Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Jesli patrzyliscie na raty za oceanem to moze byc to troche mylace 8)

no nieeee ... jakie raty ... nawet nie wiem o co chodzi :roll:

Tak czy owak Grandem jechac to obciach.

Jezdza japonczykami , co tez jest tanie i rownie obciachowe. :D

Zaznaczam , ze jak dla mnie. Temu my Saabem jezdzilsmy :D

To tak jak tutaj jechac golfem czy innym starym passatem , no ale co komu :roll:

Boshe Swiety ... jak ja sie ciesze, ze taka prosta, wiejska baba jestem :roll: :lol: Zupelnie sie w tych hamerykanskich gustach nie wyznaje ... ale to tylko dlatego, z swiata malo widzialam, wiec z rowna ochota do passata, golfa, czy granda wsiade ... baaaa ... nawet zukiem czy starutka skoda pojade, byleby lobuz jeden z drugim mi sie na skrzyzowaniu nie zawiesil :lol:

Cale zycie sie czlowiek uczy, cale zycie ... dobrze, ze madrzy podpowiedza co i jak, bo by sie w tych obciachach zupelnie pogubil :roll: :wink: :lol:

Cale zycie sie czlowiek uczy, cale zycie ... dobrze, ze madrzy podpowiedza co i jak, bo by sie w tych obciachach zupelnie pogubil :roll: :wink: :lol:
No juz przestan , przestan .

Napisalam co i jak sie tam ogolnie mowi.

Kazdy przeciez i tak robi jak sam uwazai na co go stac.

Z tym , ze w Polsce udzie maja przewaznie na wyrost , a tam raczej inaczej to wyglada.

Choc snobow wszedzie pelno .

Poza tym inne wnioski sie wyciaga jak sie mieszka a inne jak sie jest 2 tygodnie na wywczasie.

Ja to zukem moze nie , ale sama Wiesz czym ja jezdze :D

1950

Kazdy kocha swoj przychowek , wiem wiem .

Nie boj sie , Pabi by ich nie przestraszyl.

Ma tutaj po sasiedzku suczke , ktora ma14 at i nie jest dla niego przyjena , ale on sie nie poddaje i jej nadskakuje .

Tak sie zastanawiam czy jutro wiatru nie bedzie , bysmy sobie ognsko zrobili z Dpsia

:D

rrmi nie wiem czy bede miala czas na to aby sie spotkac, bo na dwa dni tylko jade.

U nas wlasnie maz ksiazki pakuje w kartony. Teraz to nie tylko nie bede miala co ubrac ale i poczytac. A przeprowadzki jak ni ma to ni ma. :lol:

Cześć, kochani! :D

No to słyszę, że Pabli gotowy na spotkanie jutro. :D

Zaraz muszę iść się wykąpać. :lol:

Rrmisiu, jeśli mogę prosić, to ja nie na ognisko, please! :(

Zmarzluch jestem przeokropny, temperatura wieczorem rzędu około 8 - 10 stopni to powód do prawie zupełnego zamierania u mnie funkcji życiowych. :oops:

Ja nie chcę ogniska teraz, nie chcę. :oops:

Mogę na legowisku u Pabla albo koło legowiska spać, byle nie ognisko. :oops:

rrmi-sia moze uda sie aby Nefer we czwartek na to Wasze spotkanie z Depsia zabrala to jedzonko.

Chciala mnie tez zabrac ale ja chora a dzis i Stefka wzielo, wiec sie nie nadaje. :(

Ukochacie Depsie od nas i mam nadzieje, ze bedzie wam smakowac. :wink:

Aha, napisz do Nefer jak dojechac i kiedy na jaka godzine, co.., poplośę... :p :wink:

Kogo mam odebrać i skąd i o której godzinie ? :):)

Masz cale wypracowanie na pw :D

Do jutra :D :D

No to lece w obejsciu obmiesc :lol:

Zelko

Nie wiem czy nie za zimno na grila , wiec moze nie ganiajmy Neferki po jedzenie do Ciebie .Ja u dam rade , a okazja bedzie jeszcze nie jedna , chocby po spotkaniu frumowym. :D

Ognisko faktycznie z zimna odpada.

Czesc Brazuniu

Szkoda , ze Ty tak daleko :roll:

To jak chcecie dziewczyny. W kazdym razie ja na pewno sie nie wybiore. Nie zostawie Stefka chorego a sama po paru zdan mam napady kaszlu, wiec i tak sie nie nadaje. :roll:

Jesli Nefer bedzie chciala wpac po to to nie ma sprawy, bo to nie tylko z grillem sie je, ale z wedlina i miesem tez. Ale to juz jak Wy chcecie. Tylko dajcie znac sms-em wczesniej. :p Obiecuje, ze nie bede zatrzymywac, podam tylko i juz. Nawet na dol do samochodu moge zejsc i przyniesc. :D

p.s. czemu nikt moich kartek nie chwali, czy sie nadaja, czy sie podobaja, czy moga byc... :roll:

http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytowalismy-dziekujemy-za-udzial,t126307-360.htm

O rany, ja widzę, że spore zamieszanie się robi z powodu mojego. :oops:

Dajcież spokój, ja skromna babina jestem, nie trzeba angażować tyle osób. :oops:

Ja to tylko cieszę się, że zobaczę Was. :D

A gdzie to mmmadzia nam wcielo ? :roll:

Ja to probuje zrozumiec:

Jesli patrzyliscie na raty za oceanem to moze byc to troche mylace 8)

Tak czy owak Grandem jechac to obciach.

Mi sie podoba Infiniti SUV te najwieksze ,ale nie planuje kupowac porzadnego auta.

W sobote jak w gosciach bylismy Pabli caly samochod dookola porysowal , bo po dworzu tam troche biegal .

W sumie to nawet nie ogladalismy strat za bardzo , bo i nie ma czego :D

Zeby nie bylo ,to Polacy Grandami tam nie jezdza.

Jezdza japonczykami , co tez jest tanie i rownie obciachowe. :D

Zaznaczam , ze jak dla mnie. Temu my Saabem jezdzilsmy :D

To tak jak tutaj jechac golfem czy innym starym passatem , no ale co komu :roll:

Wracajac do tematu radosci z biedy w Ameryce to jak sie jest tam to trzeba wysluchiwac o tym jaka to bieda w Polsce jest .

A im wieksza tym bardziej "nasze" samopoczucie rosnie.

Nasz w cudzyslowie , bo moje nie roslo ani tam ani tu nie podniecaja mnie artykuy w prasie o tym wielkim kryzysie.

Poza tym nie lubie uogolniac i w takie oceny sie nie zabawiam .

... i mi nie wychodzi... po prostu za mało świata widziałem...

Jeśli Pabli nie ma nic przeciwko temu, to ja bym bardzo chciała, żeby on w krawacie był. :roll:

Wszyscy na Centralnym by się oglądali, że taki szykowny po mnie przyszedł chłopak. :D

Choć raz w życiu bym szyku zadała. 8)

Ja to probuje zrozumiec:

Odczepic sie prosze :D

Sama do siebie gadam to i tylko ja rozumiem.

No jeszcze moj Stary tez :roll:

Brazuniu postaram sie , ale nie wiem czy jednak krawat bedzie,bo trwaja dyskusje.

Chyba Pabli w domu zostanie jednak ,ale zobacze. :roll:

Dpsia a Ty to chyba z pociagu nadajesz tak ?