Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Swiety duch Sofi czy to na pewno Ty ? :D

Pismo wystosowalam do Ciebie :roll:

Zielona

Pochwalisz , pochwalisz , jak juz bedzie co .

:D

Odnosnie krowy , to musze jednak powiedziec , ze u nas we wsi obok sa 2 sztuki .

Przypmnialao mi sie , ze dzisiaj nawet widzielismy.

Tak wiec Kasia zobaczysz jak to jest na prawdziwej wsi .

mmmadziu mial jednak slusznosc :D

mmmadziu

Jesli dwie kobiety mowia Ci to samo , to pewnikiem cos w tym jest.

Zastanow sie nad soba :roll:

Zosia dzisiaj nie odpowie na Twoje pytanie , nie zaraz zeby nie myslala , jest po prostu cialem nieobecna, moze duchem to i tak , ale duchem sie jednak nie da dpowiedziec.

Rozumiesz o co chodzi , prawda ?

Od rana kurde mialam pecha , na lace taki ladny ladny jelonek byl , mlodziutki , a ja nie wzielam aparatu.

Tak blisko byl , moglo byc ladne zdjecie :D

mmmadziu

Jesli dwie kobiety mowia Ci to samo , to pewnikiem cos w tym jest.

Zastanow sie nad soba :roll:

Zosia dzisiaj nie odpowie na Twoje pytanie , nie zaraz zeby nie myslala , jest po prostu cialem nieobecna, moze duchem to i tak , ale duchem sie jednak nie da dpowiedziec.

Rozumiesz o co chodzi , prawda ?

Od rana kurde mialam pecha , na lace taki ladny ladny jelonek byl , mlodziutki , a ja nie wzielam aparatu.

Tak blisko byl , moglo byc ladne zdjecie :D

a już przez moment myślałem że to proza,

i krowi placek :lol:

Blinio śliczny jak zawsze.

Ja się martwię, bo Miśka gdzieś poszła wczoraj i do tej pory jej nie ma. :(

Jakiś pech normalnie, ostatnio zmartwienia ze zwierzętami. :roll:

Ja tam Blinia się nie boję, to bardzo przyjazny i zrównoważony pies, więc mam zaufanie do niego. :D

Pablito strasznie duzy jak na 7-mke. No i mine ma juz doroslego psa a nie szczeniaka. Nie wiem jak tam sasiedzi ale u mnie budzi respekt. :D

A tak w ogole dzis zmartwiona jestem bo lekarz ortopeda postarszyl nas operacja kregoslupa. Mowil, ze skrzywienie jest 20 stopni i jezeli bedzie sie poglebialo to bedzie trezba operowac. Malo tego, jakis lepsze implanty nie sa refundowane przez NFZ a operacja kosztuje 50.000.zl.

Nie chce nawet dopuszczac tej mysli ale strasznie sie boje. Tak bardzo nie chce aby stefek musial przez to przechodzic. :cry:

Prosze Was o modlitwe za Jego zdrowie. Nie wazne czy ktos wierzy czy nie, wazne aby poprosic o to dla mojego Stefcia.

Przepraszam, ze Was tu denerwuje ale musialam z kims pogadac.

Zgodnie z nauka, ze to o czym myslisz to przyciagac, to bede mocno myslec o zdrowiu i Was prosze o to samo. Myslcie o nas cieplo i poproszcie Bozie o zdrowie dla Stefka.

Dziekuje Wam!!!

p.s.strasznie wolny ten internet, tak dlugo sie strony otwieraja, a pisze tak - szybkosc 214,4 Kb/s.... :roll:

Nic mi to nie mowi :oops: ale jak na auto, to straszna szybkosc.... :roll:

Jakies ciacho zrobilam, kto bedzie jutro na kawie? :p