rrmi 16.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dpsiu Ty sie nie boisz Blinia , bo go znasz , poza tym on lubi Panie w ladnych pizamkach. Ciekawe jaka pidzamke ma Kasia Zeljko Nic sie na zapas nie zamartwiaj. Jak bedzie trzeba to zorganizujemy jakas wielka akcje . Trzeba bedzie poruszyc co sie da i kase skolowac , no ale lepiej jednak tego uniknac Ja nie wierzaca jestem , ale wierze , ze na jednego czlowieka nie moze spasc az tak duzo , wiec moze jednak bedzie dobrze . Badz tak czy inaczej w kontakcie , zeby dpowiednio wczesniej myslec co trzeba zrobic . Najlepiej to myslec juz , o rehabilitacji , nie wiem sama o czym jeszcze . Mysle , ze akcja na frum bedzie najlepsza jednak , bo ciezko wspomaga sie ludzi , ktorych sie nie zna , a tu sami swoi.Swja droga i tak pojdzie w eter.. Nefer , Nefer over , co dzialamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Na razie spokojnie, pomodlic sie i czekac Ten drugi lekarz powiedzial aby nie chodzic z Stefkiem na rehabilitacje, mowil, ze to co ostatnio mial tylko mu pogorszylo.... Nie wiem juz sama co robic, bede szukac jeszcze jakiegos dobrego ortopedy, tylko nie wiem jeszcze nic...., na razie czuje tylko strach i jakby ktosmnie zamrozil.., nie wiemjak sie poruszyc... Bede w kontakcie i powiem co i jak.... Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Zeljka Kochana, pewnie, że sie pomodlę! Najlepiej do św. Tadeusza Judy, to patron od spraw trudnych, a czasem i niemożliwych. Postaramy się pomóc, jak tylko będzie można.Na pewno Rrmi i Nefer zadziałają. Pomożemy, nie jesteś sama. Uściskaj Stefka mocno od nas i wycałuj.Kciuki trzymamy, mocno, mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Czy ktoś się chociaż troszkę za mną stęsknił Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Dzieki Depsia. Dzis troche trzezwieje po tej wczorajszej wizycie i wiem jedno. Zanim pozwole na operacje to bede szukac innych mozliwosci. Nie wiem dlaczego ten lekarz jest zdania, ze nic innego by nie pomoglo. Nawet kazal nic z tym nie robic, po prostu tego nie ruszac. Mowil, ze dlatego, ze Stefek jest jaki jest. Na razie, nie wolno nam sie poddawac. Kiedys lekarze mowili, ze Stefek nie bedzie chodzil. A Stefek im pokazal. Teraz z Wasza pomoca i modlitwa to musi nam sie tez udac uniknac tej operacji! Musi i juz! braza ja tesknilam za Toba, za Wami wszystkimi tesknie. Buziaki i dzieki za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Ja myślę, że trzeba znaleźć innego specjaistę, sprawdzić inne możliwości, nie narażać Stefka na takie przejście bez absolutnej konieczności. Masz rację, że nie poddajesz sie po pierwszym werdykcie, już nieraz tak bywało, że lekarze zbyt pochopnie wyroki wydawali. Będzie dobrze, musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Nie poddawac się - to najważniejsze! Ludzie są omylni a lekarz to przecież człowiek. Trzymaj się Żelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.05.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Trzeba konsultowac i to raczej nie z jednym lekarzem , ale wiecej. A co Twoj Stary gada ? Badzmy poki co dobrej mysli . Bym byla i pogadala chwile dluzej , ale musze nyny. Od rana w szkole , pozniej jezdzilsmy Pablisa wykapac nad jakies stawy . Poplywal sobie moj Slonecznik Bosheeee jaki on malutki jest jeszcze , a taki madry , no nie moge Jutro od rana znowu szkola wiec musze odpoczynku zaznac W razie co- to wiadomo , ze wroce kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Zeljka poki co kuchnie malowala w mieszkaniu . Samiuska U nas deszcz od poludnia , ale pieknie za to i zielono jest Wiesz Brazuniu mi to sie z tym rozkladaniem parasola bardzo spodobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No piękny, piękny Co mam przywieźć ze sobą do Ciebie?? na krzywca mi nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dpsiu Mysle , ze akcja na frum bedzie najlepsza jednak , bo ciezko wspomaga sie ludzi , ktorych sie nie zna , a tu sami swoi.Swja droga i tak pojdzie w eter.. Nefer , Nefer over , co dzialamy ? Ja tak myślę, że jak 500 osób wpłaci po 100 pln to się uda Albo 250 po 200, albo 50 po 1000 . Nie da się ? Ja myślę , że raczej się da ... Przecież nas tu są tysiące zarejestrowanych. Nie widzę problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Ja już mogę wpłacić, tylko nr konta dajcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Kasia Przywiez moze koszyk jajek , worek kartofli i swiezynke Marchwi tez , bo Pablis duzo je Nefer Proste i genialne . Damy rade jak widze. Brazuniu Poczekajmy co tam wyniknie u tych doktorw i bedziemy myslec dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No to ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Kasia Przywiez moze koszyk jajek , worek kartofli i swiezynke Marchwi tez , bo Pablis duzo je Te produkty to można najwyżej ze wsi przywieźć. Jajka i smalec wezmę. Tylko te jaja to chyba najpierw ugotuję na twardo. Zdałoby się jakiejś kiełbasy. Pomyslę coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Kasia Przywiez moze koszyk jajek , worek kartofli i swiezynke Marchwi tez , bo Pablis duzo je Te produkty to można najwyżej ze wsi przywieźć. Jajka i smalec wezmę. Tylko te jaja to chyba najpierw ugotuję na twardo. Zdałoby się jakiejś kiełbasy. Pomyslę coś. Zaczynam Was nie lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Brazuniu Nie wierze Mokro na lace ,ze szok . Wrocilam w spodniach mokrych do tylka Dpsia a Ty masz kury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jasne, że mam kury! Ale boję się wieźć surowe jajka, przywiozę Ci ugotowane. Ile Młody miał na ustnym z angielskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ugotowane beda dobre do salatki Mlody dostal 100% dzisiaj. Tym samym zostaje czekac na wyniki pisemnych. Baaaardzo sie boje Wczoraj przed polnoca stwierdzil , ze nie wie na ktora ma egzamin i pojechal z samego rana . Nic to , jutro mokka wraca , mam pol strony pytan wychowawczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Przede wszystkim przekaż Młodemu moje wielkie gratulacje - fantastyczny wynik dzisiaj zrobił! Będzie good, ja Ci to mówię, te 30% to z palcem w... bucie. Bystrzak jest, dał radę. My już tez po wszystkich egzaminach, pozostało tupać nóżką i czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts