rrmi 10.05.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 rrmi szkoda, ze zdjec nowosci w domku nie ma, bym sobie odgapila co nieco. Przyjedziesz bedziec patrzec Czekam na smsa , jak czas pozwli to moze choc na chwilke wpadniemy Nefer Wiesz tak ogladnie mowiac , to z grzecznosci bys chociaz powiedziala , ze nie tylko Pablis , ale i ja calkiem niezle sie prezentuje Te rekawiczki to jakos tak na poczatku byly potrzebne , a teraz Pabli juz nie ciagnie na smyczy , a ja dalej zakladam Tak dla szpanu Dpsia No to mi przywalilas. Spoko ,jak wiem , ze dla Was cos wazne to odpowiem . A jak sie nasza Zeljka przeprowadzi to bedzie wazne No juz dobrze , dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja na koniu też jeżdżę w rękawiczkach ... szpan taki, cy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja zimą zakładam rękawiczki do samochodu :) Ale nie dla szpanu ) RRmi - a co mam powiedzieć :) Pablo jest piękny a na przykład o R. wolę sie nie wypowiadać, żeby w ryj nie oberwać - wiesz na wszelki wypadek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja to całkiem nie wiem, jak Zeljka tam sobie sama ze Stefkiem z tym wszystkim radzi. Ciekawe, kiedy pierwsza noc w nowym domu. Depsia kochana, nie jestem sama mam meza i Wasza pomoc duchowa i w razie czego inna tez. Jak tylko bedzie pierwsza noc w domku to dam sms-a do rrmi. rrmi szkoda, ze zdjec nowosci w domku nie ma, bym sobie odgapila co nieco. Do Rrmi? Przecież ona i tak nie odpowie, a na forum napisze jak już będzie Blinio spał, więc długo nie napisze. Lepiej bys do mnie sms-a wysłała, albo do Nefer. No faktycznie jak mialam net to rrmi-sia nie odpowiadala na sms-y ale za to teraz za kazdymrazem odpowie. Ale wysle tych sms-ow wiecej a zobaczymy kto pierwszy nada newsa. ale ja durna, teraz widze, ze nie odpisalam - czesc Maluszku, czesc Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Mam nadzieję, że moja akcja wpłynie na Rrmisę wychowawczo w kwestii sms-ów. A poza tym życie jest piękne, chociaż Synek już maturę zdaje. Dzień doberek i miłego dnia życzę wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.05.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Dpsia Mnie juz nic nie zmieni moja Droga Kubica pieknie zaczal. Jest debesciakiem i koniec Macie tu na posmianie . Dzisiejsze warowanie. http://img49.imageshack.us/img49/3303/xxxxer8.jpg Ciezko dzisiaj bylo , bo dosc goraco. Od tego tygdnia zajecia sa dodatkowo we wtorki i srody ,to sie bede musiala podciagnac.Kondycyjnie Zeljko Dam znac co potrzeba ,spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.05.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ale Pablo duzy a jakie ladne zeby ma biale i tez duze Melduje, ze na wsi chodzi internet Plusa. Wlasnie z domu nadaje. Teraz jeszcze trzeba inne posprawdzac i cosik wybrac jak maz laskawie zdecyduje. Ostatnio zmeczony wszstkim i mi sie dostaje, ze na przyklad na fizyke w szkole nie chodzilam i tym podobne.... Cale szczescie, ze ja sie tym nie przejmuje i ze mi fizyka do gotowania i sprzatania nie jest potrzebna. Stefcio tutaj sie roche nudzi bez swojego komputera i muzyki ktora tam slucha, teraz chodzi kolo mnie i namawia abym tutaj wlaczyla. Nie lapie, ze nie mozna bo tu tego nie ma. No pozdrawiam cieplutko wszystkich do nastepnego razu, bo nie wiem kiedy znowu bede mogla sie odezwac. Buziaki,papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.05.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Zeljko Taki pies musi miec duze zeby , Wiesz po co , nie ? Super , ze masz juz internet w sumie ,niewazne jaki wybierzecie , wazne , ze prawie jest. Mysle , ze Stef szybciej sie przyzwyczai niz nam sie wydaje Odezwe sie jak namyslimy sie zaleciec Jeszcze jedna fotka z klata dla Mokki i Dpsi http://img152.imageshack.us/img152/5797/xxxxxxxxkw6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Ooooo, dziękuję za fotkę! Blinio jest gordżes, no. Synek jutro znowu zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Przepraszam, a dla mnie to co??? Też chcę jakieś specjalnie dla mnie zdjęcie No portki jak zwykle pierwsza klasa Sama takie lubię, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Wieczorne hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 11.05.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam cóż widzę, piękny brunet wieczorowa porą . Piękny jest ten Pabli nie ma co gadać. Przedpiersie godne pozazdroszczenia . Widzę nowy trend, kolor gaci pod kolor obróżki przeciw kleszczom W środę lecimy do Oslo . Stary mi dzisiaj pakowanie kazał zaczynać, czy my nie możemy jak normalni ludzie gdzieś pojechać, tylko zawsze na wariata. Ja już chyba przestanę cokolwiek pisać bo zawsze wychodzi na to , że to same głupoty. Muszę pogadać z moją Mamą coby sucz przypilnowała, mam nadzieję że się zgodzi. Jak nie to znowu sąsiadka będzie robiła za opiekunkę. Fajna babka i mam do niej zaufanie. Wylot mamy 14.05 o godz. 18.15 jetem przerażona jak zwykle Wracamy 20. Przez 3 dni chyba nie będę spała coby wyjechać bez zaległości. Musze sprawdzić paszport Starego bo on na swojej Mamy czasem próbuje Nie wiem czy z tym wyjazdem to żart czy na serio, ale ja nigdy nie wiem . Idę spać pomartwię się tym jutro jak to mawiała Scarlet O'hara :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A ja się przywitam!! Czy Twój Synek dzisiaj coś zdaje, bo się pogubiłam!!?? Na wszelki wypadek zacisnę też za Niego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 boszeeeeee Pabliś piękny jest rrimi - będziesz go wystawiała? Z taką klatą na pewno będzie wygrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ja cie, Mokka, to przynajmniej się nie nudzisz. Ja czasem też bym chętnie tak chciała, żeby przyszedł Stary i powiedział, że gdzieś w świat lecimy. Póki co, czekamy na Synka, który zdawać biologię maturalną pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ja cie, Mokka, to przynajmniej się nie nudzisz. Ja czasem też bym chętnie tak chciała, żeby przyszedł Stary i powiedział, że gdzieś w świat lecimy. ja też bym tak chciała Póki co, czekamy na Synka, który zdawać biologię maturalną pojechał. dopsia - będzie dobrze, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.05.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 CzescJa tez doszedlem do wniosku, ze na tych zdjeciach to nie chodzi o PabilSSia, tylko rrmi pracuje dorywczo jako trendsetter. Od spodni i takich tam drobiazgow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Maluszku, dziękuję za wsparcie, od razu człowiekowi lżej się robi. Mmadziu, Ty chyba rzeczywiście spojrzałeś na sprawy z właściwej perspektywy. My już dzisiaj po stresiku, jutro znowu zdajemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Siemanko!!! A gdzież to się znowu Gospodyni podziała??? Dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Przepraszam, czy ktoś tu nas przypadkiem nie olewa cienkim sikiem parabolicznym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts