rrmi 24.05.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Frosia Najgrzej , ze ja wcale na zakupy nie wyruszam , wcalusienko Brazuniu Dziekuje , usmialam sie na przebudzenie Powarujemy Najgrzej , ze mialo kurna slonce swiecic dzisiaj i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Mam nadzieję, że ten humor dobry juz z Tobą pozostanie Gacie gaciami, ale to warowanie .... Miodzio U mnie też to słonko marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Dzień dobry. Skoro mam legowisko swoje, zaznaczone, że dla mnie, no to nie bierę śpiwora. Frosia - Słoninkę trzeba pomału na świeży smaluszek dla Was mielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.05.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Ja psa prezentuje, a nie gacie może trza pomyśleć o upieczeniu dwóch pieczeni na jednym ogniu Nie sadzilem, ze wkrecam sie na impreze, na ktorej bedzie pieczen z gaci i z Pablita... My spiworkow nie potrzebujemy, bo jesli sie zjawimy, to tylko przelotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.05.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 i zapomniałam dodać, że fajna fota Ktora ? w avatarku dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Hejka W kwestii gaci i Pablinia to dawno nie było nic nowego Jeszcze tylko tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Rrmisia, czy Ty już wszystkie dywany trzepiesz, że Ciebie nie ma? Czy może na wszelki wypadek wyprowadzasz się na czas naszego przyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Rrmisia, czy Ty już wszystkie dywany trzepiesz, że Ciebie nie ma? Czy może na wszelki wypadek wyprowadzasz się na czas naszego przyjazdu? Obawiam się, że cały czas warują bo ktoś zapomniał komendę odwołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Juz po warwaniu , jak najbardziej. A ja nie zebym miala wyparowac , ale po szkole musialam jakies jedzenie wykombinowac . No a teraz to wiadomo. Kubica PANY Przypominam o zabraniu do mnie ubran odpowiednich do sytuacji lokalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Przypominam o zabraniu do mnie ubran odpowiednich do sytuacji lokalnej. Znaczy się woale, tiurniury i suknie wieczorowe czy jak Aaaa, u Białej w komentarzach zaje... kapelusze widziałam jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Brazuniu Swiey duch , Ty mi dobrze przypomnialas. Prawde mowiac to co starsi stazem forumowicze moga sobie mnie bez kapelusza nie wybrazic. Mam tego cale stadko /tych kapeluszy znaczy sie/ , ale nie wiem gdzie i chyba sie jutro szukaniem zajme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Włąsnie oglądałm podogę Troszkę ma byc gorąco: 30 st w sobotę i 27 w niedzielę jak na mój gust troszkę za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 U nas nie ma byc az tak , to chyba tam u Ciebie na poludniu Poza tym fajowo na tarasie sie siedzi po takim dniu . Tylko alkohol gorzej wchodzi , no ale w dobrym towarzystwie to jakos pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 U nas nie ma byc az tak , to chyba tam u Ciebie na poludniu Poza tym fajowo na tarasie sie siedzi po takim dniu . Tylko alkohol gorzej wchodzi , no ale w dobrym towarzystwie to jakos pojdzie No sęk w tym, że w Wawie ma tak być, ale nic to, dużo przepitki trza wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Rrmisia, czy u Was są komary? Bo jakby co, to ja może kapelusz z woalką zabiorę. Szpilki mi się zapodzieli, znaleźć muszę. Nie wiem, skąd wezmę suknię z tiurniurą, bo do Was chyba musowo, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No ja zawsze do usług A wypijcie i za moje zdrówko małe co nieco - niekoniecznie w sukni z tiurniurą, możecie pić w dresach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dpsiu Sa komary , jak to przy lesie , ale mze nas nie zjedza . Jakos to bedzie. Kurde , tak mi sie kapelusze przypomnialy i szukalam tyle czasu i nie znalezc nie moge. Chyba czas sie rozpakowac na porzadnie Brazuniu Bede pamietala o toascie w Twojej intencji Ciekawe jak ja rano w Nidziele do szkoly wstane Pogoda sie faktycznie poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dpsiu Sa komary , jak to przy lesie , ale mze nas nie zjedza . Jakos to bedzie. Off Kurde , tak mi sie kapelusze przypomnialy i szukalam tyle czasu i nie znalezc nie moge. Chyba czas sie rozpakowac na porzadnie Najwyższy Brazuniu Bede pamietala o toascie w Twojej intencji Już się cieszę !! Zdjęcia zróbcie Ciekawe jak ja rano w Nidziele do szkoly wstane Najwyżej się spóźnisz, powiedz, że tramwaj miał awarię Pogoda sie faktycznie poprawia Gdzie U mnie cały czas Sahara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Usprawiedliwienie ci napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Rrmisia, chyba przed wyjazdem zadzwonię do Ciebie, tylko odbierz. Mój laptop padł, od Synka piszę i jakoś on ma tu inaczej, myli mi się i w ogóle, sygnał nędzny bardzo ostatnio z Orange. Zaraz chyba do Tomka zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts