rrmi 30.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ja sie tam witam ze Wszystkimi oraz z Pablim o matko - zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce. Pablis spi juz , ale przekaze jutro Jesli Ci sie nie chce to wlacz zaraz Polsat , bedzie Kukuruku Kasia Burza chyba wraca do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Kasia Burza chyba wraca do Ciebie Nie strasz nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 A u nas nawet popadać nie chce, chociaż 20 km dalej całkiem porządnie polało. A przydałoby się, nie powiem, że nie. Cieszę się, że oczka ładniejsze. Chłopaków swoich pozdrowić proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.05.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no przecież Nefcia napisała ciacha bry To pierniki z zakalcem tez sie liczą? (mmmad-ness mowi, ze ciacho to ten.. no... Maklaszynski...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 mmmadziu, a ten zakalec to na czym ma polegać??? bo się tak zastanawiam, czy Mój tego nie ma przypadkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Lubię zakalce Dzień doberek!!! Spadam poszaleć - mmmadziu - jak wrócę, brać prysznic, czy masz ochotę na stajenne zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Brazuniu Chyba u Ciebie nie pada bo u mnie bardzo.Trzeba dzisiaj w kaloszach zasuwac na spacerek . Mam nadzieje , ze bedzie lepiej jutro Co tam w swiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.05.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 mmmadziu, a ten zakalec to na czym ma polegać??? bo się tak zastanawiam, czy Mój tego nie ma przypadkiem??? Zakalec moze byc cecha wrodzona. Ale zazwyczaj pojawia sie, gdy sie niewlasciwie obchodzi z produktem... A czym sie to u niego objawia? braza, biorac pod uwage szalejace juz pylki traw, akceptuje Ciebie w dowolnej postaci (vel zapachu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Zakalec moze byc cecha wrodzona. Ale zazwyczaj pojawia sie, gdy sie niewlasciwie obchodzi z produktem... Jeszcze troche i na kurs obslugi wlasnego faceta bedzie sie trzeba zapisywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.05.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Zakalec moze byc cecha wrodzona. Ale zazwyczaj pojawia sie, gdy sie niewlasciwie obchodzi z produktem... Jeszcze troche i na kurs obslugi wlasnego faceta bedzie sie trzeba zapisywac. Przesadzasz... w zasadzie obsluga sprowadza sie do biblijnego "Glodnego nakarmic" Ja to bym chcial, zeby gratisem do obraczek byla instrukcja interakcji z zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 mmmadziu, a ten zakalec to na czym ma polegać??? bo się tak zastanawiam, czy Mój tego nie ma przypadkiem??? Zakalec moze byc cecha wrodzona. Ale zazwyczaj pojawia sie, gdy sie niewlasciwie obchodzi z produktem... A czym sie to u niego objawia? No to wszystko jasne, źle sie obchodzę ze swoim chłopem A objawia się, że czasem to taki łogólnie męczący jest jak w tym kawale o góralu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Przesadzasz... w zasadzie obsluga sprowadza sie do biblijnego "Glodnego nakarmic" Ja to bym chcial, zeby gratisem do obraczek byla instrukcja interakcji z zona To karmienie na zadanie mialoby byc czy w nagrode ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Trzeba umiejętnie dawkować porcje żywieniowe, inaczej hodowany mężczyzna ulegnie zapasieniu bądź wychudzeniu, co może niekorzystnie odbić się na jego wydajności przy obsłudze małżonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.05.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Przesadzasz... w zasadzie obsluga sprowadza sie do biblijnego "Glodnego nakarmic" Ja to bym chcial, zeby gratisem do obraczek byla instrukcja interakcji z zona To karmienie na zadanie mialoby byc czy w nagrode ? No wychodzi na to, ze znow jeden pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 mmmadziu, a ten zakalec to na czym ma polegać??? bo się tak zastanawiam, czy Mój tego nie ma przypadkiem??? Zakalec moze byc cecha wrodzona. Ale zazwyczaj pojawia sie, gdy sie niewlasciwie obchodzi z produktem... A czym sie to u niego objawia? braza, biorac pod uwage szalejace juz pylki traw, akceptuje Ciebie w dowolnej postaci (vel zapachu) Jest mi niezmiernie miło Żeby jednak nie popaść w przesadę, ponieważ pyłki traw są już wystarczającą podnietą - przed przyjściem tutaj wzięłam prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Trzeba umiejętnie dawkować porcje żywieniowe, inaczej hodowany mężczyzna ulegnie zapasieniu bądź wychudzeniu, co może niekorzystnie odbić się na jego wydajności przy obsłudze małżonki. To ja chyba dobrze swojego uprawiam , bo wyglada akuratnio Fajnie jest w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Trzeba umiejętnie dawkować porcje żywieniowe, inaczej hodowany mężczyzna ulegnie zapasieniu bądź wychudzeniu, co może niekorzystnie odbić się na jego wydajności przy obsłudze małżonki. To ja chyba dobrze swojego uprawiam , bo wyglada akuratnio Fajnie jest w ogole Pewnie - powiem więcej: jest byczo, kaczo i indyczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 BrazuniuJa tak na powaznie mowie dzisiaj. Mielismy taka mala rocznice i taka refleksja mnie naszla . Pieknie jest i aby tak dalej. Nastepne 21 lat A ja wciaz taka mloda a to wlasnie polowa zycia jakby nie brac I ladna , no wiem wiem i powabna i poza tym Jak zawsze , jak zawsze mokka to chyba na nowej ziemi tyra . Uwazam , ze do grabi juz przyrosla przez to swietowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ja też poważnie!! Też mamy małą rocznicę i jest ... fajosko!!! I oby tak dalej!!! Marzenia marzeniami, ale gdyby spełnienie marzeń miało odbić się na nas negatywnie .... ...... to lepiej niech się nie spełnią!! Jest fajnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 BrazuniuJa tak na powaznie mowie dzisiaj. Mielismy taka mala rocznice i taka refleksja mnie naszla . Pieknie jest i aby tak dalej. Nastepne 21 lat A ja wciaz taka mloda a to wlasnie polowa zycia jakby nie brac I ladna , no wiem wiem i powabna i poza tym Jak zawsze , jak zawsze TO szczere gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts