braza 19.05.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Noooo doooobra, jeszcze Was lubię, ale przestańcie mnie już drażnić tym cudownej urody i smaku żarciem, bardzo proszę Gratuluję Synkowi!!!! Maturę to On ma już w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 rrmi, uściski i gratulacje dla Syna byszczacha z Niego i nie rób se jaj z tymi jajami i ziemniakami ja powaznie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.05.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Żyjesz? Dobre pytanie , wlasnie weszlam do domu z laki i otworzylam komputer. I dobrze . Czasem nie wiadmo kiedy bedzie ten ostatni raz. Malo nie zeszlam na lace. Pabli wbiegl w 2 bananty w trawie a ja zaraz za nim. Stanal deba a mi serce ze strachu bic przestalo. Sie wystraszylam. Tak wiec poki c zyje i zawalu nie mialam . Macie gdzie nocowac i sie imprezowac po imprezie , ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Jasne, że mam kury! Ale boję się wieźć surowe jajka, przywiozę Ci ugotowane. Ile Młody miał na ustnym z angielskiego? proponuje wziasc kure gratulki dla synka rrmisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.05.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Dziekuje Frosiu Kochana , nie darmo poki co plulas Ale martwie sie o pisemne , bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Dziekuje Frosiu Kochana , nie darmo poki co plulas Ale martwie sie o pisemne , bardzo nie marw sie ....za pisemne tez plulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.05.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Oj Frosia Kasia Nie bierz kartofli , ja zartowalam. Jak juz cos tak chcesz to Pablisiowi zabierz z domu jakas zabawke po dzieciach , piszczaca I sie juz odczep , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ryby mogę podesłac jakby co, prosto z kutra Cześc wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Rany, to faktycznie dobrze, że przeżyłaś. Takie bażanty to bardzo groźne bywają. Powinnaś chyba zacząć Blinia szkolić na okoliczność obrony przed ptactwem. Zaczynam się zastanawiać, czy jak wezmę worek ziemniaków to nie będzie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Worek ziemniaków to mało, ja tam węszę większą bibę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Zaczynam się zastanawiać, czy jak wezmę worek ziemniaków to nie będzie za mało. To może ja dwie flaszki wezmę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kaśka, gratuluję, zostałaś dziewięciotysięcznikiem. Kurna, no sama nie wiem, co Wam wziąć. No bo coś trzeba będzie z tym bagażem zrobić na czas imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.05.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Czy Wy piszecie o tej imprezie, na ktorej tez chcailbym byc? braza, swieze rybki to jest to, co tygrysy lubia najbardziej... (konie tez lubia, ale tylko z kopytami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cześć i czołem Gospodyni w szkole czy jak??? Mmmadziu, impreza się szykuje zajefajna Jak będziesz to daj znać, wezmę 3 flaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.05.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cześć i czołem Gospodyni w szkole czy jak??? Mmmadziu, impreza się szykuje zajefajna Jak będziesz to daj znać, wezmę 3 flaszki Nie bierz tylko dla nas, wez tez dla innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cześć i czołem Gospodyni w szkole czy jak??? Mmmadziu, impreza się szykuje zajefajna Jak będziesz to daj znać, wezmę 3 flaszki Nie bierz tylko dla nas, wez tez dla innych... no tyż prawda to jak?? skrzynka wystarczy??? bo jak większa ilość to Pocztexem wyslę, czy jakimś innym DHLem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Rany, dotarłam!!! Impreza jest 31.05. to ja chyba 30 przez kuriera te dorsze podeślę A taka na marginesie: Niby już zakaz połowów jest tej szlachetnej ryby, a w smażalniach ciągle jak byk pisze: "Świeży dorsz prosto z kutra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Bo te małe kutry przybrzeżne nadal mogą łowić, zakaz połowu dorsza dostały tylko jednostki łowiące na łowiskach poza pasem przybrzeżnym i teraz pewnie każda smażalnia będzie się upierała, że tylko do nich rybacy przywożą swoje dorsze. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Dzień dobry z rana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts