DPS 06.05.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No ja tak czułam, że Ty taka jesteś, Rrmi. Frosia, a u mnie to już nie łaska popluć, tak? Poskarżę się Froschowi, zobaczysz, zadzwonię do niego i mu nagadam na Ciebie. On mnie przytuli i wysłucha. Dziadek, Ty trzymiesz za dwóch, mam nadzieję? I w ogóle chciałam powiedzieć, że całe szczęście, że matematyki nie zdają. Bo mój to cienki z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.05.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 depeesia zes nerwowa dzisiaj to ci wybaczam to niewielkie niedopatrzenie nie wiem jak kaske przeprosze , bo u Ciebie tez jej sie "zmoklo" jaka flaszke obalimy i bedzie gitara a z tym froschem to sie tak nie zblizaj , bo.... ... ....bo...bo.....bo nie przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 depeesia zes nerwowa dzisiaj to ci wybaczam to niewielkie niedopatrzenie nie wiem jak kaske przeprosze , bo u Ciebie tez jej sie "zmoklo" jaka flaszke obalimy i bedzie gitara a z tym froschem to sie tak nie zblizaj , bo.... ... ....bo...bo.....bo nie przyjade no ja myślę że flaszka to jest mus ino tylko kiedy????? skoro na zlot nie przyjeżdżasz????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.05.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 depeesia zes nerwowa dzisiaj to ci wybaczam to niewielkie niedopatrzenie nie wiem jak kaske przeprosze , bo u Ciebie tez jej sie "zmoklo" jaka flaszke obalimy i bedzie gitara a z tym froschem to sie tak nie zblizaj , bo.... ... ....bo...bo.....bo nie przyjade no ja myślę że flaszka to jest mus ino tylko kiedy????? skoro na zlot nie przyjeżdżasz????????? umowimy sie w garazu bydymy sie czuly jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Bonnie Kasia ma racje , powiem szczerze , ze i my tak wieczorem uradzilismy , ze trzeba na uczelnie dzwonic . Pewnie to UW bedzie , domyslalam sie , ze Filologie ang wybierze. Nic to czekamy Tupiemy kurna nozka i czekamy Frosia pluj ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja już jakieś drobne czary rzuciłam.. będzie good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Tupcie tupcie, nawet dwoma nóżkami!!! Będzie good!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Herr Gott, Frosia, sorry, jakoś mój net nie chciał mi wszystkich pokazać rano... Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone... Do Froscha jeszcze nie dzwoniłam, więc nic złego się nie stało, ja? No i tupiemy kurna nóżką i czekamy. Chyba do ogródka trza pójść i już. Przynajmniej zajęcie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Kasia dziekuje za odpowiedz.Bede musiala tak zrobic. Dzwonilam wczesniej na jakas uczelnie prywatna i to oni wlasnie wyslali mnie do kuratorium.Ale ta uczelnia to bylo tak na chybil trafil , aby cos sie tylko dowiedziec.Tez za bardzo nie wiedzieli. rrmi Dzwon , moze Tobie uda sie cos wiecej dowiedziec. Ja tez bede dzwonila na UW , moze tam beda cos bardziej konkretnego wiedziec.No i trzymam za dzis kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Jak tam, Młody się ubawił na maturze? Mój przyszedł rozczulony prościzną zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.05.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dziadek, Ty trzymiesz za dwóch, mam nadzieję? za wszyćkich, ale zbiorczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No i co??? Poszło pewnie z palcem w .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.05.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mlody mowi , ze latwe bylo. Zreszta dzisiaj akurat bylam spokojna . Dziekujemy za trzymanie No nic , na mnie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.05.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mlody mowi , ze latwe bylo. Zreszta dzisiaj akurat bylam spokojna . Dziekujemy za trzymanie No nic , na mnie czas rrmi moj brat tez maturzysta trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 to mogę już popuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Puszczaj, Dochtór, będzie good! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 ufff................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 W końcu dotarłam!!! Coś się dzisiaj zorganizować nie mogę!!!! Odnoszę wrażenie, że opijacie już te dwa przedmioty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Gospodyni, kaj Ty jest Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 rrmi, dopsiu - trzymałam kciuki za Wasze pociechy Kiedy będą wyniki pisemnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts