rrmi 13.05.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nie olewa nie olewa. Pracuje . Zapomnialas , ze mam miec gosci na koniec maja ? Musze lazienke dla gosci ogranac. Skonczylam niedawno malowac. Ja cala w farbie , pies caly w farbie Wczoraj mial caly nos w gruncie Kolor czaderski wybralam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nie lewa nie olewa. Pracuje . Zapomnialas , ze mam miec gosci na koniec maja ? Musze lazienke dla gosci ogranac. Skonczylam niedawno malowac. Ja cala w farbie , pies caly w farbie Wczoraj mial caly nos w gruncie Kolor czaderski wybralam No to masz szczęście A rąbka tajemnicy uchylisz co to za kolor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A pies co na ten kolor Też mówi, że czaderski Cześć pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.05.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Brazuniu On mowi , ze moze byc ten kolor. Kaska Chyba wytrzymasz , nie lubisz suprajzow ? Kleszczy to jest tyle , ze szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No dobra, Kaśka zobaczy, a ja to co, od macochy Skoro piesowi pasuje, to musi być very good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Brazuniu On mowi , ze moze byc ten kolor. Kaska Chyba wytrzymasz , nie lubisz suprajzow ? Kleszczy to jest tyle , ze szok suprajzy są ok, wytrzymam, może a i u nas kleszczy pełno, podobno do połowy czerwca jest jakiś mega wylęg tego dziadostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.05.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 a i u nas kleszczy pełno, podobno do połowy czerwca jest jakiś mega wylęg tego dziadostwa Mam nadzieje , ze te dziadostwo wyzdycha z jakiegos powodu Brazuniu Kolor maziasty , polozony na tynku strukturalnym , jutro bede jeszcze takim mazidlem smarowala , niby pozlacanym Do trawertynu wyglada ladnie . Co prawda ktos , jakis czas temu mowil , ze nie dam rady zrobic tego domu tak jak o tym opowiadam , ale widze , ze calkiem niezle mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Brazuniu Kolor maziasty , polozony na tynku strukturalnym , jutro bede jeszcze takim mazidlem smarowala , niby pozlacanym Do trawertynu wyglada ladnie . Pokazesz później Co prawda ktos , jakis czas temu mowil , ze nie dam rady zrobic tego domu tak jak o tym opowiadam , ale widze , ze calkiem niezle mi idzie Nie da to się tylko parasola wsadzić do d...y i tam go otworzyć (ale podobno już nad tym pracują...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.05.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Posłuchaj, do tych gości to jeszcze masz jeszcze trochę czasu Nie sprzątaj już, po się zdąży pobrudzić Co Ty tam szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Posłuchaj, do tych gości to jeszcze masz jeszcze trochę czasu Nie sprzątaj już, po się zdąży pobrudzić Co Ty tam szykujesz Rozkłada czerwone dywany; zamawia orkiestrę; umawia się z kwiaciarzami na dostawy koszyu kwiatów; przemalowuje wszystkie pomieszczenia; zrywa stare i kładzie nowe podłogi.... czego jeszcze nie wymieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Posłuchaj, do tych gości to jeszcze masz jeszcze trochę czasu Nie sprzątaj już, po się zdąży pobrudzić Co Ty tam szykujesz Rozkłada czerwone dywany; zamawia orkiestrę; umawia się z kwiaciarzami na dostawy koszyu kwiatów; przemalowuje wszystkie pomieszczenia; zrywa stare i kładzie nowe podłogi.... czego jeszcze nie wymieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nie zebym tego za bardzo Po prostu. Proza zycia. Rano spacery wzdluz lanow zboza i spiewu ptakow po poludniu szkola z mautkim moim skarbem i tak jakos sie nie sprzata przed goscmi. Oj ten nasz Blinio . Mam nadzieje , ze Dpsia sie znajdzie do jutra , bo bym musiala chyba zadzwonic i opierdzielic Obskocze jeszcze co u kogo i spadam nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Po prostu. Proza zycia. Rano spacery wzdluz lanow zboza i spiewu ptakow nie mówi się proza, mówi się poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.05.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Przepraszam.Poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.05.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Mam nadzieje , ze Dpsia sie znajdzie do jutra , bo bym musiala chyba zadzwonic i opierdzielic Jakbym wiedziała, że mnie ten zaszczyt spotka, to bym się specjalnie nie odzywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 spaceru wśród łanów zboża, śpiew ptaków, eccccchhhh to rzeczywiście poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.05.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 spaceru wśród łanów zboża, śpiew ptaków, eccccchhhh to rzeczywiście poezja ...a pyłki traw i zbóż, kleszcze i krowie placki to już proza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.05.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 prozaik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts