Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

W orginale :o Wspólczuję!!

|Nooo, płakałam i uczyłam się :lol:

Ech, stare dobre czasy 8)

Pamiętam naszego pana od literatury angielskiej: polskie wcielenie Roberta De Niro 8) 8) 8) Wszystkie się w nim kochałyśmy BEZ WYJĄTKU!!!

Boże, jaki on był dobry człowiek, jak Kasia z kumpelami zabalowała i co tu dużo mówić, olała egzamin z literaturoznawstwa to pan nie postawił pały, ino tylko zapisał na listę wyciągających wnioski z lenistwa :oops: :lol:

No super człowiek i nauczyciel :D

I jak spotkał Kasię w pubie w wakacje i spytał się jej: co pani porabia we Wrocławiu, a Kasia na to: wyciagam wnioski, panie doktorze 8)

Docenił moje poczucie humoru i skreślił mnie i kumpelę z listy. Co równało się zwolnieniem z konieczności zdawania tego materiału po wakacjach :D

rrmi, sorka za te opowieści dziwnej treści :lol: :wink:
no masz :D

Ja jestem , ale poldupkiem :roll:

Od okulisty z Pablim niedawno ze stolicy przyjechalismy.

Mamy zmienione leki , na 3 nowe .

Jak w ciagu 2 tygodni nie bedzie widcznej poprawy to niestety zabieg.

Nie jest to jakis powazny zabieg , a i lekarz w Polsce najlepszy , ale zawsze to moje slodkie oczka , wiec sie boje co to bedzie.

Tak poza tym to niepotrzebie na szkolenie wydalam pieniadze.

Sasiad dzis pokazal jak sie psa szkoli.

Jak przypierdzielil kijem od szczotki , drewnianym to az my na plecach poczulismy :-?

Nawet Was nie obskocze wszystkich dzisiaj , bo wychodzilam sie po lesie dzisiaj , ze zasne snem niemowlecym :D

nyny :p

Wyczekałabym gnojka. :evil:

Zrobiła parę nagrań telefonem jak wrzeszczy na psa, to co mówiliście, albo jak go wali kijem. I potem powiedziała, że albo się uspokoi, albo zgłoszę policji, animalsom, Towarzystwu Opieki nad Zwierzętami i TV. I komu jeszcze tylko przyjdzie mi do głowy. :evil:

Mało tego, gdyby nie pomogło - zrobiłabym to naprawdę. :evil:

Menda podła, wsza pieprzona. :evil:

Sorki, nie mogę spokojnie przechodzić obok czegoś takiego. :-?

Mam nadzieję, że jednak obejdzie się bez zabiegu u Pabla, bo się psina umęczy i tyle. :roll:

Jednak jeśli będzie trzeba, to nie ma co, trzeba zrobić i już. :-?

Zaglądać do nas proszę i nie wymawiać się głupio. :p

I w ogóle dzień dobry! :D