AmberWind 17.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nefer, suodkie ciacho Bardzo, bardzo, cholera bardzo apetyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Amber - dziekuje bardzo za pomoc. to ja pogrzebie sobie w tych linkach Zosiu to nie ten grill ,ale jak jestes pod reka to dawaj dziekuje rrmi, to mi ulzylo, bo nie jestem przeciez pod reka ciezki dzien mialam - ide sie rozladowac z łiskaczem. do tego Jaga nadgryzla komode i wrabala pol dolnej polki na ksiazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Zochna powiedz jej smacznego a ONE piją beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Zochna powiedz jej smacznego a ONE piją beze mnie ja juz co innego powiedzielam i teraz nie wiem czy sie nie odgryzie a ONE piją yhy. i jedzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 chleb ze smalcem i skwarkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Co ja Wam będę opowiadać. Żarcie - cudo ( ale nie dałam rady goloneczce więc się temu sympatycznemu Czarnemu Bratu dostało) sosy do żarcia również (ukłony dla Żelki) , dom - piękny i towarzystwo wyborne ! Strasznie śmiesznie tak zobaczyć ludków, których sie "zna" przez internernet i potwierdzić, że to jest to Trochę zimno co prawda nam się dziś zrobiło na świecie, ale i tak w niczym to nam nie przeszkodziło. Bardzo serdecznie dziękuję za wszystko Rrmi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nefercia Teraz to ja wiem czemu ta nowa fryzura! No autko cudne, zakochac sie mozna od nowa w takim mezu. p.s. Ja Ci dam TOWAR. p.s. Z tym towarem to ostroznie, bo pali dwa razy. Ten drugi to juz nie. p.s. A skad Ty nadajesz, dopiero ode mnie wyszlas? Bardzo dziękujemy - wszystko smakowało ( przestań , ja nadawałam z domu - od wyjazdu od Ciebie jeszcze weszłam do sklepu po zakupy - ja szybka jestem dziewczyna :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nefer wyściskana i wycałowana, autko Jejne też ekstra, kierownica (jak jest rodzaj żeński od kierowca? ) ze świetnym nerwem i refleksem, a jakie pyszności przywiozła, ja cię... Zeljko, sosik jest boski, ambrozja to za mało! Dziękuję bardzo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Informuje , ze Dpsia juz odjechala. Baaaardzo , baaardzo milo nam bylo Ja goscic . Tylko Pabli kichy narobila jak zwyke przy gosciach. Porobila zdjecia na tarasie , na kibelku Ja troche niemrawa , ae tak to jest jak sie po nocy gada A Nefer to tez jakbym z 15 lat znala Komplementy pod moim adresem nie sa zasluzone , wiec prosze nie brac do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ja tu z pociągu na Was oko mam. Rrmisiu - bardzo, bardzo dziękuję za wspaniałą gościnę!!! Jesteście świetną rodziną, a Pabli to najlepszy. No i Synek. Słuchajcie, jakiego fajnego chłopaka Rrmisia ma za Synka, to nie uwierzycie. Nie wiem, skąd oni go wzięli, ale jakbym wiedziała, gdzie takie dzieci dają, to też zapisałabym się w kolejkę. No i ten kibelek na tarasie - poezja... Jak wrzucę zdjęcia to na pewno Wam pokażę, kurna, rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 He,he mnie tez synek oczarowal. A co Pabli narozrabial, bo ja sie juz boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Słuchajcie, jakiego fajnego chłopaka Rrmisia ma za Synka, to nie uwierzycie. Nie wiem, skąd oni go wzięli, ale jakbym wiedziała, gdzie takie dzieci dają, to też zapisałabym się w kolejkę. Rrmi na pewno Ci powie, ustaw sie w kolejkę, przeciez nie jest za późno jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 He,he mnie tez synek oczarowal. A co Pabli narozrabial, bo ja sie juz boje. A gdzieżby narozrabiał? Przecie mówię - najlepszy! Całuśny i przytulaśny, kochany jak nie wiem co, słowo daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Słuchajcie, jakiego fajnego chłopaka Rrmisia ma za Synka, to nie uwierzycie. Nie wiem, skąd oni go wzięli, ale jakbym wiedziała, gdzie takie dzieci dają, to też zapisałabym się w kolejkę. Rrmi na pewno Ci powie, ustaw sie w kolejkę, przeciez nie jest za późno jeszcze Kaśka, Ty nie bądź taka sprytna, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cześć dziewczyny a foty jakieś bendom...z kibelka tarasowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Rrmisia, Ty nie bądź taka skromna i do jasnej anielki nie oczerniaj tutaj Pablisia Sama pewnie osobiście kichy narobiłaś i na psa zwalasz Czy Ty mnie w ogóle jeszcze żetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Brazuniu Ja Ciebie zetem jak najbardziej Pabli kichy narobil nie ja. Naszczal pod tarasem i skakal na gosci , Dpsie wycalowal , Neferke tez strasznie Kroliku Na kibelku cala sesyja byla. Nawet poziom wody sprawdzony. Niby stoi z deska , ale woda jest jak nalezy. Prosze juz mnie nie chwalcie. To , ze sie czasem umiem zachowac nie znaczy , ze jakas taka fajna jestem , naprawde Dpsiu Mam nadzieje , ze glodna nie jedziesz . Nie upieralam sie z kanapkami na droge , bo nie pomyslalam , ze ten pociag tak dlugo ma jechac Zeljko Nie bede Cie straszyla , ale powiem ze Ciebie to Pabli moze zalizac na smierc Dobra , ide nyny , bo rano do szkoly , a sie zapowietrzylam teraz , bo ognisko zrobilismy sobie i kielbase jadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Toż chyba, że pod tarasem niż w salonie, czego chcesz!!!!! Pbali jest w porzo gościu, więc się czepiaj No cieszę się, że jeszcze mnie żetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 O rany, nasikal i nalizal gosci..., a juz myslalam, ze nie wiem co... Jak tylko takie rzeczy robi, to sie dogadam z Nim. Ja tez lubie psoty. A tak w ogole zal mi bylo, ze nie moglam z Nefercia pojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts