mmmad 16.04.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No dobrze to ja zmieniam temat na psi. Co mam zrobic , zeby psa nauczyc chodzenia po schodach.Moja mala ma 9 miesiecy i za nic w swiecie nie wejdzie i nie zejdzie po schodach.Probowalismy juz wszystkiego. Trzeba ja wnosic i znosic na rekach.Czy to mozliwe , zeby pies mial lek wysokosci. No dobrze, to ja tez zmienie temat. Moj maly chce caly czas wchodzic i schodzic po schodach. A jak mu sie nie pomaga, to sam chce raczkowac po tych schodach do gory... Pozwalac, nie pozwalac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dochtór, ja to bym chciała zarobić i w tym zakresie jestem absolutnie zdecydowana!!! Ale bez kupowania i inwestowania się chyba nie da, co??? No i pytanie: czy założyć fundusz inwestycyjny i samej go obsługiwać (o Matko ), czy zlecić obsługę maklerowi (za co się podobno płaci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No dobrze to ja zmieniam temat na psi. Co mam zrobic , zeby psa nauczyc chodzenia po schodach.Moja mala ma 9 miesiecy i za nic w swiecie nie wejdzie i nie zejdzie po schodach.Probowalismy juz wszystkiego. Trzeba ja wnosic i znosic na rekach.Czy to mozliwe , zeby pies mial lek wysokosci. No dobrze, to ja tez zmienie temat. Moj maly chce caly czas wchodzic i schodzic po schodach. A jak mu sie nie pomaga, to sam chce raczkowac po tych schodach do gory... Pozwalac, nie pozwalac? Pozwalać pod ścisłym nadzorem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A poważnie, to byłabym niezmiernie szczęśliwa, jakby mnie ktoś w przystępny sposób (czyt.: na poziomie niezbyt rozgarniętego pięciolatka) uświadomił, jak kupować, co kupować i jak inwestować, żeby choć trochę na tym zarobić Bo ja się nie znam!!!! A też bym chciała... Ja tez sie nie znam, ale wiem, ze pieciolatki na gieldzie maja niewielkie szanse na sukces... Lepiej niech szukaja czterolistnych koniczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A poważnie, to byłabym niezmiernie szczęśliwa, jakby mnie ktoś w przystępny sposób (czyt.: na poziomie niezbyt rozgarniętego pięciolatka) uświadomił, jak kupować, co kupować i jak inwestować, żeby choć trochę na tym zarobić Bo ja się nie znam!!!! A też bym chciała... Ja tez sie nie znam, ale wiem, ze pieciolatki na gieldzie maja niewielkie szanse na sukces... Lepiej niech szukaja czterolistnych koniczyn Jak napisałam "niezbyt rozgarniętego pięciolatka" - takiemu to i znalezienie czterolistnej koniczyny może sprawić kłopot No więc co proponujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No dobrze, to ja tez zmienie temat. Moj maly chce caly czas wchodzic i schodzic po schodach. A jak mu sie nie pomaga, to sam chce raczkowac po tych schodach do gory... Pozwalac, nie pozwalac? nie wiem co radzic mmmad za to wyciagnelam logiczny i szczesliwy wniosek - na pewno nie ma dysplazji * *zart dosyc prostolinijny, zeby nie powiedziec prostacki i troche sie go wstydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Zochna, Ano tylko via internet Polecam! Japonczyki tez mi sie bardzo, bardzo ... Nefer taki kiedys wstawila (do swojego garazu tez ), ze monitor obslinilam ... ale widac, ze gusta mam obciachowe Jakos zyc z tym muszem ... Amber - mi sie tam Twoj gust widzi tak samo jak Neferowy japonczyk a moglabys mi jakos bardziej lopatoligicznie polecic czy to sie robi na jakims np ebay'u czy na cóś inne ? a transport ? a gwarancja ? bo na pentaxa k20d albo moze nikona d300 mialabym ochote (tez japonczyk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2008 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Czy Wy już całkiem ten tego? Zakupy w Ameryce, kryzys i obciachowe japończyki? Nie macie co robić chyba. Chłopa albo i baby Wam trzeba. A ja się wyspałam i od Rrmisi nadaję. Tu jest superowo. Pabli boski, Synek super, chałupa piękna, gospodarze przemili, sałatka pyszna. Czegóż więcej można chcieć od życia? Dzisiaj z Nefer się zobaczę. I Jej autem się przejadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.04.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Czy Wy już całkiem ten tego? no, tak calkiem to az nie Usiciski dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Buziaki dla wszystkich, Nefercię potraktuj ode mnie mocnym uściskiem I tym japońcem przejedź się też w moim imieniu Witanko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.04.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 O rany, to Wy tam macie dzisiaj Zjazd Kobiet z Charakterem... (najpierw napisalem ZLOT, ale sie ugryzlem w palce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.04.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hejka! Ja tez dzis Nefercie zobacze! Szkoda tylko, ze nie Depsie i gospodarzy. Ale "dopping" przesle Wam abyscie mogli troche i o nas wspominac. Bawcie sie dobrze! Usciski od nas dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.04.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Zochna, Z ebay'a nie korzystamy. Jesli chodzi o sprzet foto to polecam Ci to miejsce http://www.bhphotovideo.com/# W USA glownie kupujemy sprzet foto, laptopy, ostatnio PC-tablet, a teraz ostrze sobie zeby na nowy model (gdy wypuszcza) czegos takiego http://www.transit.pl/shop.php?a=opis_prod&id=DTZ-2100&categorie=61 Co do gwarancji, nigdy nie mialam problemu. Zazwyczaj (ale trzeba doczytac ) obejmuja caly swiat. Faktura zakupu jest potwierdzony przez bank dowod zagranicznego przelewu. Co do innych rzeczy, to interesuja nas tylko ubrania sportowe. Wlasnie przyslali mi nowa kolekcje Wilsona i wszystko zgadza sie z zamowieniem, nie mowiac ze nawet po cle i akcyzie jest smiesznie tanie. Marek sie smieje, ze teraz caly swiat pracuje na wskazniki doskonalego eksportu w USA I jeszcze jedno. Musisz uwazac wybierajac srodek transportu. Najdrozszy jest FedEx, ale tez najbardziej komfortowy. Masz do dyspozycji opcje bardzo precyzyjnego sledzenia, az do punktu celnego w Wawie ... potem slad sie urywa Mam nadzieje, ze pomoglam Dziewczyny na Zjezdzie Milego gawedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.04.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dziewczyny na Zjezdzie Milego gawedzenia Chyba jedzenia.Sie chleba ze smalcem wasnie najadlam ,ze chyba pekne Zosiu to nie ten grill ,ale jak jestes pod reka to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dziewczyny na Zjezdzie Milego gawedzenia Chyba jedzenia.Sie chleba ze smalcem wasnie najadlam ,ze chyba pekne Nic cie się nie zostało na zaś??? Spałyście coś w nocy czy całyn czas gadałyście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dziewczyny na Zjezdzie Milego gawedzenia Chyba jedzenia.Sie chleba ze smalcem wasnie najadlam ,ze chyba pekne Nic cie się nie zostało na zaś??? Spałyście coś w nocy czy całyn czas gadałyście?? w kocioł dawały witanko, buziaki od królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.04.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 witanko, buziaki od królika Fuuj... ble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Alo, czekam na phone od Depesi I mam towar od Żelki A japończykiem to se wczoraj fajnym pojeździłam Mojego małża O takim : http://www.news-blogs.com/_images/auto/nissan_350z_2006.jpg fajnie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.04.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nefercia Teraz to ja wiem czemu ta nowa fryzura! No autko cudne, zakochac sie mozna od nowa w takim mezu. p.s. Ja Ci dam TOWAR. p.s. Z tym towarem to ostroznie, bo pali dwa razy. Ten drugi to juz nie. p.s. A skad Ty nadajesz, dopiero ode mnie wyszlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja cieeeeee ... ale fajny japoniec Rrmisia, nie wybaczę Ci chyba tego smalcu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts