kaśka maciej 16.04.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Balujecie już z DPSią??? Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.04.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 rrmi Ja zycze kazdemu krajowi takiego kryzysu jaki jest tu.To , ze dolar jest tani w srodku to nie ma znaczenia, chyba , ze ktos sie wybiera do Polski to wtedy tak.Co do samochodow to ja chyba jak Amber moge jezdzic byle czym , najlepiej zeby byl to japonczyk i sie nie psul.Ja potrzebuje samochod wygodny , taki , zeby zmiescily sie trzy kenele dla psow , trzy walizki i z tylu miejsce na wyciagniecie nog, jak jedziemy na wakacje.Dla mnie akurat japonczyki sa najlepsze.Ja tez nie moge uwierzyc jak ludzie sie nakrecaja tym kryzysem w Ameryce. No , ale tak jak powiedzialas , chyba taka nasza natura.Zreszta sama wiesz jacy sa amerykanie , ze wszystkim przesadzaja i wyolbrzymiaja. Ja nadal nie rozumiem postu rrmi , ale moze wiekszosc Amerykanow nie odczula jeszcze personalnie skutkow kryzysu. Do mnie to przemawia, ze jesli duzy bank inwestycyjny przejmowany jest za grosze (centy) i nie jest to odosobniony przypadek... Poza tym, czytalem artykul, ze Amerykanie nie kupuja juz takich duzych aut ze wzgledu na cene ropy i zaczynaja myslec bardziej oszczednie. No ale to byl artykul Polaka... Jeszcze walizki nie spakowane. Maz i corka nie chca wracac. Tylko ja sie wylamuje.Ale caly czas ich namawiam . Przestawili sie jednak na przeprowadzke na Floryde. Ja zreszta tez nie mam nic przeciwko Lubie cieplo. Cytujac jedna kukielke: to chca tam, gdzie jak sie wezmie w poniedzialek prysznic, to do piatku sie wysycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.04.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja tez nie moge uwierzyc jak ludzie sie nakrecaja tym kryzysem w Ameryce. Wlasnie to mnie tak irytuje. Tam cieszymy sie , ze w Polsce bieda [he he he] , tu ze tam bieda [he he he]. Czy naprawde jestesmy takim pieprzonym narodem zawistnikow , zeby cieszyc sie z kazdego powiniecia nogi ? Tez zycze nam tutaj takiego kryzysu jaki tam jest. Tu teraz jest naprawde super , ale porownania z tym co tam to nie ma nawet w polowie [hihihihi]. Ciesze sie , ze wrocilam , tak chcialam i tak mam. Dla mnie to nie powod , zeby sie nakrecac . Zal mi tylko tych , ktorzy nie zdazyli wrocic. Zamierzam powspominac ten kryzys z tymi co sie teraz z niego smieja za 10 lat Tam tez nie takie kozaki upadaja [ a co dopiero tu] , bo taka jest kurde kolej rzeczy , ale to chyba ciezko zrozumiec. Nie ma sie czym podniecac Napisalam o tym , bo zewszad slychac okrzyki radosci w temacie. Przykro mi jak ktos rajcuje sie tanim domem w Oklahomie. Niech sobie tak wypatrzy w 3state albo w CA . hahahaha Jak mmmadziu nie rozumiesz to sie nie nerwuj , ze my takie glupki z Ameryki. Tak bardziej sama do siebie ,bo kazdy mi tu kurde uswiadamia rozne rzeczy , mojemu Mlodemu tez . Mohag to milion procent wie o co mi sie rozchodzi , tylko wypracowan pisac nie lubie Bonnie FL zawsze mi sie marzyla. Zycze powodzenia. Kasia Jeszcze nie , zaraz lecimy na Centralny Jutro bedzie nas wiecej , bo Neferka bedzie Wypije Twoje zdrowie , jesli pic bedziemy. Do widzenia , a jak sie zdenerwuje to calkiem zamkne sie w pokoju i nawet na forum nie bede przchodzila. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.04.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja tez nie moge uwierzyc jak ludzie sie nakrecaja tym kryzysem w Ameryce. Wlasnie to mnie tak irytuje. Tam cieszymy sie , ze w Polsce bieda [he he he] , tu ze tam bieda [he he he]. Czy naprawde jestesmy takim pieprzonym narodem zawistnikow , zeby cieszyc sie z kazdego powiniecia nogi ? Mnie to absolutnie nie cieszy, bo jak tam bedzie zle, to u nas bedzie jeszcze gorzej. Dlatego ja pisze z obawa o to, co sie tam dzieje i z zyczeniami zeby bylo jak najlepiej, liczac na profity dla swojego kraju (lub UE). Wrodzona zawisc staram sie tlumic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja tylko raz slyszalam o polskiej biedzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Kasia Jutro bedzie nas wiecej , bo Neferka bedzie Wypije Twoje zdrowie , jesli pic bedziemy. Fajnie Wypijcie sobie, co tak o suchym pysku siedzieć będziecie No to uściskaj obie dziewczyny ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.04.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jeszcze z wczorajszych badziewi sie nie otrzasnelam, Znajomych raczac niusami o plebejskich japonczykach i elytarnych Saabach, gdy kolejny uswiadamiajacy dzien wtoczyl sie na moj monitor Mnie powiem Ci smieszy to jak ludzie w Polsce sie rajcuja tym amerykanskim kryzysem. Szkoda , ze nie wiedza , ze w srodkowych stanach to oni tam wciaz kryzys maja (...) Widzialam ceny nierchomosci tam gdzie mialam orientacje w tym jakie sa. Ot dom , wystwiony za $2 mln sprzedal sie za $1.900 .Tez mi halo. znaczy sie na szczescie Ameryki i Ludzkosi kryzysu nie ma .. ok bardzo sie cieszyc Tez zycze nam tutaj takiego kryzysu jaki tam jest. skoro to zyczenia, to serdeczne ... jednym slowem nie ma sie czego bac, bo kryzys oznacza wciaz dobrobyt ... ok , cieszyc sie jeszcze bardziej i z ufnoscia dziecka w przyszlosc patrzec Zamierzam powspominac ten kryzys z tymi co sie teraz z niego smieja za 10 lat Tam tez nie takie kozaki upadaja [ a co dopiero tu] , bo taka jest kurde kolej rzeczy , ale to chyba ciezko zrozumiec. Nie ma sie czym podniecac aaaa ... i tutaj moja percepcja zapadla sie w otchlan pewnych niespojnosci Nie ma kryzysu, czy jednak jest bo "nie takie kozaki upadaja", znaczy sie bogaci i nobliwi ...tak? Qrcze czuje, ze sie gubie i nie ogarniam Moze ktos pomoze, wytlumaczy, albo co? Wybaczcie Kochani moja ignorancje w temacie, ale jak sie przy garach caly dzien stoi i odlicza tylko ile makaronu wrzucic do zupy to z innym liczeniem zupelnie sobie nie radze Chyba jednak wole te dyskusje o psach, krawatach i obrozach bo jako tako sie jeszcze orientuje ... Jeszcze oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Kasia Jeszcze nie , zaraz lecimy na Centralny Jutro bedzie nas wiecej , bo Neferka bedzie Wypije Twoje zdrowie , jesli pic bedziemy. A ja to od macochy Do widzenia , a jak sie zdenerwuje to calkiem zamkne sie w pokoju i nawet na forum nie bede przchodzila. Koniec. Spróbuj tylko, a nawet Pabli Ci nie pomoże Nie nakręcam się kryzysem w USA z tych samych powodów co mmmadziu - jak w USA źle to i u nas fijołkowo nie jest Lepiej, niech mają tam dobrze, to i nam coś skapnie, ot i cała filozofia. A z tym polepszaniem sobie humoru gadaniem o wielkiej biedzie to prawda - moja znajoma po 20 latach przyleciała pierwszy raz z USA i ... oczopląsu dostała ... ujrzenie jej miny .... bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.04.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 brazuniu, Mam tak samo Aby wszedzie miodem i mlekiem plynelo ... nie mniej notowania forex bardzo mnie ciesza ... nie powiem, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No dobrze to ja zmieniam temat na psi. Co mam zrobic , zeby psa nauczyc chodzenia po schodach.Moja mala ma 9 miesiecy i za nic w swiecie nie wejdzie i nie zejdzie po schodach.Probowalismy juz wszystkiego. Trzeba ja wnosic i znosic na rekach.Czy to mozliwe , zeby pies mial lek wysokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 notowania forex ehkm, tak, zgadzam się nie wim o co chodzi, ale się zgadzam to jakaś giełda czy jakiś inny czort??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.04.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 bonnie, A czy to chodzio tego buldozka? Jesli tak to podejdz do problemu medycznie. Robilas jej zdjecia pod katem dyspalazji? Jakie oceny maja rodzice? Czy oboje A? Zobaczy na ta tabele http://www.offa.org/hipstatbreed.html prawie 34% populacji w rasie ma dyspalazje To moze byc powod odmowy pokonywania schodow przez psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.04.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Kasiu, Chodzilo mi glownie o notowania USD/PLN ... ale to tylko z egoistyczny pobudek i regularnego shoppingu Jak na dzisiaj to smakowite 2,1454 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Kasiu, Chodzilo mi glownie o notowania USD/PLN ... ale to tylko z egoistyczny pobudek i regularnego shoppingu Jak na dzisiaj to smakowite 2,1454 No tak, wsio jasne Mnie bardziej interesują notowania CHF/PLN ale i te są ostatnio smakowite jak i te dolaresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 AmberNie robilam badan na dysplazje. Kiedys probowalam uczyc ja schodzic z malej wysokosci , czyli z jednego schodka, to bardzo sie zapierala i wydarla sie jak dziecko. Wiecej juz nie probowalam tak na sile , raczej w formie zabawy ,lub na jakis smakolyk,ale nic z tego. Stanie przy schodach i placze , zeby ja wniesc lub zniesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.04.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Zjendobry , serdeczne dla porzadku na wstepie donosze , ze mnie ewentualny amerykanski kryzys- nie kryzys- nie rajcuje - a z partykularnego interesu wlasnego portfela wrecz odwrotnie - gdyz albowiem przychod moj po czesci jest skorelowany z $ Oraz ze we w sasiedztwie nie obserwuje radosnego zacierania rak na te okolicznosc Kasiu, Chodzilo mi glownie o notowania USD/PLN ... ale to tylko z egoistyczny pobudek i regularnego shoppingu Jak na dzisiaj to smakowite 2,1454 Amber - a czy Ty ten szoping to internetowo uprawiasz ? ja - wiejska baba (japonczkiem jezdze ) i sie nie znam . a bym chciala Czy Wy juz umawiacie sie na tego grilla co ja tez sie na niego zaprosilam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 bonnie, Nie jestem ekspertem, ale ja zrobilabym te badania Diagnozujac jakies odbiegajace od normy zachowanie, na poczatku wyklucza sie przyczyny medyczne, a nastepnie rozpoznaje ewentualne przyczyny psychiczne i behawioralne. Taka generalnie jest kolejnosc, wiec moze warto to rozwazyc Zochna, Ano tylko via internet Polecam! Japonczyki tez mi sie bardzo, bardzo ... Nefer taki kiedys wstawila (do swojego garazu tez ), ze monitor obslinilam ... ale widac, ze gusta mam obciachowe Jakos zyc z tym muszem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja mam boston teriera , ale jak mowisz , ze lepiej zrobic te badania to chyba zrobie. Przyczyna tez moze byc to , ze mala kiedys sie poslizgnela na tych schodach i spadla. No , ale lepiej dmuchac na zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 brazuniu, Mam tak samo Aby wszedzie miodem i mlekiem plynelo ... nie mniej notowania forex bardzo mnie ciesza ... nie powiem, nie powiem A ja potrzebuję wyjaśnienia, co to jest ten forex i czy Ty mnie tym forexem nie obrażasz A poważnie, to byłabym niezmiernie szczęśliwa, jakby mnie ktoś w przystępny sposób (czyt.: na poziomie niezbyt rozgarniętego pięciolatka) uświadomił, jak kupować, co kupować i jak inwestować, żeby choć trochę na tym zarobić Bo ja się nie znam!!!! A też bym chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 brazuniu, Mam tak samo Aby wszedzie miodem i mlekiem plynelo ... nie mniej notowania forex bardzo mnie ciesza ... nie powiem, nie powiem A ja potrzebuję wyjaśnienia, co to jest ten forex i czy Ty mnie tym forexem nie obrażasz A poważnie, to byłabym niezmiernie szczęśliwa, jakby mnie ktoś w przystępny sposób (czyt.: na poziomie niezbyt rozgarniętego pięciolatka) uświadomił, jak kupować, co kupować i jak inwestować, żeby choć trochę na tym zarobić Bo ja się nie znam!!!! A też bym chciała... ale co? kupować, inwestować, czy zarobić, typowa kobieta jak każda, jest niezdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts