Nefer 04.05.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Kocham burzę :) U mnie słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2008 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Albo sobie wmawiam, albo u mnie zaczyna być słychac Twoją burzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Rrmisia, mnie jeszcze brzuch nie boli, le też się zaczynam denerwować, Młody jest trochę dyslektyczny, a nie załatwiałam mu zaświadczenia. Mam nadzieję, że będzie dobrze, ale motylki w brzuchu mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dziewczyny - nie przeżyjemy życia za nasze dzieci :) Będzi jak będzie Mój miał egzaminy kilka dni temu i zupełnie nic ... A co ja zmienię denerwowaniem się ? Ale kciuki trzmam za Wasze pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ja tam też będę za Ciebie kciuki trzymałam, bo o Synka to się nie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 A ten w awatarze to ma boski profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Cze laski Siora, gratulacje szczere a o młodego się nie zamartwiaj( bedzie oł rajt), a tak poza tym dziołchy wrzućcie na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 04.05.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dajcie na luzik, na K2 w baletkach się Młody nie wybiera , operacja na otwartym sercu też nie grozi, tak czy owak przeżyje tą akcję , będzie tekst Herberta ja tak przepowiedziałam dzisiaj jakimś młodym fajnych laskom na ulicy Moc jest z Wami el res ka te jak mówiła Superkrowa . Dacie radę, bo kto jak nie Wy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Już latam do WC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Już latam do WC... Depesia ... nie rób stodoły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.05.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ja to juz nic nie mowieDobrze , ze chociaz slonce swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ja to juz nic nie mowie Dobrze , ze chociaz slonce swieci NO właśnie. Wystarczająco pewnie jesteś nakręcona. Będzie good :) Na pocieszenie : ten wynik na maturze to i tak nie zapewni szcześcia w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.05.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dziewczyny, jakkolwiek by nie bylo - bedzie dobrze Wierzcie mi, naprawde trudno nie zdobyc 21 punktow. Jestem przekonana, ze Wasze dzieciaki zdobeda duuuzo wiecej. Slonce swieci i tego sie trzymajmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 http://brzeczol.blox.pl/resource/kciuk2.gif Buziaki!!!!! Z Ziemi Go nie zepchną!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 KOniecznie napisz jak było Znaczy co było, bo jak było to już wiem, było dobrze, inaczej byc nie mogło przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Wiadomo już coś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.05.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 To bylo "Sen jako sposób przedstawienia postaci literackiej na podstawie »Lalki« Prusa" oraz "Młodzi i ich stosunek do pokolenia ojców w »Odzie do młodości« Mickiewicza" - to, według abiturientów, tematy esejów do wyboru, które pisali tegoroczni maturzyści na egzaminie z języka polskiego na poziomie podstawowym Mojego jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No, już wrócił? Mój pisał ten temat o snach i postaci literackiej, mówi, że dobrze napisał. Test na zrozumienie czytanego tekstu ponoć banalny. Gadaj, kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.05.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 no to brawo juz nic nie pamietam kto tam spal i snil w Lalce Wokulski o Leckiej czy Rzecki o Wokulskim Moglabys depsia Twojego zapytac przy okazji - jak juz Go wysciskasz ma sie rozumiec Ile dni jeszcze trzeba trzymac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.05.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 na tej lalce spali Dps jeden stres za Wami gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts