rrmi 22.05.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No co tam slychowac ? Ja tak w kwestii organizacyjnej. Na dorsze sie pisze , tylko chyba nie dojda w dobrym stanie mniam , mniam by bylo mmmadziu Jesli sie wybierasz na powaznie to prosze materac i spiwor ze soba zabrac , bo mi braknie legwisk Dpsia Jak sie bedziesz tak ze mnie podsmiewala to zobaczysz , no! U nas mokro , wrocilam z woda w kaloszach , taka ta trawa wysoka , ze szok , chyba kose kupie i bede kosila te laki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 22.05.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam , już wrócilim do domu . Po przylocie zostaliśmy jeszcze u znajomych w stolycy i dzisiaj dotarliśmy. W ogrodzie busz, sucz wymiarów prosiaka w wersji tucznej, było super, wrażeń moc, dochodzimy dopiero do siebie . Wielkie gratulacje dla Synka, 100% to jest wynik. Przeczytałam wszystko bo miałam wielkie zaległości. Jak wrócę do formy to wpadnę na dłużej, teraz prajsznic i pa lulu, muszę to wszystko odespać , ponownie witam witam wszystkich bardzo serdecznie . W Norwegii pokochali mnie bardzo i stawiają mi pomniki z moją podobizną, jak Stary zauważył Trolli tam pod dostatkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 sucz wymiarów prosiaka w wersji tucznej Wiadomo , jak to u Babci na wakacjach Witaj w domu Nie ma to jak wlasne lozko. Cos to ja chcialam sie zapytac , ale jaks mi umknelo. Tyle dzisiaj widzialam w necie szczeniaczkow , echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ja tak w kwestii organizacyjnej. No właśnie, 3 butelki czy skrzynka, bo mam rozterkę No i czego konkretnie??? Żebym gafy nie strzeliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ty sie Kaska starzejesz naprawde. Taka upierdliwa to mloda dziewczyna chyba nigdy nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ty sie Kaska starzejesz naprawde. Taka upierdliwa to mloda dziewczyna chyba nigdy nie jest Też Cię kocham i mocno ściskam Dobra, wezmę 3, coby nie dźwigać, nocy jakiś macie w pobliżu jakby co, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 nocy jakiś macie w pobliżu jakby co Kasia, co paliłaś? Fajne efekty! Rrmisia, a właściwie to co miałabym zobaczyć? Jak coś, schowam się za Młodego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 nocy jakiś macie w pobliżu jakby co Kasia, co paliłaś? Fajne efekty! Rrmisia, a właściwie to co miałabym zobaczyć? Jak coś, schowam się za Młodego! nocny miało byc, kurna, sklep nocny!!! Na procesji z Młodym byłam i mi chyba to Kadzidło zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 nocy jakiś macie w pobliżu jakby co Kasia, co paliłaś? Fajne efekty! Rrmisia, a właściwie to co miałabym zobaczyć? Jak coś, schowam się za Młodego! nocny miało byc, kurna, sklep nocny!!! Na procesji z Młodym byłam i mi chyba to Kadzidło zaszkodziło Maskę pgaz. trza było założyć. Opary moga byc szkodliwe, co widac na załączonym obrazku Wieczór dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dzień dobry. Ja w kwestii organizacyjnej - może my ze Starym śpiwory weźmiemy do Ciebie, Rrmisia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 dzień dobry dawno mnie tu nie było taki fajny klimacik się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Się witam wieczornie Zmordowana jestm nieznośnie i nie wiem, czy doczekam odzewu Gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dpsia Nic nie zabiaraj , masz swoje legowisko u nas przeciez. Ja tak napomknelam w razie gdyby ktos w ostatniej chwili sie namyslil na impreze przylaczyc z noclegiem Czesc Dziewczeta tak poza tym Chyba nikt tak za mna nie tesknil nigdy , jak teraz moj pies kiedy bylam u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cze laski widzę, że wszystko i wszyscy poukładani Siora fajowe gacie w tej szkółce prezentujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ja psa prezentuje, a nie gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ja psa prezentuje, a nie gacie może trza pomyśleć o upieczeniu dwóch pieczeni na jednym ogniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 i zapomniałam dodać, że fajna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 i zapomniałam dodać, że fajna fota Ktora ? Jutr moze cos pstrykna nam w szkole fajnego , jak warujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 i zapomniałam dodać, że fajna fota Ktora ? Jutr moze cos pstrykna nam w szkole fajnego , jak warujemy pewnie kupila nowe galoty i chce sie pochwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 i zapomniałam dodać, że fajna fota Ktora ? Jutr moze cos pstrykna nam w szkole fajnego , jak warujemy Upieram się przy fotce, na której robicie to oboje!!!! Dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts