rrmi 25.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No wlasnie Blinek rulez Widze ,ze wszystko wiecie to jajuzspadam naprawde ,bozaspie do szkoly. Dzisiaj dostalam takie piekne podziekowanie od Synka , ze chyba nie zasne z wrazenia. Prosze trzymac kciuki za nas jutro , bo jak dostaniemy kolczatke to bedzie kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie wiem dlaczego kolczatka równa się kicha, ale kciuki trzymam!!!! Powiedz rano, czy zasnęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 cześć psiura masz fajnego a szczy w chałpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No to się przyznaj chociaż coś Ty tam od Synka dostała. Ciekawość mnie żre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No to się przyznaj chociaż coś Ty tam od Synka dostała. Ciekawość mnie żre. mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 mnie oczywiście też ale nie miałam śmiałości się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hejka, co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hejka , szesc i czolem . Dopiero siadlam , bo to szkola , to zakupy , a fuj i grill i ognisko. U mnie dzisiaj mrozaca krew w zylach historia. Na Pablisia rzucil sie z samego rana jeden z kolegow ze szkoly. Amstaffkowaty Roko. Pablo raz go ostrzegl dosc owaznym warnieciem , po czym siedzial na amstafku i trzymal go za szyje. Musialam go zdjac z tego pieska . Nie dal sie zastraszyc. Trwalo to kilka sekund. Byl pierwszy raz w takiej sytuacji. Nie wyprowadzilo go z rownowagi. Po calej akcji luzik i rownowaga . Bawil sie z innymi , zupelnie tak jak wczesniej. Pokazal widac tylko , ze nie da sobie nikomu w kasze dmuchac. Prawde mowiac mialam pelne gacie , bo amstaff starszy i masy ma jak lokomotywa.Pablo jednak glowy uzyl . Jak jakies lepsze zdjecie jest to wkleje zaraz . Dzisiaj mieslismy duzo biegania, mamuniu , jaka ja stara lokomotywa jestem , a sapie jak parowoz Co do tego co pytacie to nie powiem , w kazdym razie nie tutaj . Zbyt osobiste i cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Co do tego co pytacie to nie powiem , w kazdym razie nie tutaj Nooooo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 A to dla Blinia za rozwagę, hart ducha i stalowe nerwy http://www.zooplus.pl/bilder/proreward/przysmaki/z/wtrbki/zamroone/i/wysuszone/2/300/62042_petproject_proreward_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 BrazuniuDziekuje , kochana jestes . Naprawde sie przestraszylam , ale jednak on mial wiecej opanowania. Poza tym ciesze sie , ze nie poddal sie , a po drugie wazniejsze , ze po wszystkim jakby nigdy nic bawil sie z innymi . Zdjecie juz na wyjsciu http://img72.imageshack.us/img72/2729/69609492yf1.jpg Bylo waruj , calkiem niezle nam poszlo Tylko moj Stary pewnie niepocieszony , ze ja wciaz nie waruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hejka , szesc i czolem . Dopiero siadlam , bo to szkola , to zakupy , a fuj i grill i ognisko. U mnie dzisiaj mrozaca krew w zylach historia. Na Pablisia rzucil sie z samego rana jeden z kolegow ze szkoly. Amstaffkowaty Roko. Pablo raz go ostrzegl dosc owaznym warnieciem , po czym siedzial na amstafku i trzymal go za szyje. Musialam go zdjac z tego pieska . Nie dal sie zastraszyc. Trwalo to kilka sekund. Byl pierwszy raz w takiej sytuacji. Nie wyprowadzilo go z rownowagi. Po calej akcji luzik i rownowaga . Bawil sie z innymi , zupelnie tak jak wczesniej. Pokazal widac tylko , ze nie da sobie nikomu w kasze dmuchac. Prawde mowiac mialam pelne gacie , bo amstaff starszy i masy ma jak lokomotywa.Pablo jednak glowy uzyl . MOJA KREW :) Jak jakies lepsze zdjecie jest to wkleje zaraz . Dzisiaj mieslismy duzo biegania, mamuniu , jaka ja stara lokomotywa jestem , a sapie jak parowoz Co do tego co pytacie to nie powiem , w kazdym razie nie tutaj . Zbyt osobiste i cudne Nie jesteś stara lokomotywa- widziałam i wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 rrmi, znowu masz czaderskie spodenki a Pablo zachował się jak dżentelmen zresztą nie dziwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Nie jesteś stara lokomotywa- widziałam i wiem Ojejku , no tak gadam , bo na komplemanty czekam . Kaska Odczep sie od moich spodenek , bo wiecej zdjec nie wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Nie jesteś stara lokomotywa- widziałam i wiem Ojejku , no tak gadam , bo na komplemanty czekam . Kaska Odczep sie od moich spodenek , bo wiecej zdjec nie wkleje To ja Ci komplementy prawię, a Ty mi mówisz odczep się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 He, poczułam się dumna z Pablinia, jakby to co najmniej mój Blinek był. Gratuluję mu rozwagi i odwagi. Super psiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Wierzę, że się przestraszyłaś, bo też miałabym pełne gacie!! Ale z tą lokomotywą to z lekka przesadziłaś chyba No kokietka normalnie Nic nie mówię o spodenkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Super psiak. Wiadomo , moj kochany I przy ognisku z nami siedzial , z tym , ze mial lapki u mnie na ramionach i tak sobie patrzyl Brazuniu Ciesze sie , ze oszczedzilas mi gadania o spodenkach. I tak wiadomo , ze jeszcze Jea nie wytrzyma i cos powie , to juz bedzie komplet. No nic wygrzebe jakies fajniutkie na jutro , zeby bylo o czym milo konwersowac. To nyny ps. mmmadziu Czy Ty to juz nie tego ? Bonnie over Mokka Bys sie mogla powymadrzac z lekka O Kulce nie gadam , bo to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 26.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Mokka Bys sie mogla powymadrzac z lekka Dopiero przeczytałam . Powymandrzam się z ciężka, cały dzień tyrałam w ogrodzie to i łapy mam jak z ołowiu . Przyszła do mnie jakaś babina o pytała się czy nie założę jej trawnika Stary konał ze śmiechu, bo ostatnio w szkółce ludzie się mnie pytali czy tam pracuję nie w naszej lokalnej bo tam mnie raczej znają, od głupiej strony ale zawsze Hit dnia rozwaliłam skrzynię biegów, fajnie co? Tak padła bardzo niezawodna marka w ocenie opinii publicznej. Teraz wiem , że nie ma niezawodnych samochodów tylko ja nie wszystkimi jeździłam. Wiem zdolna jestem. Działkę tą z żółwiami kupiliśmy , całe 24 ary z bagnem i można będzie dokupić jeszcze jakbyśmy mieli niedosyt . W piątek byliśmy u notariusza . Dzisiaj rano Stary na własne oczy ujrzał naszą nową nieruchomość bo on nieczasowy, zaniemówił, ale on raczej do tych małomównych się zalicza. Przy granicy działki stoi krzyż dziękczynny, a na działce jest śliczne źródełko podobno cudowne. Poważnie mówię. Stary mówi, że to dobrze, rychło się nawrócę bo siarką ode mnie czuć na kilometr. Przyszli lokalni ludzie, bardzo mili i nawet staw zaproponowali kopać i siano kosić Z tą działką to tak namieszałam w gminie, że naszukali mi nawet fajnych ofert. Jedno takie siedlisko to nawet podobało mi się,kupili je w końcu ludzie z Lublina. Dobra kończę te wywody bo nie o tym chciałam Rrmi na tym szkoleniu to pięknie miałaś . Moją sucz też ponad rok temu zaatakował amstaffowaty samiec . Właściciel kompletnie nie wiedział co robić . Niestety na psychikę dobrze to nie wpływa. Asmaffowate jak i amstaffy mają silną potrzebą konfrontacji z innymi psami ,oczywiście są wyjątki jak zawsze. Ja mam oczy dookoła głowy na każdym spacerze. Jak widzę amstaffowatego szczególne . Nigdy nie puszczam suczy na tzw pobawienie się z innymi psami. Wiem jak wygląda spięcie w przypadku amstaffowatych niestety, bez mocnej klepki super refleksu się nie obejdzie, nic miłego mówiąc krótko. Wszystko ładnie , pięknie i w jednej sekundzie jest już po ptakach. Super, że Pabli nie nabrał urazy, znaczy to ,że jest pewny siebie i zna swoja wartość a to bardzo ważne . Moja sucz to nawet lubi takie zadymy , jak się coś dzieje w psim świecie to pierwsza do rozruby . Najlepiej nie dopuszczać do takich sytuacji, właściciele amstaffowatych jak i amstaffów powinni zdawać sobie sprawę ze specyfiki tej rasy i takie sytuacje nie powinny mieć miejsca . Pochwal Blina ode mnie jakby co to udzielimy wsparcia, nie będą obce amstaffowate wsiadać na Blinka. Ja po takich gryzieniowych akcjach to same agresji nabieram, adrenalina straszna , pół dnia chodziłam zakręcona. W jakich okolicznosciach bullowaty dopadł Pabla? Za blisko podszedł ? Nawet najinteligentniejszy pies jest mocno zagrożony ze strony amstaffowatego, masa , mięśnie i błyskawiczna reakcja są na prawdę mieszanka wybuchową. Dobrze, że wszystko bez rozlewu krwi się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.04.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jea nie przyszedł to chwilowo w zastępstwie się odezwę. P.S.Ale spodnie masz fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts