Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Rrmisia, mnie jeszcze brzuch nie boli, le też się zaczynam denerwować, Młody jest trochę dyslektyczny, a nie załatwiałam mu zaświadczenia. :-?

Mam nadzieję, że będzie dobrze, ale motylki w brzuchu mam. :roll:

Dziewczyny - nie przeżyjemy życia za nasze dzieci :):) Będzi jak będzie :) Mój miał egzaminy kilka dni temu i zupełnie nic ... A co ja zmienię denerwowaniem się ? Ale kciuki trzmam za Wasze pociechy :)

Dajcie na luzik, na K2 w baletkach się Młody nie wybiera , operacja na otwartym sercu też nie grozi, tak czy owak przeżyje tą akcję :D , będzie tekst Herberta ja tak przepowiedziałam dzisiaj jakimś młodym fajnych laskom na ulicy :D Moc jest z Wami el res ka te jak mówiła Superkrowa :D . Dacie radę, bo kto jak nie Wy :D .

Ja to juz nic nie mowie

Dobrze , ze chociaz slonce swieci

NO właśnie. Wystarczająco pewnie jesteś nakręcona.

Będzie good :):)

Na pocieszenie : ten wynik na maturze to i tak nie zapewni szcześcia w życiu :)

Dziewczyny, jakkolwiek by nie bylo - bedzie dobrze :) Wierzcie mi, naprawde trudno nie zdobyc 21 punktow. Jestem przekonana, ze Wasze dzieciaki zdobeda duuuzo wiecej. Slonce swieci i tego sie trzymajmy :) :)

To bylo

"Sen jako sposób przedstawienia postaci literackiej na podstawie »Lalki« Prusa" oraz "Młodzi i ich stosunek do pokolenia ojców w »Odzie do młodości« Mickiewicza" - to, według abiturientów, tematy esejów do wyboru, które pisali tegoroczni maturzyści na egzaminie z języka polskiego na poziomie podstawowym

Mojego jeszcze nie ma

No, już wrócił? :roll:

Mój pisał ten temat o snach i postaci literackiej, mówi, że dobrze napisał.

Test na zrozumienie czytanego tekstu ponoć banalny. :D

Gadaj, kobieto!