frosch 09.05.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 przynioslam spluwaczke, zeby innych oszczedzic http://www.neomed.com.pl/prod/spluwaczka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Na dodatek wczoraj Pablo mial kleszcza , jakis taki byl uschniety. Nie wiem jak moglam nie zauwazyc Pewnie trzeba na krew jechac . tak szybko to raczej nic z krwi się nie wykryje. Jak był uschnięty to raczej nic Pablisiowi nie zrobił. W razie jak się boisz to wet niech zaaplikuje na wszelki wypadek Pablo antybiotyk (ale on jest bardzo bolesny). Ja bardzo często znajduję w domu i na psach takie uschnięte kleszczory - gorzej będzie jeśli znajdziesz opitego kleszcza. Wg. naszego weta kleszcz, żeby zarazić musi spijać krew min. 12 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.05.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 hej dziewczęta gratulki dla latorośli i trzymam kciuki za gegrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 09.05.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Rrmi to masz dzisiaj luzik, gegrę fajnie się zdaje, w ogóle gegra jest fajna. Rozwali Synek ten temat . Do nas jakaś daleka rodzina z Poznania wczoraj dzwoniła, że ich Synek chce studiować u nas na wsi na Wydziale Mechaniki i budowy maszyn kierunek Nawigacja lotnicza i lądowa ze specjalizacją Pilotaż samolotowy . Ta daleka ciotka powtarzała mi to wczoraj ze 100 razy to zapamiętałam. Po maturze ma przyjechać składać papiery i chcą abyśmy mu pokazali co i jak. Ma przyjechać z kolegą, co teraz chłopcy za kierunki studiów wybierają no i jeszcze gdzie ? Rrmi co do tych plotek to takich głupot aż nie chce się słuchać, generalnie chodziło o to, że podobno mam gdzieś FABRYKĘ TRAWY takiej na trawnik jakby co dalej nie będę pisać, bo normalnie wstyd .Stary jak mu powiedziałam to myślał, że go wkręcam Wczoraj przyjechały do mnie dzieci od tego pieska co go wkręciłam, jechały z nim w koszyku tak ze 4 km i tu wesoło już nie było. Wiedziały do kogo jechać bo się sama przedstawiłam jako poszkodowana w sprawie mojej suczy . Okolica bardzo odległa nie jest i trafiły. Tata powiedział, że nie będzie pieska leczył, a piesek piszczał, dzieci ryczały na pół ulicy. No ludzie, jeden ich pies pogryzł mi sukę, fakt nie mocna ale zawsze,na szczęście szczepiony był, drugi tak mi do nóg skakał, że się wkręcił i teraz ja miałam leczyć tego psa? Głupia jestem jak but i pojechałam z nimi do weta, dobrze, że znajomy taki w miarę normalny miał dyżur. Obmacał psa, rentgen u nas o tej porze był nieosiągalny, wymacał kość przez skórę, szarpnął, pociągnął, dał zastrzyk , mnie skasował po znajomości na 15 zł i wróciłam. Wszyscy pojechaliśmy rowerami na skróty jak za Piasta Kołodzieja Dzieci w strojach jak z ochronki i ten piszczący pies w koszyku od kartofli, no pięknie to wszystko wyglądało. Już w tamte okolice rowerem nie pojadę, to kolejna obrażona lokalizacja, jak tak dalej pójdzie to na najbliższy spacer będę jeździła ze 20 km od domu. Dobrze, że suka nie mocno pogryziona tego jeszcze brakowało. Dzisiaj przyjeżdżają znowu goście, ale bardzo fajni. Mój kuzyn z żoną pora strawę warzyć i % mrozić. Idę trawnik kosić bo Starego bolą włosy, których nie ma . Dzisiaj mamy tzw. wolny dzień i jak do tej pory to się obijamy a tyle mieliśmy dzisiaj zdziałać, czyli wszystko w normie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 N O I C O S Y N E K N A T O??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 mooka - qurka niezły dzień Szkoda tylko Twojej suczy rrmi - jak poszła geografia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Mokka - chyba bym się zdecydowała podjechać do tatusia z suczą i żądała refundacji wizuty u weta i świadectw szczepień. Dzień rzeczywiście niespecjalnie udany miałaś. Rrmi, czy Ty mogłabyś wreszcie napisać, co z tą geografią? Ja to bym chciała wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.05.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Rrmi to masz dzisiaj luzik, gegrę fajnie się zdaje, w ogóle gegra jest fajna. Rozwali Synek ten temat . Do nas jakaś daleka rodzina z Poznania wczoraj dzwoniła, że ich Synek chce studiować u nas na wsi na Wydziale Mechaniki i budowy maszyn kierunek Nawigacja lotnicza i lądowa ze specjalizacją Pilotaż samolotowy . Ta daleka ciotka powtarzała mi to wczoraj ze 100 razy to zapamiętałam. Po maturze ma przyjechać składać papiery i chcą abyśmy mu pokazali co i jak. Ma przyjechać z kolegą, co teraz chłopcy za kierunki studiów wybierają no i jeszcze gdzie ? Rrmi co do tych plotek to takich głupot aż nie chce się słuchać, generalnie chodziło o to, że podobno mam gdzieś FABRYKĘ TRAWY takiej na trawnik jakby co dalej nie będę pisać, bo normalnie wstyd .Stary jak mu powiedziałam to myślał, że go wkręcam Wczoraj przyjechały do mnie dzieci od tego pieska co go wkręciłam, jechały z nim w koszyku tak ze 4 km i tu wesoło już nie było. Wiedziały do kogo jechać bo się sama przedstawiłam jako poszkodowana w sprawie mojej suczy . Okolica bardzo odległa nie jest i trafiły. Tata powiedział, że nie będzie pieska leczył, a piesek piszczał, dzieci ryczały na pół ulicy. No ludzie, jeden ich pies pogryzł mi sukę, fakt nie mocna ale zawsze,na szczęście szczepiony był, drugi tak mi do nóg skakał, że się wkręcił i teraz ja miałam leczyć tego psa? Głupia jestem jak but i pojechałam z nimi do weta, dobrze, że znajomy taki w miarę normalny miał dyżur. Obmacał psa, rentgen u nas o tej porze był nieosiągalny, wymacał kość przez skórę, szarpnął, pociągnął, dał zastrzyk , mnie skasował po znajomości na 15 zł i wróciłam. Wszyscy pojechaliśmy rowerami na skróty jak za Piasta Kołodzieja Dzieci w strojach jak z ochronki i ten piszczący pies w koszyku od kartofli, no pięknie to wszystko wyglądało. Już w tamte okolice rowerem nie pojadę, to kolejna obrażona lokalizacja, jak tak dalej pójdzie to na najbliższy spacer będę jeździła ze 20 km od domu. Dobrze, że suka nie mocno pogryziona tego jeszcze brakowało. Dzisiaj przyjeżdżają znowu goście, ale bardzo fajni. Mój kuzyn z żoną pora strawę warzyć i % mrozić. Idę trawnik kosić bo Starego bolą włosy, których nie ma . Dzisiaj mamy tzw. wolny dzień i jak do tej pory to się obijamy a tyle mieliśmy dzisiaj zdziałać, czyli wszystko w normie . przebrnęłam dobrze, że był hepi end tak jest zazwyczaj co do planów prztoczę tu mój ulubiony cytat "miało, miało ale się zesrało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Rrmi, czy Ty mogłabyś wreszcie napisać, co z tą geografią? Ja to bym chciała wiedzieć. Mam nadzieje ze jakos bedzie Gosci mielismy to i nie mialam czasu na forum. Ale jak to w ladna pogode i przy weekendzie . Pelna chata mokka Nie wytrzymam , czego to ludzie nie wymysla Dziekuje za wszystkie kciuki. U nas jeszcze ustny angielski , ale t juz jakby tego nie licze. Czekam w napieciu na wyniki. Trzeba tylko dalej zaciskac za Nelke Toli i Dpsiowego Mlodego. I za egzamin Brazuni No nic , do szkoly czas sie szykowac Chlopiec czarny ma sie dobrze , wiec nie jedziemy do lekarza.Dzwonilam do Hodowcow w panice , dostalam wytyczne . Jednak te zabiezpieczanie i obroza i kroplami ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 No, mój to jeszcze w poniedziałek biologia, we wtorek historia, potem ustny angielski i ustny polski. Nie ma lekko. Dobrze, że Twój już właściwie "po". Gratulacje proszę Mu przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Hejka wszystkim comnie jeszcze pamietaja!!! Dorwalam sie do netu ale wolny jakis, z Plusa. No i nie moj, ja jeszcze swojego nie mam. U mnie po staremu. Troche tu troche tam, z tym, ze spanie zawsze w mieszkaniu. Robota nie-konczaca sie. Nefercia juz gdzies pisala o moich oknach. Straszne po prostu. Z wewnatrz upaprane Unigruntem, z zewnatrz elewacja - tynkiem. Nie wiem chyba z milion kropek z kazdej strony, a tylko paznokciem schodza. Trzeba kazda pojedyncza skubac. Jak ja sie nie zalamie to nikt sie nie zalamie. Wiecej u mnie na stronie. Dla Zochny to ja mam na grilla - to cos. Tylko kiedy i jak dostarczyc? Buziaki dla wszystkich i trzymam kciuki za mature i w ogole. Pablito to juz normalnie facet dorosly - znaczy sie psiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Żeleczko, pamiętamy Ciebie wszyscy i tęskno nam straszliwie - pisze z całą resztę, ale wiem że tak jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.05.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Hej Zelijko- miło Cię znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Żeleczko, pamiętamy Ciebie wszyscy i tęskno nam straszliwie - pisze z całą resztę, ale wiem że tak jest!!!! Braza dobrze gadasz A Gospodyni to gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 No ja to wiadmo co robie w weekendy. http://img152.imageshack.us/img152/7893/55067745qy7.jpg Poza tym musialam kupic farby do lazienki i kran i w koncu podlaczyc umywalke w kolejnej lazience. Samo to sie to nie zrobi . Pozniej grill i siedzenie na tarasie i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja to całkiem nie wiem, jak Zeljka tam sobie sama ze Stefkiem z tym wszystkim radzi. Ciekawe, kiedy pierwsza noc w nowym domu. Rrmisia, Ty to takie rękawice nosisz, jak sokolnicy do swoich pupilków. Gaci nie widzę. Blinio klatę ma jak Pudzian. Pojutrze znowu matura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 No ja to wiadmo co robie w weekendy. http://img152.imageshack.us/img152/7893/55067745qy7.jpg Ale on jest piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja to całkiem nie wiem, jak Zeljka tam sobie sama ze Stefkiem z tym wszystkim radzi. Ciekawe, kiedy pierwsza noc w nowym domu. Depsia kochana, nie jestem sama mam meza i Wasza pomoc duchowa i w razie czego inna tez. Jak tylko bedzie pierwsza noc w domku to dam sms-a do rrmi. rrmi szkoda, ze zdjec nowosci w domku nie ma, bym sobie odgapila co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Kawał chłopa z tego Pablisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja to całkiem nie wiem, jak Zeljka tam sobie sama ze Stefkiem z tym wszystkim radzi. Ciekawe, kiedy pierwsza noc w nowym domu. Depsia kochana, nie jestem sama mam meza i Wasza pomoc duchowa i w razie czego inna tez. Jak tylko bedzie pierwsza noc w domku to dam sms-a do rrmi. rrmi szkoda, ze zdjec nowosci w domku nie ma, bym sobie odgapila co nieco. Do Rrmi? Przecież ona i tak nie odpowie, a na forum napisze jak już będzie Blinio spał, więc długo nie napisze. Lepiej bys do mnie sms-a wysłała, albo do Nefer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts