kaśka maciej 15.05.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 spaceru wśród łanów zboża, śpiew ptaków, eccccchhhh to rzeczywiście poezja ...a pyłki traw i zbóż, kleszcze i krowie placki to już proza... mmmadziu, no ja ciebie adore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Krowie placki? Taki skarb rolnika? Teraz nie ma krowich placków, bo krowa na wsi w obecnych czasach to wielka rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 pozdrawiam ciagle z nie swojego netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 a na przykład o R. wolę sie nie wypowiadać, żeby w ryj nie oberwać - wiesz na wszelki wypadek :) ja sie kiedys wypowiedzialam ze przystojny i zyję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Zielonooka Poki co , poki co Jak to Zeljka mowi , Pabli ma duuuuze , biale zeby mmmadziu Nie ma w Tobie odrobiny szalenstwa romantyzmu i jeszcze tego czegos co zapomnialam jak sie na to mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 tego czegos co zapomnialam jak sie na to mowi patriotyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Zielonooka Poki co , poki co Jak to Zeljka mowi , Pabli ma duuuuze , biale zeby Ha! czyli ma radosc była ciut przedwczesna? kurde trzeba bedzie jej chalupe pochwalic albo ogrodek - moze zapomni?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Swiety duch Sofi czy to na pewno Ty ? Pismo wystosowalam do Ciebie Zielona Pochwalisz , pochwalisz , jak juz bedzie co . Odnosnie krowy , to musze jednak powiedziec , ze u nas we wsi obok sa 2 sztuki . Przypmnialao mi sie , ze dzisiaj nawet widzielismy. Tak wiec Kasia zobaczysz jak to jest na prawdziwej wsi . mmmadziu mial jednak slusznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.05.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Swiety duch Sofi czy to na pewno Ty ? Pismo wystosowalam do Ciebie tak mysle ze moze chyba tak chociaz czasem jak w lustro patrze to tez nie wierze Pismo wyplynelo Odpowiedz wyplynela W sprawie krowy powroce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.05.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Acha - no wlasnie.Co z wynikami ? So juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Wyniki w polowie czerwca . U nas jeszcze angielski ustny w poniedzialek . Jakos nie przezywamy , chociaz pani z duzego miasta ma na egzamin do Niego przyjechac. Zosiu Rozumiem , ze osoba towarzyszace bedzie Jagusia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.05.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 mmmadziu Nie ma w Tobie odrobiny szalenstwa romantyzmu i jeszcze tego czegos co zapomnialam jak sie na to mowi Dziwne, mmmad-ness tez tak twierdzi... Zmowillyscie sie? Zochna, wymienie patriotyzm na zdrowy rozsadek... Czy Ty myslisz, ze ja bym mogl koniem na F-16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 mmmadziu Jesli dwie kobiety mowia Ci to samo , to pewnikiem cos w tym jest. Zastanow sie nad soba Zosia dzisiaj nie odpowie na Twoje pytanie , nie zaraz zeby nie myslala , jest po prostu cialem nieobecna, moze duchem to i tak , ale duchem sie jednak nie da dpowiedziec. Rozumiesz o co chodzi , prawda ? Od rana kurde mialam pecha , na lace taki ladny ladny jelonek byl , mlodziutki , a ja nie wzielam aparatu. Tak blisko byl , moglo byc ladne zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.05.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 mmmadziu Jesli dwie kobiety mowia Ci to samo , to pewnikiem cos w tym jest. Zastanow sie nad soba Zosia dzisiaj nie odpowie na Twoje pytanie , nie zaraz zeby nie myslala , jest po prostu cialem nieobecna, moze duchem to i tak , ale duchem sie jednak nie da dpowiedziec. Rozumiesz o co chodzi , prawda ? Od rana kurde mialam pecha , na lace taki ladny ladny jelonek byl , mlodziutki , a ja nie wzielam aparatu. Tak blisko byl , moglo byc ladne zdjecie a już przez moment myślałem że to proza, i krowi placek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Czy Ty myslisz, ze ja bym mogl koniem na F-16? Czy jest pewne, że to samolot, a nie wiedźma na miotle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dzisiaj Niunio ma7 miesiecy. Sesja byla , wiec mozna juz popodziwiac http://img160.imageshack.us/img160/8084/zzzzzzzzhl1.jpg http://img160.imageshack.us/img160/1401/zzzzztt3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.05.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 podziwiam fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Niunio wygląda bardzo dostojnie i coraz groźniej mam się go bać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Blinio śliczny jak zawsze. Ja się martwię, bo Miśka gdzieś poszła wczoraj i do tej pory jej nie ma. Jakiś pech normalnie, ostatnio zmartwienia ze zwierzętami. Ja tam Blinia się nie boję, to bardzo przyjazny i zrównoważony pies, więc mam zaufanie do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.05.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Pablito strasznie duzy jak na 7-mke. No i mine ma juz doroslego psa a nie szczeniaka. Nie wiem jak tam sasiedzi ale u mnie budzi respekt. A tak w ogole dzis zmartwiona jestem bo lekarz ortopeda postarszyl nas operacja kregoslupa. Mowil, ze skrzywienie jest 20 stopni i jezeli bedzie sie poglebialo to bedzie trezba operowac. Malo tego, jakis lepsze implanty nie sa refundowane przez NFZ a operacja kosztuje 50.000.zl. Nie chce nawet dopuszczac tej mysli ale strasznie sie boje. Tak bardzo nie chce aby stefek musial przez to przechodzic. Prosze Was o modlitwe za Jego zdrowie. Nie wazne czy ktos wierzy czy nie, wazne aby poprosic o to dla mojego Stefcia. Przepraszam, ze Was tu denerwuje ale musialam z kims pogadac. Zgodnie z nauka, ze to o czym myslisz to przyciagac, to bede mocno myslec o zdrowiu i Was prosze o to samo. Myslcie o nas cieplo i poproszcie Bozie o zdrowie dla Stefka. Dziekuje Wam!!! p.s.strasznie wolny ten internet, tak dlugo sie strony otwieraja, a pisze tak - szybkosc 214,4 Kb/s.... Nic mi to nie mowi ale jak na auto, to straszna szybkosc.... Jakies ciacho zrobilam, kto bedzie jutro na kawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts