek , jesli o zdjecia chodzi to my niefotogeniczne som Kurna balans , gadalam przed chwila z wykonawca Czeka na gwizdniecie z elektrowni i wchodzi , obstawia , ze w przerwie swiatecznej . Musze cos dzialac , ale nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.12.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Gdzies tak 8 stron temu rrmi miala zagwozdke: Ciekawe kiedy Lodzianie sie odnajda A jak oni mieli sie odnalezc, jak nie wiedzieli, ze maja szukac? Jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam witam Pana Lodziana Jeszcze tylko dlugi sie znajdzie i bedzie komplet W gosci zapraszam czem chata bogata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 20.12.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 rrmi - może przeoczyłem ale jaki to ZE? W moim (tfu, tfu) ZE Pruszków na zamianę z napowietrzenego na ziemne czekam już 2,5 roku - i chyba w końcu, po telefonach małżonki (ja już miałem dość) się ruszyło. Jestem dla niej pełen podziwu. Dzwoniła codziennie, rozmawiała twardo ale uprzejmie z osobą odpowiedzialną i w końcy jej się udało (chyba). Może to jest metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Bogus u nas jest chyba inny problem , jest projekt budowy przylacza , sa wszelkie uzgodnienia , termin wykonania przylacza jest przekroczony o 3 lata i troche. Nie pytaj mnie jak to mozliwe , bo nie wiem . Sasiedzi maja takie opoznienie we wprowadzeniu sie do swojego domu, ktory jest wlasciwie gotowy do zamieszkania . Przeciez nie beda zyli bez pradu , oddaleni od Warszawy niecale 30km!!! Metode Twojej Zony mam juz opanowana , dzwonie codziennie do projektanta (rzekomo odpowiedzialnego) do wykonawcy i do zleceniodawcy czyli do ZE.Slysze wciaz nowe braki formalne Pozniej jak juz odloze telefon to sie wyrazam Bardzo Opadaja mi juz powololi rece , Moj Maz dzisiaj w zimnie zacieral wylewki , bo wciaz nie moze uwierzyc , ze nie podlacza nam tego pradu . Byc moze tak sie urwalismy z innego swiata ? Naiwnie wierzac , ze nam sie uda bez problemow? Nie wiem . Jak co to jestem wciaz nierozpakowana Zartuje , nie poddam sie i zaden gogus z ZE nie zmieni moich marzen i planow . Wykonawca powiedzial , ze na 99%wejda po swietach przed Sylwestrem . Trzymajcie kciuki ,zawsze pomagaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.12.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 trzymam. wpadlam na herbatke - moze byc bez pradu , poki co pewnie o kase idzie bo o co moze .. my mamy tymczasowe przylacze - a na "normalne" to ZE kazal nam 25 nowych chetnych uzbierac (a w okolicy mamy 5ciu sasiadow ) i uzyskac pozwolenie od wlascicieli okolicznych dzialek na przekopanie sie przez ich ziemie ( chyba prad ich pokopal czy cos ) - bo poprowadzenie kabla w drodze gminnej to ZE za drogo wychodzi Kase oczywiscie juz dawno zebrali i umowy podpisane.. nie macie mozliwosci tymczasowego podlaczenia ?- jakis kabelek z najblizszego slupa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Zosiu i skad wezmiesz 20 dodatkowych chetnych? Trzeba bylo mowic , to moze my bysmy jednak na te Koleczkowo uderzali Nie zastanawialam sie nad tymczasowym przylaczem , pomysle juro , bo niby jutro ma sie wyjasnic , choc sadze , ze nas zbywaja do jutra i powiedza ze kogos tam nie bylo , bo Swieta Ale nie zakladam najgorszego , jeszcze sie jakos trzymam Dobra udaje , ze sie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Z okazji Bożego Narodzenia, Składam Ci rrmi..... serdeczne życzenia. Niech Ci święta miłe będą, Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku, I w radosnym Nowym Roku. http://www.hellasmultimedia.com/webimages/christ-htm/images/misc/twinkstar.gif Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ewa dziekuje , wlasnie ogladalam Twoje banki w oknie W ogole masz juz bardzo pieknie u siebie ,a najbardziej podobaja mi sie kolumny w drzewie przed wejsciem. Tez planuje cos podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Malenstwo, wszystkiego dobrego i niech Wam ten na dole przywiezie duzo duzo szczescia w worach http://img223.imageshack.us/img223/509/0santa32c4xt8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Prosze Panio Prosze Panio a czy prad jest w tym we worku? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://www.lagata1.webd.pl/kartki/14/239.gif Dobrego!!! Wesolych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2006 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.12.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/loski_ok_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Co to za sezon na zyczenia??? Nie swietowac, pracowac, bo srednia roboczocegielogodzin spadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.12.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Zdrowych i rodzinnych świąt, a później oszałamiającego nowego roku życzę Tobie i bliskim http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/xmas4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błache i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech wszystkie się spełnią, czaru świątecznej atmosfery dopełnienią! zyczy Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.12.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://www.lubatowa.pl/uploads/news/miko.jpg Mówił że ma w worku prund , to go do Was skierowałam Niech te Święta będą dla Was pełne miłości i rodzinnego ciepła a w Nowym Roku ziszczą się wszystkie , nawet najskrytsze marzenia Krysia z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts