Nefer 18.04.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 O rany, nasikal i nalizal gosci..., a juz myslalam, ze nie wiem co... Jak tylko takie rzeczy robi, to sie dogadam z Nim. Ja tez lubie psoty. A tak w ogole zal mi bylo, ze nie moglam z Nefercia pojechac. Pablo jest absolutnie niesamowity. Ja bym go cały czas przytulała - ta mordeczka .... A jak tylko stanę na nóżki to wiesz, że kierowcę masz Jeszcze nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 To zdrowiej szybko bo do mnie na wies bedzie trzeba pojechac na kontrole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Dojechałam do domu cała, zdrowa i szczęśliwa przed 1.00 w nocy. W pociągu zeżarłam całą czekoladę i 3 banany. Na Blinia nie dam złego słowa powiedzieć, uważać proszę. Słodziak jest i basta. Teraz znowu z jedzeniem na sałatki warzywne trzeba przejść, dość tego dobrego. Jednak pięknie jest w domku być. Rrmisia, tam koło tarasu spaliliście ten stosik? Nie było zimno? U nas pogoda taka sama jak u Was. Mokro i chłodno. Ja chcę słońca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Przyczapałam się z rana ... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ja wiedziałam, że tak będzie. Jak już wreszcie się mnie pozbyła, to nawet wchodzić na to forum nie chce, tak ją wykończyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Hej!!!! Co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Hej!!!! Co jest Pogoda jest to ją pewnie na dwór wygnało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Nie zebym nie byla , tylko jakos tak bardziej zwierzeco sie rozwjam , a nie budowlanie to co bede smecic w kolo o Pablicie Mamy duzo do domu zadane to cwiczymy Tak z ciekawostek krajoznawczych to w szkole u Mlodego pan od wf powiedzial , ze nasz Mlody jest muzulmaninem Znaczy Jego Pannie powiedzial , zeby zabrala z sali tego swojego muzulmanina No co tu mozna dodac ? Chyba nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Tak z ciekawostek krajoznawczych to w szkole u Mlodego pan od wf powiedzial , ze nasz Mlody jest muzulmaninem Znaczy Jego Pannie powiedzial , zeby zabrala z sali tego swojego muzulmanina No co tu mozna dodac ? Chyba nic z głupoty ludzkiej to tylko śmiać się można, ale kretyn zawsze powtarzałam, że na nauczyciela nadaje się co najwyżej połowa z czynnych nauczycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 U nas w liceum u Młodego też ciekawie. Pani od polskiego zrobiła im sprawdzian. Od starożytności po modernizm, wszystko. Dała 40 pytań, z czego 35 otwartych. Mieli na to - uwaga - jedną godzinę lekcyjną. Wziąwszy pod uwagę wejście do klasy, sprawdzenie obecności i rozdanie sprawdzianów, mieli mniej niż minutę na każde z pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Muzułmanin Mamuniu, skąd ten wuefista się urwał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 U nas w liceum u Młodego też ciekawie. Pani od polskiego zrobiła im sprawdzian. Od starożytności po modernizm, wszystko. Dała 40 pytań, z czego 35 otwartych. Mieli na to - uwaga - jedną godzinę lekcyjną. Wziąwszy pod uwagę wejście do klasy, sprawdzenie obecności i rozdanie sprawdzianów, mieli mniej niż minutę na każde z pytań. to tylko potwierdza mój powyższy post kretynizm galopujący wstyd się przyznać, że się ejst nauczycielem ale u mnie w szkole tez sa takie pojeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.04.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 U nas w liceum u Młodego też ciekawie. Pani od polskiego zrobiła im sprawdzian. Od starożytności po modernizm, wszystko. Dała 40 pytań, z czego 35 otwartych. Mieli na to - uwaga - jedną godzinę lekcyjną. Wziąwszy pod uwagę wejście do klasy, sprawdzenie obecności i rozdanie sprawdzianów, mieli mniej niż minutę na każde z pytań. to tylko potwierdza mój powyższy post kretynizm galopujący wstyd się przyznać, że się ejst nauczycielem ale u mnie w szkole tez sa takie pojeby Kaśka Jesteś wulgarna Mówi się "myślący inaczej" Chociaż sam nie wiem, czy jednak nie prościej nazwać ich p...mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Kaśka Jesteś wulgarna Mówi się "myślący inaczej" Chociaż sam nie wiem, czy jednak nie prościej nazwać ich p...mi kajam się, wiem że ładne to nie było ale niecierpię eufemizmów w nazywaniu głupoty obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Marjuszek, qurczę, a coś Ty taki delikatny Witanko wszystkim Lecę do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ak z ciekawostek krajoznawczych to w szkole u Mlodego pan od wf powiedzial , ze nasz Mlody jest muzulmaninem Znaczy Jego Pannie powiedzial , zeby zabrala z sali tego swojego muzulmanina No co tu mozna dodac ? Chyba nic O żesz ty Mam nadzieję, że moje dziecko trafi na lepszych nauczycieli. A jak idą przygotowania do matury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzień doberek w kolejny wietrzny i słoneczny dzień. Mój Młody w tym tygodniu został przeze mnie zwolniony z konieczności jeżdżenia do szkoły, lepiej spożytkuje czas ucząc się w domu do matury, bo szkoły mają ostatni tydzień i nic nie robią, a oceny dawno wystawione. Przynajmniej na bilecie miesięcznym w maju i czerwcu oszczędzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 p...mi Czyzby to sugestia , ze wiecej tam glupich babsztyli ? Czesc Marjuszek Czesc Maluszek Swiety duch pana chwali , ze takie goscie rzadkie przyszli U nas jest taki wysyp kleszczy , ze szok U nas tez oceny juz sa , takze lepiej sie wyspac i pouczyc w domu . Maluszku Mysle , ze prowincjonalne szkoly takie sa . Na pewno nie wszystkie , a wala i w miastowym ogolniaku mozna trafic. Na ta nasza szkole mam juz jednak uczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.04.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ja jestem cały czas ino nic do powiedzenia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.04.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 śniłaś mi się dzisiaj, znaczy przyjechałaś z menażerią do Bierunia co na to sennik egipski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts