Maluszek 24.04.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Good morrning (bo jeszcze nie było z angielska) chętnie się zapiszę do fan Kubu Zosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.04.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Guten morgen Ja co prawda Zosi nie znam ale do fan klubu się zapisuję ze względu na mordę w avatarze Ślicznota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Czesc lingwistki Gospodynia jest , ale nie pod reka , bo z chlopcem juz na spacerku bylismy . Sesje mielismy http://img72.imageshack.us/img72/9668/89981855dk5.jpg Kto nie powie , ze cudo , niech nic nie gada lepiej Ile ja bym dala zeby mi sie tak wlosy swiecily , chyba zaczne jesc to co jemu gotuje Tez jestem w fan clubie , moge byc skarbnikiem jesli trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No ja myślę, że casting na panne dla neigo czas zacząć A do fanclubu to ja chętnie Moge robić za organizatora wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kasia Panne to nie , ale siostre to chyba tak No bardzo bym w kazdym razie chciala No popatrzcie , mniam http://img72.imageshack.us/img72/9392/rrjb5.jpg Dobra , skoro nikt nie prosi , zebym powiedziala co wczorak zrobilam to powiem To bylo tak , ze Pabli nie chcial jesc twarogu . No to wzielam na taras z talerzykiem i go nakarmilam reka . Tak w zolteczku wymymlane bylo i zjadl No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kasia Panne to nie , ale siostre to chyba tak No bardzo bym w kazdym razie chciala Dlaczego jesteś taka nieczyła na potrzeby natury??? Siostrę mu chcesz szykowac, no wiesz co, wstydziłabyś sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dobra , skoro nikt nie prosi , zebym powiedziala co wczorak zrobilam to powiem To bylo tak , ze Pabli nie chcial jesc twarogu . No to wzielam na taras z talerzykiem i go nakarmilam reka . Tak w zolteczku wymymlane bylo i zjadl No Mam nadzieję, że wcześniej mu to jeszcze przegryzłaś, bo nam się chłopak może zakrztusić Ja do fanklubu Zochny tez się wpisuję, może szybciej poznamy się ozobiździe Mogę uczyć jazdy konnej w ramach organizowanego przez Kasię czasu wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.04.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 wiadomo - fregata pod zaglami, kobieta w tancu i Pabli w galopie - oto trzy cuda swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.04.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Guten morgen Ja co prawda Zosi nie znam ale do fan klubu się zapisuję ze względu na mordę w avatarze Ślicznota magi - zanim doczytalam o tym avatarze - to myslalam ze o moja chodzi Twoja (tzn ta w avatarze;) tez cudna a jakiej plci ? W ogole - upraszam o nierobienie sobie ze mnie jaj , bo ja sie jeszcze wezme i w sobie zatne. Fanclub to my tu mamy - wiadomo - Pablowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.04.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Guten morgen Ja co prawda Zosi nie znam ale do fan klubu się zapisuję ze względu na mordę w avatarze Ślicznota magi - zanim doczytalam o tym avatarze - to myslalam ze o moja chodzi Twoja (tzn ta w avatarze;) tez cudna a jakiej plci ? W ogole - upraszam o nierobienie sobie ze mnie jaj , bo ja sie jeszcze wezme i w sobie zatne. Fanclub to my tu mamy - wiadomo - Pablowy ubawiłaś mnie Zosiu z mordą w avatarze to nie moja morda (taką specjalistą fotografi nie jestem )ale mam inną bokserowatą mordę menskom ja sobie jajów nie robię Pablo śliczny Rrmi doskonale rozumiem Twoją miłość do Pabla ale mnie już chyba to minęło chociaż nie wiem ostatnio córka była zazdrosna, że go przytulam ale się rozchorował no i oczywiście mówimy do niego cyneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 wiadomo - fregata pod zaglami, kobieta w tancu i Pabli w galopie - oto trzy cuda swiata Co prawda zmienilabym kolejnosc , ale wybaczam Ci to niedopatrzenie Magi Moj Synek ma juz 19 lat , nie powiem , ze mnie nie potrzebuje , ale to juz nie maly chlopiec . Ma swoje sprawy , inne niz siedzenie ze mna za raczke. Mi chyba maly wlasnie byl teraz potrzebny Poza tym Synek z nami sie awanturuje z kim Pablo dzisiaj spi . Konczy sie na tym , ze zasypiamy w jednym lozku we czworke , bo kazdy chce sie poprzytulac Wszyscy jestesmy rowno zakochani w Blinku Brazuniu Jak to dobrze napisac na forum co sie robilo. Zawsze ktos cos madrego podpowie. Jutro bede przezuwala To mamy lato prawie . Zosiu Ten fanklub to zadne jaja. To nawet nie sa podsmiechujki. To samo zycie. Nic to , jutro zakonczenie roku szkolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Blinio miodzik, ale Ty faktycznie mogłabyś wreszcie przeżuwać, a nie tylko miski podnosić mu do ryjka. Zosiu, jako samozwańcza prezeska bardzo już licznego fan klubu Zwracam się z uprzejmą prośbą o niezacinanie się w sobie. Prośbę swoją motywuję głęboką potrzebą czytywania dowcipnych i mądrych wypowiedzi na forum, których autorką jest właśnie Zosia. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 http://img72.imageshack.us/img72/9392/rrjb5.jpg miodzio, zwłaszcza te uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 W ogole - upraszam o nierobienie sobie ze mnie jaj , bo ja sie jeszcze wezme i w sobie zatne. Fanclub to my tu mamy - wiadomo - Pablowy ależ, to wiadomo!!! Pablita fanclub i już ale w ramach tegoż fanclubu, jakaś podgrupa może zaistnieć, niee?? nie zacinaj się, szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Spokojnie , Zosia sie nie zatnie , ale martwie sie bardziej natomiast o to , ze moze zaczac to dusic w sobie . Tego to ja juz nie zniose. Moze jakas grupe wsparcia zwolamy ? Nic to ide spac , moze mi sie cos fajego przysni. Tyle sie szczeniaczkow naogladalam fajnych , ze az no Jak ktos zechce kupic dobermana to sluze porada skad , co i jak Sie obstukalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Mam nadzieję, że już nie śpisz, jako i ja nie śpię. Dziecko na koniec roku w gajerze pojechało. Obiegówki mu nie chcą podpisać, bo nie daliśmy na Komitet Rodzicielski. Nie będzie nikt ode mnie wymuszał kasy. Kazałam mu powiedzieć, że matka nie da i jak nie podpiszą to pismo do kuratorium napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Czy Pablo=Blinek bo siem trochę zagubiłam Widzę Rrmi ,że Ślicznota okręciła Was sobie wokół namniejszego pazurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Czy Pablo=Blinek bo siem trochę zagubiłam Widzę Rrmi ,że Ślicznota okręciła Was sobie wokół namniejszego pazurka dobrze kombinujesz magi, Pablo, Blinio Pablito i wszelkie inne zdrobnienia dotyczą ciągle tego samego dobermana rrmi oj okręciła i to jak ale jak tu miała nie okręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.04.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Czy Pablo=Blinek bo siem trochę zagubiłam Widzę Rrmi ,że Ślicznota okręciła Was sobie wokół namniejszego pazurka dobrze kombinujesz magi, Pablo, Blinio Pablito i wszelkie inne zdrobnienia dotyczą ciągle tego samego dobermana rrmi oj okręciła i to jak ale jak tu miała nie okręcić dzięki Kasia za wyłuszczenie tak przypuszczałam ale wolałam zapytać zanim strzelę jakom gafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 BLINIO RZĄDZI!!!!!!! Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts