Maluszek 27.05.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Zdecydowane NIE Podpisuję się pod tym moim 2 łapkami i łapkami mojego zwierzyńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 KasiaFakt , ze nie Wiesz ,ktory to wewatek hamerykanski bardzo niekorzystnie Tobie swiadczy. Bradzo .Co prawda nawet jak znajdziesz to juz i tak nie ma najlepszego Myslisz gdzie ja nabijalam forumowy licznik ? no i co ja mam teraz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Kuźwa, szukam tego wątku czy to chodzi o wątek z inspiracjami?????? bo jeśli tak, to jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dokładnie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.05.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Wszystkim małym wrednym krwiopijcom mówię zdecydowane NIE!!!! Tylko nie zaczynac tu z polityka! rrmi, czy ja dobrze odczytalem, ze synek wola na psa "Kill Bill"? Perspektywa wylotu na zlot mi sie oddala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 rrmi, czy ja dobrze odczytalem, ze synek wola na psa "Kill Bill"? Perspektywa wylotu na zlot mi sie oddala...Wola Bli Bli , ale robi sie z niego Kill Bill , zaden pies juz do niego podejsc nie moze . Zadymia na szkoelniu , ze szok Co do wyjazdu , to nie dziwie sie Twojej , ze Cie nie puszcza , jeszcze bys sie rozchodzil i co by wtedy z Toba zrobila , no wez sie zastanow Matko , u nas klimat teraz jak w Teksasie, slonce , suchy wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 nie wiem, nie byłem w Teksasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 nie wiem, nie byłem w Teksasie Ani ja Dochtór, może byśma siem razem wybrali popatrzeć na to cudo Nocne hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Wszystkim małym wrednym krwiopijcom mówię zdecydowane NIE!!!! Tylko nie zaczynac tu z polityka! A czy ja powiedziałam coś o ptactwie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja tak sobie dumam Soniczko , ze jak masz dola to wyciagaj wewatek hamerykanski co prawda polowa /najlepsza ,bo nocna / wyrzucona , ale zawsze mozna sobie nasza radosna tworczosc przypomniec i posmiac sie Oj nawkurzalas sie na mnie , oj bardzo Dzień dobry . Wewątek hamerykański jest the best , ale zanim doszło do jego założenia były całkiem niezgorsze . Ten wątek to jakby na pokutę . To były czasy, echhh... Młodzież tego w ogóle nie zna . Ale powiem Wam, że do tej pory mam ze dwie strony wątku pt. "DO REDAKCJI" z 2006 i naprawdę uśmiać się można, chociaż wtedy wcale nie było nam do śmiechu . Może nawet i bym wkleiła, ale się boję, że mnie zbanują, ale mam taki mały fragmencik : " Są ludzie,którzy tyranizują nas samych tylko faktem swego istnienia. Na próżno odgradzamy się od nich setkami kilometrów, nic nie pomoże" Louis Aragon A te gołębie na parapecie tupią i tupią niesamowicie...... ciesz sie ze nie kichaja.... tak czy inaczej ... wszystko jest symbolem erotycznym albo: obie strony konfliktu majš prawo tu być w pełnym wymiarze. I niech sobie robiš nawzajem kuku jak lubiš. oj to bysmy mieli film długometrażowy A nie mamy? nie , teraz mamy sztukę, która składa się z kilkudziesięciu aktów pomiedzy kazdym mamy chwile przerwy na refleksje i wymianę doznań i jeszcze: małe miasteczko w Polsce na srodku ulicy lezy M. z piecoma kulami w glowie i 10 w w brzuchu przychodzi Redakcja pochyla sie nad trupem mamrocze - takiego obscenicznego i wulgarnego zabojstwa na tym forum jeszcze nie było na forum zapanowala masowa histeria ....jesli chcesz miec w pływ na dalszą czesc wydarzen -zaglosuj i wyslij sms pod nr.0048-8000-876353-39393 koszt połaczenia to 3.40E +vat+zus+wineta ...Siure - uśmiałam się jak norka Miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Soncia dawaj, dawaj, skad to wyciagnelas? Warto tam wracac czasami. Ej to byly ciekawe czasy, nie to co dzis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 W Teksasie to jest tak czasami , ze ciezko na dworzu pali sie papierosa. Wiatr wieje tak mocno , ze dym wwiewa do srodka plucek . Moze jeszcze czasem wieje o tyle silniej , ze nie slychac co sie do siebe mowi , ba nie slychac wlasnych mysli . W sumie nasze upaly z tamtym to pikus . Temu ja rzadko chodze z rzeczach z krotkim rekawem , bo mi zwyczajnie zimno jest. Moze sie odzwyczaje od tamtejszego klimatu w koncu . W NJ az tak jak w Teksasie nie ma , ale nie duzo lepiej Sonika Jak slowo pamietam te cytaty Gdybym zachwywala pamiatkowe listy od Redakcji z informacja o tym , ze "jest pani niemile widziana na forum i prosimy o nielogowanie sie "to mialabym zapchana skrzynke U mnie samo zycie . Moj pies szczeka sobie na lopate Informuje ze lazienka dla gosci jest w sumie gotowa , bedziecie sie w trawertynach moczyc Ciekawa jestem co powiecie o tych scianach mojego autorstwa Pewnie , ze dziwaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 29.05.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam serdecznie Wszystko w tym wątku takie nowe dla mnie, piszecie o historycznym watkach , nie za moim czasów panie to wszystko . Jeden element tego wątku poza tymi wszystkimi innymi jest stały i dobrze się czuję jak go widzę to oczywiście wszystko o Pablisiu. Wpadłam zobaczyć co tam u niego , co mówi na to wszystko , jak mu w szkole idzie i takie tam. Wyczytałam , że dorasta bo całowanki bardzo lubi , czyli wszystko w oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.05.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 KasiaFakt , ze nie Wiesz ,ktory to wewatek hamerykanski bardzo niekorzystnie Tobie swiadczy. Bradzo .Co prawda nawet jak znajdziesz to juz i tak nie ma najlepszego Myslisz gdzie ja nabijalam forumowy licznik ? no i co ja mam teraz robić Kasia na kolanach do Częstochowy ja też chyba powinnam bo wewątku nie znam dzień dobry trochę sobie poczytałam i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 O rany, jakie fajne cytaty Dobry wieczór! Informuję, nawet jeśli nikogo to nie interesuje, że do całkowitej spłaty nabytego drogą kupna siodła brakuje mi jeszcze jakiś tysiączek. Tak więc nadal jeszcze popracuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Brazuniu Intersuje i trzymam kciuki Ja Wam powiem jedna rzecz wazna. Biegnacy Pabli- doberman to jest to. Piekny widok ps. Wydawalo mu sie , ze moze dogonic bociana i go zlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Biegnący doberman tak, to jest to, ale i tak nie przeskoczy konia w galopie Czy ja tu będę jeszcze mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Brazuniu Intersuje i trzymam kciuki Ja Wam powiem jedna rzecz wazna. Biegnacy Pabli- doberman to jest to. Piekny widok ps. Wydawalo mu sie , ze moze dogonic bociana i go zlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Oj, skarbeńki Wy moje - jacht pod żaglami - to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Biegnący doberman tak, to jest to, ale i tak nie przeskoczy konia w galopie Czy ja tu będę jeszcze mile widziana Ale koń nie złapie bociana ( nawet takiego jak ten Pablito - czyli w stanie nietrzeźwości ) Tak to sobie przejebać w dwóch dziennikach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts