Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

KasiaFakt , ze nie Wiesz ,ktory to wewatek hamerykanski bardzo niekorzystnie  Tobie swiadczy. :roll: Bradzo .Co prawda nawet jak znajdziesz to juz i tak nie ma najlepszego :D Myslisz gdzie ja nabijalam forumowy licznik  ? :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:

no i co ja mam teraz robić :roll:

rrmi, czy ja dobrze odczytalem, ze synek wola na psa "Kill Bill"?

:roll:

Perspektywa wylotu na zlot mi sie oddala...

Wola Bli Bli , ale robi sie z niego Kill Bill , zaden pies juz do niego podejsc nie moze . Zadymia na szkoelniu , ze szok :-?

Co do wyjazdu , to nie dziwie sie Twojej , ze Cie nie puszcza , jeszcze bys sie rozchodzil i co by wtedy z Toba zrobila , no wez sie zastanow :roll:

Matko , u nas klimat teraz jak w Teksasie, slonce , suchy wiatr :D

Ja tak sobie dumam Soniczko , ze jak masz dola to wyciagaj wewatek hamerykanski co prawda polowa /najlepsza :wink: ,bo nocna :wink: / wyrzucona , ale zawsze mozna sobie nasza radosna tworczosc przypomniec i posmiac sie :lol:

Oj nawkurzalas sie na mnie , oj bardzo :D

Dzień dobry :D .

Wewątek hamerykański jest the best :wink: , ale zanim doszło do jego założenia były całkiem niezgorsze :wink: . Ten wątek to jakby na pokutę :wink: :lol: .

To były czasy, echhh... Młodzież tego w ogóle nie zna :lol: .

Ale powiem Wam, że do tej pory mam ze dwie strony wątku pt. "DO REDAKCJI" z 2006 i naprawdę uśmiać się można, chociaż wtedy wcale nie było nam do śmiechu :wink: :lol: . Może nawet i bym wkleiła, ale się boję, że mnie zbanują, ale mam taki mały fragmencik :lol: :

" Są ludzie,którzy tyranizują nas samych tylko faktem swego istnienia. Na próżno odgradzamy się od nich setkami kilometrów, nic nie pomoże"

Louis Aragon

A te gołębie na parapecie tupią i tupią niesamowicie......

ciesz sie ze nie kichaja....

tak czy inaczej ... wszystko jest symbolem erotycznym

albo:

obie strony konfliktu majš prawo tu być w pełnym wymiarze.

I niech sobie robiš nawzajem kuku jak lubiš.

oj to bysmy mieli film długometrażowy

A nie mamy?

nie , teraz mamy sztukę, która składa się z kilkudziesięciu aktów pomiedzy kazdym mamy chwile przerwy na refleksje i wymianę doznań

i jeszcze:

małe miasteczko w Polsce

na srodku ulicy lezy M. z piecoma

kulami w glowie i 10 w w brzuchu

przychodzi Redakcja pochyla sie nad trupem

mamrocze - takiego obscenicznego i wulgarnego

zabojstwa na tym forum jeszcze nie było

na forum zapanowala masowa histeria

....jesli chcesz miec w pływ na dalszą czesc wydarzen -zaglosuj i wyslij sms pod nr.0048-8000-876353-39393 koszt połaczenia to 3.40E +vat+zus+wineta ...Siure

:lol: :lol: :lol: - uśmiałam się jak norka

Miłego dnia!! :D

W Teksasie to jest tak czasami , ze ciezko na dworzu pali sie papierosa.

Wiatr wieje tak mocno , ze dym wwiewa do srodka plucek .

Moze jeszcze czasem wieje o tyle silniej , ze nie slychac co sie do siebe mowi , ba nie slychac wlasnych mysli .

W sumie nasze upaly z tamtym to pikus .

Temu ja rzadko chodze z rzeczach z krotkim rekawem , bo mi zwyczajnie zimno jest.

Moze sie odzwyczaje od tamtejszego klimatu w koncu .

W NJ az tak jak w Teksasie nie ma , ale nie duzo lepiej :D

Sonika

Jak slowo pamietam te cytaty :lol:

Gdybym zachwywala pamiatkowe listy od Redakcji z informacja o tym , ze "jest pani niemile widziana na forum i prosimy o nielogowanie sie "to mialabym zapchana skrzynke :D

U mnie samo zycie .

Moj pies szczeka sobie na lopate :D

Informuje ze lazienka dla gosci jest w sumie gotowa , bedziecie sie w trawertynach moczyc :D

Ciekawa jestem co powiecie o tych scianach mojego autorstwa :D

Pewnie , ze dziwaczka :lol:

Witam serdecznie :D Wszystko w tym wątku takie nowe dla mnie, piszecie o historycznym watkach , nie za moim czasów panie to wszystko :D . Jeden element tego wątku poza tymi wszystkimi innymi jest stały i dobrze się czuję jak go widzę to oczywiście wszystko o Pablisiu. Wpadłam zobaczyć co tam u niego , co mówi na to wszystko , jak mu w szkole idzie i takie tam. Wyczytałam , że dorasta bo całowanki bardzo lubi , czyli wszystko w oki :D

KasiaFakt , ze nie Wiesz ,ktory to wewatek hamerykanski bardzo niekorzystnie  Tobie swiadczy. :roll: Bradzo .Co prawda nawet jak znajdziesz to juz i tak nie ma najlepszego :D Myslisz gdzie ja nabijalam forumowy licznik  ? :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:

no i co ja mam teraz robić :roll:

Kasia na kolanach do Częstochowy :wink:

ja też chyba powinnam bo wewątku nie znam :roll:

dzień dobry :D

trochę sobie poczytałam i znikam 8)

O rany, jakie fajne cytaty :D

Dobry wieczór! Informuję, nawet jeśli nikogo to nie interesuje, że do całkowitej spłaty nabytego drogą kupna siodła brakuje mi jeszcze jakiś tysiączek. Tak więc nadal jeszcze popracuję... :-?

Biegnący doberman tak, to jest to, ale i tak nie przeskoczy konia w galopie :D

Czy ja tu będę jeszcze mile widziana :roll:

Ale koń nie złapie bociana ( nawet takiego jak ten Pablito - czyli w stanie nietrzeźwości :) )

Tak to sobie przejebać w dwóch dziennikach ...:)