braza 28.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 W orginale Wspólczuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 W orginale Wspólczuję!! |Nooo, płakałam i uczyłam się Ech, stare dobre czasy Pamiętam naszego pana od literatury angielskiej: polskie wcielenie Roberta De Niro Wszystkie się w nim kochałyśmy BEZ WYJĄTKU!!! Boże, jaki on był dobry człowiek, jak Kasia z kumpelami zabalowała i co tu dużo mówić, olała egzamin z literaturoznawstwa to pan nie postawił pały, ino tylko zapisał na listę wyciągających wnioski z lenistwa No super człowiek i nauczyciel I jak spotkał Kasię w pubie w wakacje i spytał się jej: co pani porabia we Wrocławiu, a Kasia na to: wyciagam wnioski, panie doktorze Docenił moje poczucie humoru i skreślił mnie i kumpelę z listy. Co równało się zwolnieniem z konieczności zdawania tego materiału po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 rrmi, sorka za te opowieści dziwnej treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Czy dzisiaj jest z kim się przywitać tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Czy dzisiaj jest z kim się przywitać tutaj? Chyba tylko ze ,mną DPSiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Jeszcze ja się pałętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 cze Laski ( i ewentualne Ciacha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 rrmi, sorka za te opowieści dziwnej treści no masz Ja jestem , ale poldupkiem Od okulisty z Pablim niedawno ze stolicy przyjechalismy. Mamy zmienione leki , na 3 nowe . Jak w ciagu 2 tygodni nie bedzie widcznej poprawy to niestety zabieg. Nie jest to jakis powazny zabieg , a i lekarz w Polsce najlepszy , ale zawsze to moje slodkie oczka , wiec sie boje co to bedzie. Tak poza tym to niepotrzebie na szkolenie wydalam pieniadze. Sasiad dzis pokazal jak sie psa szkoli. Jak przypierdzielil kijem od szczotki , drewnianym to az my na plecach poczulismy Nawet Was nie obskocze wszystkich dzisiaj , bo wychodzilam sie po lesie dzisiaj , ze zasne snem niemowlecym nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Sąsiadowi bym tak przywaliła, jak bony dyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2008 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Wyczekałabym gnojka. Zrobiła parę nagrań telefonem jak wrzeszczy na psa, to co mówiliście, albo jak go wali kijem. I potem powiedziała, że albo się uspokoi, albo zgłoszę policji, animalsom, Towarzystwu Opieki nad Zwierzętami i TV. I komu jeszcze tylko przyjdzie mi do głowy. Mało tego, gdyby nie pomogło - zrobiłabym to naprawdę. Menda podła, wsza pieprzona. Sorki, nie mogę spokojnie przechodzić obok czegoś takiego. Mam nadzieję, że jednak obejdzie się bez zabiegu u Pabla, bo się psina umęczy i tyle. Jednak jeśli będzie trzeba, to nie ma co, trzeba zrobić i już. Zaglądać do nas proszę i nie wymawiać się głupio. I w ogóle dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Pabli da radę!!! Tak sobie przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Czołgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.04.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 mmmadziu No ja Ciebie love , jak slowo Niebawem bede na ognisku w Lodzi , to moze Cie nawiedze i wysciskam Ciesze sie Chociaz nie wiem, co na to moje mmmad-ness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.04.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 cze Laski ( i ewentualne Ciacha) A ja to pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.04.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 i tutaj......... zgodzę się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.04.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 no przecież Nefcia napisała ciacha bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Laski i CIACHA Cze Ciacha (DLATEGO KOBIETY NA CAŁYM ŚWIECIE WYBRAŁY NAZWĘ PERFUM DLA PANÓW EGOISTE) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.04.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 cze Laski ( i ewentualne Ciacha) A ja to pies? mmmadziu jak Ty i 1950 mogliscie tak pomyslec wiadomo - ze pies jest tylko jeden ja sie tam witam ze Wszystkimi oraz z Pablim o matko - zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Chlopy to jednak gorsze zrzedy niz niby baby Po nowych medykamentach jakby oczka odrazu ladniejsze . U nas burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Chlopy to jednak gorsze zrzedy niz niby baby Po nowych medykamentach jakby oczka odrazu ladniejsze . U nas burza Ad1. Tyz prowda Ad2. No widzisz, być może obejdzie się bez zabiegu Ad3. Przeszła od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts