magi 27.04.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Dzielny Blinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Przywitam się I zaraz spadam, słonko świei i ciepełko jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 ja się na temat spodni nie wypowiadam, bo ostatnio se nasrałem w papiury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.04.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Hej A ja to chyba tepa jestem-nie moge znalezc Twojego dziennika rrmi tez chcialam poogladac Twoj domek i projekta nie moge go namierzyc.Czy to jakas tajemnica i trza miec szyfr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kakusku Teraz to juz budowa wiezi pomiedzy czlowiekm a psem Jak Ci pasuje takie wkolo panie macieju o moim Blinku to zapraszam czesciej 1950 No juz masz posmiej sie , pozwalam http://img165.imageshack.us/img165/9805/zzzzuo2.jpg mokka Gratuluje zakupu . Lubie takich ludzi co to rach ciach i po strachu . Wiem , wiem nie zawsze sie da , tak jak Brazuni . Co do zajscia . Pabli chcial sie bawic , myslalam , ze tamten tez. Niestety rzucil sie do Pablinia odrazu. Na szczescie jak slusznie zauwazasz zna swoja wartosc , a raczej chyba poznal dzieki temu zajsciu. On , ten moj chlopak znaczy to taki do zabawy jest pierwszy , ale widac nie da se nadmuchac. Ostatnio na spacerze jakis chlop szedl laka i Pablo tez sila spokoju , usiadl i patrzyl na niego , nawet nie mruknal , chyba juz o tym pisalam , nie wiem czy tu . Dzisiaj warowanie poszlo nam super , ale aport do pupy Chodzenie tez ameryka.Chyba samam mysl o kolcztce w zanadrzu dziala. Teraz bylam z nim na spacerku sprawdzajacym i ani nawet rreki nie poczulam . Moglam na nitce w zebie go prowadzic na lancuszku luznym. Nic to musze leciec , posmiejscie sie tymczasem z gaci , juz tradycyjnie Kurde sie ciasta najadlam , ze az zoladek mnie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ale masz dużo fajnych gaciorów! Chyba też muszę se pójść i kupić jakieś takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Wybór gaciorków i na mnie wrażenie zrobi!! Ja mam dwie pary Czas to zmienić Rrmisia - doszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 ps. mmmadziu Czy Ty to juz nie tego ? Ale chodzi Ci bardziej o mozliwosci czy realizacje? Z tym twarozkiem to przeciez sie sama domyslilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.04.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam i o zdrowie pytam Wszyscy tylko o gaciorach a buty też wypasione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.04.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No przeca Rrmi na spacer z Blinkiem wyjszła to co miała sukienkę i szpilki obuć siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Normalnie byłas na samym końcu strony No musialam Cię uratować, przed upadkiem rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Kasia No ja licze , ze pozostane w koncu zapomniana , bo ilez mozna o psie czytac i pisac mmmadziu No ja Ciebie love , jak slowo Niebawem bede na ognisku w Lodzi , to moze Cie nawiedze i wysciskam miko Bo Oni sie smieja z moich spodni a nie z butow Wlasciwie to nie wiem dlaczego sie tak przyczepili do spodni akurat , ale trudno , niech bedzie jakas uciecha magi Jutro z Blinkiem do okulisty jedziemy . Bede wiedziala czy czeka nas zabieg czy co inne . Prosze zamowic godzinki w intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Jak tam Młody, szykuje się do egzaminu? Mój siedzi, uczy się jeszcze, choć nie przesadza. I całe szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Jak tam Młody, szykuje się do egzaminu? Mój siedzi, uczy się jeszcze, choć nie przesadza. I całe szczęście. Noooo tak, przecież matura za pasem jakoś wyszłam z tego obiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Moj sie szykuje ,kazal koszule do pralni oddac . Ja nie jestem dobrej mysli prawde mowiac. Jakos bedzie trzeba ta biede ogarnac , sama dziecko wywiozlam , oduczylam polskiego to chyba bede miala. Dzisiaj byl u nas Jego kolega . Ten ma prezentacje o Hamlecie , ale nie mial okazji przeczytac tej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Moj sie szykuje ,kazal koszule do pralni oddac . Ja nie jestem dobrej mysli prawde mowiac. Jakos bedzie trzeba ta biede ogarnac , sama dziecko wywiozlam , oduczylam polskiego to chyba bede miala. Dzisiaj byl u nas Jego kolega . Ten ma prezentacje o Hamlecie , ale nie mial okazji przeczytac tej lektury Rrmi, będzie dobrze, co ma nie być, JA CI TO MÓWIĘ Jak nie w tym roku, to w przyszłym, choć nie wydaje mi się, żeby nie uściubłał tych 30%, ja w każdym razie trzymam za Wasze dzieci mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Synek da sobie radę, na pewno!!! O psie to ja mogę sobie poczytać, czemu nie? Ja lubię Pablisia, bo co??? Jak można robić prezentację o Hamlecie nie przeczytawszy go wprzódy Zdolniacha!!! Pamiętam: "To be or not to be" i jeszcze coś o państwie duńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Pamiętam: "To be or not to be" i jeszcze coś o państwie duńskim No w państwie duńskim źle się dzieje, to rzecz wiadoma nie od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Pamiętam: "To be or not to be" i jeszcze coś o państwie duńskim No w państwie duńskim źle się dzieje, to rzecz wiadoma nie od wczoraj A no właśnie, żle! Nie byłam pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Pamiętam: "To be or not to be" i jeszcze coś o państwie duńskim No w państwie duńskim źle się dzieje, to rzecz wiadoma nie od wczoraj A no właśnie, żle! Nie byłam pewna Kobieto, na pamięc znam/znalam fragmenty, w oryginale Taki mus na studiach był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts