19501719500414 15.04.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 r one są stareńkie 15 i 14 lat, a chcę żeby jeszcze ze mną pomieszkały, Amber to chihuahua, taka jak tutaj http://www.szarik.pl/adm/upload/min_1066.jpgwypisz wymaluj Gapcia jak była młodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 KaskaJesli posty sa dlugie to przynajmniej masz czym czas nna urlopie zabic , a nie oglupotach myslec tylko A żebyś wiedziała Czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.04.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jesli patrzyliscie na raty za oceanem to moze byc to troche mylace no nieeee ... jakie raty ... nawet nie wiem o co chodzi Tak czy owak Grandem jechac to obciach. Jezdza japonczykami , co tez jest tanie i rownie obciachowe. Zaznaczam , ze jak dla mnie. Temu my Saabem jezdzilsmy To tak jak tutaj jechac golfem czy innym starym passatem , no ale co komu Boshe Swiety ... jak ja sie ciesze, ze taka prosta, wiejska baba jestem Zupelnie sie w tych hamerykanskich gustach nie wyznaje ... ale to tylko dlatego, z swiata malo widzialam, wiec z rowna ochota do passata, golfa, czy granda wsiade ... baaaa ... nawet zukiem czy starutka skoda pojade, byleby lobuz jeden z drugim mi sie na skrzyzowaniu nie zawiesil Cale zycie sie czlowiek uczy, cale zycie ... dobrze, ze madrzy podpowiedza co i jak, bo by sie w tych obciachach zupelnie pogubil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Cale zycie sie czlowiek uczy, cale zycie ... dobrze, ze madrzy podpowiedza co i jak, bo by sie w tych obciachach zupelnie pogubil No juz przestan , przestan . Napisalam co i jak sie tam ogolnie mowi. Kazdy przeciez i tak robi jak sam uwazai na co go stac. Z tym , ze w Polsce udzie maja przewaznie na wyrost , a tam raczej inaczej to wyglada. Choc snobow wszedzie pelno . Poza tym inne wnioski sie wyciaga jak sie mieszka a inne jak sie jest 2 tygodnie na wywczasie. Ja to zukem moze nie , ale sama Wiesz czym ja jezdze 1950 Kazdy kocha swoj przychowek , wiem wiem . Nie boj sie , Pabi by ich nie przestraszyl. Ma tutaj po sasiedzku suczke , ktora ma14 at i nie jest dla niego przyjena , ale on sie nie poddaje i jej nadskakuje . Tak sie zastanawiam czy jutro wiatru nie bedzie , bysmy sobie ognsko zrobili z Dpsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 rrmi nie wiem czy bede miala czas na to aby sie spotkac, bo na dwa dni tylko jade. U nas wlasnie maz ksiazki pakuje w kartony. Teraz to nie tylko nie bede miala co ubrac ale i poczytac. A przeprowadzki jak ni ma to ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Cześć, kochani! No to słyszę, że Pabli gotowy na spotkanie jutro. Zaraz muszę iść się wykąpać. Rrmisiu, jeśli mogę prosić, to ja nie na ognisko, please! Zmarzluch jestem przeokropny, temperatura wieczorem rzędu około 8 - 10 stopni to powód do prawie zupełnego zamierania u mnie funkcji życiowych. Ja nie chcę ogniska teraz, nie chcę. Mogę na legowisku u Pabla albo koło legowiska spać, byle nie ognisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Przyszłam ... Ja to bym chciała mieć PRAWO jeździć obojętnie jakim, nawet obciachowym autkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 rrmi-sia moze uda sie aby Nefer we czwartek na to Wasze spotkanie z Depsia zabrala to jedzonko. Chciala mnie tez zabrac ale ja chora a dzis i Stefka wzielo, wiec sie nie nadaje. Ukochacie Depsie od nas i mam nadzieje, ze bedzie wam smakowac. Aha, napisz do Nefer jak dojechac i kiedy na jaka godzine, co.., poplośę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Zaglądam kontrolnie. Potwierdzam chęć zabrania i Żelki i jedzonka - ale ona sie coś miga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Kogo mam odebrać i skąd i o której godzinie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.04.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Kogo mam odebrać i skąd i o której godzinie ? :) Masz cale wypracowanie na pw Do jutra No to lece w obejsciu obmiesc Zelko Nie wiem czy nie za zimno na grila , wiec moze nie ganiajmy Neferki po jedzenie do Ciebie .Ja u dam rade , a okazja bedzie jeszcze nie jedna , chocby po spotkaniu frumowym. Ognisko faktycznie z zimna odpada. Czesc Brazuniu Szkoda , ze Ty tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.04.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To jak chcecie dziewczyny. W kazdym razie ja na pewno sie nie wybiore. Nie zostawie Stefka chorego a sama po paru zdan mam napady kaszlu, wiec i tak sie nie nadaje. Jesli Nefer bedzie chciala wpac po to to nie ma sprawy, bo to nie tylko z grillem sie je, ale z wedlina i miesem tez. Ale to juz jak Wy chcecie. Tylko dajcie znac sms-em wczesniej. Obiecuje, ze nie bede zatrzymywac, podam tylko i juz. Nawet na dol do samochodu moge zejsc i przyniesc. p.s. czemu nikt moich kartek nie chwali, czy sie nadaja, czy sie podobaja, czy moga byc... http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytowalismy-dziekujemy-za-udzial,t126307-360.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Cześć dziewczyny To się będzie działo Zeljka, kartki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O rany, ja widzę, że spore zamieszanie się robi z powodu mojego. Dajcież spokój, ja skromna babina jestem, nie trzeba angażować tyle osób. Ja to tylko cieszę się, że zobaczę Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.04.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dpsia Jestes juz rozdysponowana Czy Pabli musi byc w krawacie na Centralnym ? Zeljko Wszystko jest pod kontrola , nie przezywaj Zdrowiej Kartki sliczne oczywiscie Krolik Buziaki A gdzie to mmmadzia nam wcielo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.04.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A gdzie to mmmadzia nam wcielo ? Ja to probuje zrozumiec: Jesli patrzyliscie na raty za oceanem to moze byc to troche mylace Tak czy owak Grandem jechac to obciach. Mi sie podoba Infiniti SUV te najwieksze ,ale nie planuje kupowac porzadnego auta. W sobote jak w gosciach bylismy Pabli caly samochod dookola porysowal , bo po dworzu tam troche biegal . W sumie to nawet nie ogladalismy strat za bardzo , bo i nie ma czego Zeby nie bylo ,to Polacy Grandami tam nie jezdza. Jezdza japonczykami , co tez jest tanie i rownie obciachowe. Zaznaczam , ze jak dla mnie. Temu my Saabem jezdzilsmy To tak jak tutaj jechac golfem czy innym starym passatem , no ale co komu Wracajac do tematu radosci z biedy w Ameryce to jak sie jest tam to trzeba wysluchiwac o tym jaka to bieda w Polsce jest . A im wieksza tym bardziej "nasze" samopoczucie rosnie. Nasz w cudzyslowie , bo moje nie roslo ani tam ani tu nie podniecaja mnie artykuy w prasie o tym wielkim kryzysie. Poza tym nie lubie uogolniac i w takie oceny sie nie zabawiam . ... i mi nie wychodzi... po prostu za mało świata widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jeśli Pabli nie ma nic przeciwko temu, to ja bym bardzo chciała, żeby on w krawacie był. Wszyscy na Centralnym by się oglądali, że taki szykowny po mnie przyszedł chłopak. Choć raz w życiu bym szyku zadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Rany boskie, zdjęcia zróbcie na Centralnym!!!!! Pablisiowi, nie sobie!!!!! Żelko, śliczne te karteczki Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja to probuje zrozumiec: Odczepic sie prosze Sama do siebie gadam to i tylko ja rozumiem. No jeszcze moj Stary tez Brazuniu postaram sie , ale nie wiem czy jednak krawat bedzie,bo trwaja dyskusje. Chyba Pabli w domu zostanie jednak ,ale zobacze. Dpsia a Ty to chyba z pociagu nadajesz tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 rrmiJa zycze kazdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts