Gość 26.05.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Kurde, ale się fajna imprezka u rrmi szykuje. Szkoda że mam tak wcześnie pociąg z powrotem bo bym się normalnie na chama wprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Cześć rrmisia . Chyba ze mnie natręt , ale ..., chyba wysiadam pomału . Trza mi kopa - bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Usprawiedliwienie ci napisze No dobrze , ale ja jestem zbyt przyzwoita , zeby wagarowac , nie uwazasz ? Brazuniu Nie gadaj , dzisiaj juz naprawde pieknie jest na dworzu Veruniu Po imprezie sie okaze jaka byla fajna , zobaczymy Wypijemy za Ciebie Dpsia Przysiegam , ze bede odbierala Soniczko Zaloze jakies smieszne gacie i zrobie zdjecie specjalnie dla Ciebie Chcesz ? A jak nie pomoze to juz mi tylko pozostanie jechac do Krakowa i Cie zabawiac Chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Rrmisia, no to ja zadzwonię bliżej soboty. Sonisia, no coś Ty? Może ja Ci coś zaśpiewam? Mogę przez telefon, a co! Zobaczysz, powoli się wszystko ułoży, musi się ułożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Leje Może mi konina kaszleć w końcu przestanie Zastrzyk jej robiłam, uwierzysz Ja Ranyyyy ... ale to stresujące jest Cześć wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Już mi lepiej - dzięki. To był chwilowy kryzys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Sonisia To nastepnym razem zajrzyj do nas zanim Cie dopadnie. Bedziemy pajacyki skakac specjalnie dla Ciebie Dpsia Ty Kasie tylko zawiadom o organizacji , bo znajac mnie to moge myslec , ze juz Jej powiedzialam ps. Jakbym nie odbierala to sie nie nagrywaj tylko dzwon raz jeszcze , bo ja w zyciu wiadmosci nie odsluchuje W sumie to nie wiem po co mi ten telefon Pablinio dzisiaj trawke grabil Sie umeczyl bardzo , a ja mam odciski na rekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Zaglądam i to często , podziwiam Pablisia i gacie - a jest co podziwiać , tylko nic nie piszę, bo taka jakaś nieśmiała jestem chyba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 podziwiam Pablisia Ja tez , no cudny jest. Teraz tu lezy kolo mnie i tez podziwiam Ucaluje go od Ciebie , dobra ? I sie odzywaj czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Całuj, całuj - za lewym uchem i za prawym też tylko na pewno mu powiedz, że to ode mnie . Nie zapomnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Powiedzialam od kogo , ucieszyl sie Mowil tylko , ze najbardziej lubi w szyjke , ma ta takie pomarszczone cialko jak Alf Jak slowo daje -korba calkowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Mnie też już się na głowę rzuca . W szyjkę też może być i to parę razy - w fałdy i pomiędzy. Jak powiedziałaś to teraz mogę iść spokojnie spać. Pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Pomacham tylko bo ni mam gadanego, ale pamietam o Was, pamietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.05.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A dlaczego Ty tak bez gadanego moja droga ? Ja tak sobie dumam Soniczko , ze jak masz dola to wyciagaj wewatek hamerykanski co prawda polowa /najlepsza ,bo nocna / wyrzucona , ale zawsze mozna sobie nasza radosna tworczosc przypomniec i posmiac sie Oj nawkurzalas sie na mnie , oj bardzo Kurna jego mac , pochmurno jest Milego dnia Panstwu zycze W kwestii gaci . Albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dzieńdoberek Pabliś ma takie fajne rozwiane ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.05.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Cześć dziewczyny u mnie słoneczko świeci, lampa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 a ranek był taki ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dobra, to ja powiem Kasi co i jak. Słonka nie ma, ale deszcz by się nam przydał, a nie widać na horyzoncie. W co ja się mam ubrać do tej Wawy, kurna? Nawet nie mam takich kiecek do pałaców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Kurna jego mac , pochmurno jest u mnie świeci słoneczko i jest ciepło Milego dnia Panstwu zycze wzajemnie, wzajemnie DPSia, nie martw się o kiecke, coś na pewno masz A potem bedziem się w dresy grupowo przebierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 DPSia, nie martw się o kiecke, coś na pewno masz A potem bedziem się w dresy grupowo przebierać z zdjęcie grupowej rozbieranki dostaniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts