rrmi 27.05.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Poki co zdjecie Pablisia ze spacerku http://img153.imageshack.us/img153/4335/tttttttfs0.jpg Mamy w domu ukryta kamere to zobaczymy co sie da zrobic w sprawie zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ładne tereny masz koło siebie i Pabliś ma gdzie pobiegać Na zdjęcia czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.05.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Cze...Soniko w kwestii dolow to watek hamerkanski dziala rzeczywiscie leczniczo, a przynajmniej pobudzajaca....do smiechu. rrmi godzina zero is coming Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.05.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Kurka, czy nawet pole musisz miec piekniejsze? A Pablitos, to juz na prawde jest Patron. Bede na niego mowic Don Pablo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Powiedzialam od kogo , ucieszyl sie Mowil tylko , ze najbardziej lubi w szyjke , ma ta takie pomarszczone cialko jak Alf Jak slowo daje -korba calkowita wymiękam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.05.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 AnSi My tu wszyscy czekamy , tylko litosci , nie ubierajcie sie wizytowo. Znaczy Jagusia moze miec biale podklanowki ,ale dorosli to juz nie Zreszta Zosia mowila , ze na ma takie , to musi udwodnic przeciez , jesli jest szanujaca sie Zeljko Pogadaj , pogadaj , jak chcesz na niego , on lubi jak sie go roznie nazywa. Synek mowi do niego Bli Bli . Magi Prosze sie nie nasmiewac z cudzych chopli kurna jego raz , co? No dobra , ale musze dodac ,ze ma na ustach takie fajne tez Fafluchy Ale sie uchodzilismy w tym sloncu.uff Zgubilismy obroze przeciw kleszczowa i szukalismy , trzeba miec wech , zeby taka igle w stogu siana odnalezc I ja lubie hamerykanski. Pamietam czasy jak Zosia miewala ataki okolo godziny 23.oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Normalnie cudne te kaczeńce, że nie wspomnę o Pablisiu On rzeczywiście wygląda jak Don Pablo Czy mam się Go bac??? A jakiś link byście podały do tego hamerykańskiego wewontku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Magi Prosze sie nie nasmiewac z cudzych chopli kurna jego raz , co? No dobra , ale musze dodac ,ze ma na ustach takie fajne tez Fafluchy ale ja się nie naśmiewam miło posłuchać, że ktoś ma większą korbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Cześć POzytywnie Zakręceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ale sie uchodzilismy w tym sloncu.uff Zgubilismy obroze przeciw kleszczowa i szukalismy , trzeba miec wech , zeby taka igle w stogu siana odnalezc ten węch to Pablisia czy Twój a tak na poważnie to dobrze, że udało się znaleźć tę obrożę. Cholerka by wzieła te kleszcze Przed chwilą znalazłam jednego gada wbitego w górną powiekę Herutka. No wbił mu się w rzęskach gad podły. Takie to małe cholerstwo A przedwczoraj zakraplałam psy przed kleszczami. Mam nadzieję, że to nie był jeden z tych roznoszących chorobę bo zdążył się opić krwi, krwiopijca jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Kasia Bac sie nalezy , doberman to pies morderca , nie wiedzialas? Fakt , ze nie Wiesz ,ktory to wewatek hamerykanski bardzo niekorzystnie Tobie swiadczy. Bradzo . Co prawda nawet jak znajdziesz to juz i tak nie ma najlepszego Myslisz gdzie ja nabijalam forumowy licznik ? Magi No ja tak sobie wlasnie mysle , ze ciezko o wieksza korbe . My po szkole , zmeczeni , Blinek spi , ale przed zasnieciem mial atak od nadmiaru energii Maluszku Mi na sama mysl kleszczach niedobrze sie robi , ogladam siebie , Pabla i zawsze cos sie znajdzie.A szkolenie to mamy w takim miejscu , ze kleszcze laza sobie calkiem luzem gdzie nie spojrzec . Komary takie duze i gryzace jak nie wiem co AAA , wech pytalas , ok. To w sumie nie byl wech. To byla droga dedukcji Brazuniu Szacuneczek za zastrzyki , witanko Chyba oddam Ci moj szpitalny stolek Zastanwie sie jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ale ja nie chcę Oddziałową zostać!!!!! Mogę ywentualnie tylko zastrzyki robić bardziej zbuntowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ale ja nie chcę Oddziałową zostać!!!!! Mogę ywentualnie tylko zastrzyki robić bardziej zbuntowanym hehehehe Ty nie mzesz nie chciec , moje decyzje tam , sa ostateczne i juz Poki co zastanawiam sie czy sobie jednak zasluzylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ale ja nie chcę Oddziałową zostać!!!!! Mogę ywentualnie tylko zastrzyki robić bardziej zbuntowanym hehehehe Ty nie mzesz nie chciec , moje decyzje tam , sa ostateczne i juz Poki co zastanawiam sie czy sobie jednak zasluzylas Absolutnie nie zaslużyłam!!!!!! Na pewno nie zasłużyłam!!!! Nie jestem godna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Fakt , ze nie Wiesz ,ktory to wewatek hamerykanski bardzo niekorzystnie Tobie swiadczy. Bradzo . Co prawda nawet jak znajdziesz to juz i tak nie ma najlepszego a szkoda, powinni byli go zostawić w pierwotnej wersji Maluszku Komary takie duze i gryzace jak nie wiem co u nas nie ma jeszcze komarów i dobrze bo ich też nie lubię a kleszcze budzą we mnie obrzydzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ja sobie poczytałam wątek hamerykański, ale faktycznie mnóstwa dość istotnych informacji nie ma Wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 fakt to był jeden z lepszych wątków na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Maluszku Obrzydzenie to i tak za slabe slowo. Jak zobaczylam jednego u siebie na brzuchu , jeszcze co prawda nie wbitego to myslalam , ze oddam zoladek i zawartosc Brazuniu Te istotne informacje to za duze jednak slowo Duzo za duze Prawde mowiac wstyd sie przyznac ,ze sie to popelnialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Maluszku Obrzydzenie to i tak za slabe slowo. Jak zobaczylam jednego u siebie na brzuchu , jeszcze co prawda nie wbitego to myslalam , ze oddam zoladek i zawartosc ja jednego znalazłam u siebie na ręku - wrzeszczałam jak by mnie zarzynali albo co Brazuniu Te istotne informacje to za duze jednak slowo Duzo za duze Prawde mowiac wstyd sie przyznac ,ze sie to popelnialo e tam od razu wstyd - fajne to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A coś Ty Rrmisiu taka wstydliwa Mnie się ten wewątek podoba!!! Wszystkim małym wrednym krwiopijcom mówię zdecydowane NIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts