kaśka maciej 08.05.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 rrmi, dopsiu - trzymałam kciuki za Wasze pociechy Kiedy będą wyniki pisemnych? dopiero w czerwcu, raczej w drugiej połowie wyniki ustnych: od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 rrmi, dopsiu - trzymałam kciuki za Wasze pociechy Kiedy będą wyniki pisemnych? dopiero w czerwcu, raczej w drugiej połowie wyniki ustnych: od razu to teraz strasznie długo się czeka - kiedyś to pisemne były praktycznie zaraz sprawdzane i dopiero wtedy można było ustną maturę zdawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 rrmi, dopsiu - trzymałam kciuki za Wasze pociechy Kiedy będą wyniki pisemnych? dopiero w czerwcu, raczej w drugiej połowie wyniki ustnych: od razu to teraz strasznie długo się czeka - kiedyś to pisemne były praktycznie zaraz sprawdzane i dopiero wtedy można było ustną maturę zdawać. Aaaa bo teraz to jest strasznie skomplikowana procedura i przepisy i w ogóle wszystko!! Nie sprawdza się prac swoich uczniów, jadą gdzieś w świat do innego miasta no i dlatego to tyle trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Aaaa bo teraz to jest strasznie skomplikowana procedura i przepisy i w ogóle wszystko!! Nie sprawdza się prac swoich uczniów, jadą gdzieś w świat do innego miasta no i dlatego to tyle trwa Raaanyyy!!! A miało być lepiej i łatwiej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Aaaa bo teraz to jest strasznie skomplikowana procedura i przepisy i w ogóle wszystko!! Nie sprawdza się prac swoich uczniów, jadą gdzieś w świat do innego miasta no i dlatego to tyle trwa może to i dobrze, że nauczyciele nie sprawdzają prac swoich uczniów chociaż z drugiej strony to swój nauczyciel może troszkę łagodniej traktować swoich podopiecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.05.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Chcialam powiedziec ,ze moj Synek zdal ustna mature z polskiego. Dostal polowe mozliwych punktow. W tym 4 pkt /najwiecej w grupie/ za slownictwo , a o to balam sie najbardziej , bo wciaz myslalam , ze nie bedzie uzywal tych ladniejszych slow Nie musze chyba mowic jak sie ciesze ps. Gdyby dostal minimum to pomyslalabym , ze sie zlitowali , ale jednak mial wiecej. W piatek geografia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Aaaa bo teraz to jest strasznie skomplikowana procedura i przepisy i w ogóle wszystko!! Nie sprawdza się prac swoich uczniów, jadą gdzieś w świat do innego miasta no i dlatego to tyle trwa może to i dobrze, że nauczyciele nie sprawdzają prac swoich uczniów chociaż z drugiej strony to swój nauczyciel może troszkę łagodniej traktować swoich podopiecznych Dokładnie taki sens to ma mieć, żeby nie było niedomówień, że pani się uwzięła, albo że pani tego lubi bardziej. Choć tak powiem z własnego doświadczenia, że niby nie mamy żadnego obowiązku doszukiwać sie na siłę punktów, domyślac się inforacji, itp, to jednak jeśli tylko można się czegoś doszukać, jakiś taki mały promyczek nadzieji, to raczej idzie się na korzyść ucznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Chcialam powiedziec ,ze moj Synek zdal ustna mature z polskiego. Dostal polowe mozliwych punktow. W tym 4 pkt /najwiecej w grupie/ za slownictwo , a o to balam sie najbardziej , bo wciaz myslalam , ze nie bedzie uzywal tych ladniejszych slow Nie musze chyba mowic jak sie ciesze ps. Gdyby dostal minimum to pomyslalabym , ze sie zlitowali , ale jednak mial wiecej. W piatek geografia. No widzisz!!! Gratuluję!!!!! Czyli z pisemnym nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 GRATULUJĘ!!!!! Proszę w moim imieniu uścisnąć Młodemu dłoń i zrobić misiaczka!!! My też w piatek geografia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 rrmi Ja rowniez gratuluje. Z pisemnym tez bedzie dobrze. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 08.05.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No to gratulacje ,dzisiaj dzień całkiem do tyłu chociaż jakaś dobra wiadomość. Sucz pogryzł pies, wcześniej wytarzała się w śmierdzącym jeżu, a mi w szprychy wkręcił się mały szczekacz i ma złamana łapę, Straż Miejska u mnie była w bardzo nietypowej sprawie, Jessu jakie plotki w tej wsi tworzą . Jest bosko a do końca dnia jeszcze daleko. O reszcie nie pisze, może tylko tyle, ze oczy mi wypłyną chyba , bo dzisiaj raczej nie pójdę spać . W skrzyni rozwaliłam jakiś wał, dobrze, że da się naprawić bez wymiany, ale jestem uziemiona. Dobra nie gderam przynajmniej mam dużo wrażeń i śmierdzącego pogryzionego jeża zamiast suczy dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.05.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jessu jakie plotki w tej wsi tworzą No poopowiadaj prosze Na mnie obrazila sie ta moja sasiadka co to znala wszystkie newsy i teraz mam tyly jakies Mocno sucz pogryziona ? Ja sie wczoraj do Jezierow wybralam na plotki . Juz przy Ich domu jakas pani sasiadka z Yorkiem wola z daleka , zeby uwazac , bo jej pies agresywny jest bardzo. Pabli byl bez smyczy . bo w sumie maly i zawsze przychodzi jak wlam go d siebie . Tym razem tez przyszedl. Tak warknal na Yorka , ze sie zsikal ten maly.Wczesniej ujadal jak prawdziwy wiejski pies. Tylko nie wiem po co ta pani mnie ostrzegala. Chyba , ze zartowala Dzieki za gratulacje , mam nadzieje , ze pisemny tez jakos poszedl , staram sie byc dobrej mysli. Mam nadzieje zrzucic te kalorie co to dzisiaj w nerwach przyswoilam. 4 czeklady nadziewane z Goplany , pol chleba z tatarska , paczke Biscotti i kielbase z grila Ta geografia w piatek to mi wychodzi , ze to jutro . Ponoc WOS byl bardzo trudny , ciekawe jak z tym bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 erermisia duze gratulejszyn dla synka bydzie gitara.....nie darmo plulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Gratuluje, gratuluję!!!! I Młodemu i ... Wam Yorki potrafią być groźne ... mówię poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ta geografia w piatek to mi wychodzi , ze to jutro . Ponoc WOS byl bardzo trudny , ciekawe jak z tym bedzie ? jutro, jutro, a będzie bajecznie prosta, bo ja też piszę trzymam RRmi, a zamiast wcinać wagon czekolady, zadzwoń do mnie. Ja się nie denerwuję, to i Ty nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No to we trzy zdajemy jutro tę geografię. Trza się wspierać jakoś. Mam nadzieję, że nie będzie za trudne, żeby mój malutki chłopczyk się nie przestraszył i żeby zdał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 no to dwóch kawalerów i jedna panna dla ozdoby, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.05.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 no to dwóch kawalerów i jedna panna dla ozdoby, będzie dobrze Mam nadzieje , ze w takim towarzystwie mojemu dobrze pojdzie. Jakos ta geografia olana byla u nas Na dodatek wczoraj Pablo mial kleszcza , jakis taki byl uschniety. Nie wiem jak moglam nie zauwazyc Pewnie trzeba na krew jechac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Chcialam powiedziec ,ze moj Synek zdal ustna mature z polskiego. Dostal polowe mozliwych punktow. W tym 4 pkt /najwiecej w grupie/ za slownictwo , a o to balam sie najbardziej , bo wciaz myslalam , ze nie bedzie uzywal tych ladniejszych slow Nie musze chyba mowic jak sie ciesze ps. Gdyby dostal minimum to pomyslalabym , ze sie zlitowali , ale jednak mial wiecej. W piatek geografia. Gratulacje Mówiłam, że się uda Ta geografia to dzisiaj czy w przyszły piątek? Jak dzisiaj to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts