rrmi 29.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Biegnący doberman tak, to jest to, ale i tak nie przeskoczy konia w galopie Czy ja tu będę jeszcze mile widziana Bo widzisz moja Droga , doberman w galopie to jak arab w galopie. Wiec wniosek prosty.Bedziesz mile widziana Nefer Czy chcialas cs pwiedziec i sie zawstydzilas ? Dawaj na ten kiermasz do tego szklowego biznesu , Oni to nawet dosc znani sa kurde , ale nie pamietam nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nefercia, a którym ja sobie jeszcze przejebałam Qurczę, nie pamiętam A chyba trzeźwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Biegnący doberman tak, to jest to, ale i tak nie przeskoczy konia w galopie Czy ja tu będę jeszcze mile widziana Bo widzisz moja Droga , doberman w galopie to jak arab w galopie. Wiec wniosek prosty.Bedziesz mile widziana Nefer Czy chcialas cs pwiedziec i sie zawstydzilas ? Dawaj na ten kiermasz do tego szklowego biznesu , Oni to nawet dosc znani sa kurde , ale nie pamietam nazwy NIeeeeeeeeeeeee tylko poddaję w wątpliwość trzeźwość tego bociana co go Pablito .. wiesz :) A wybierasz się ? Może w niedzielę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nefer Nie wybieram sie , bo takie cuda to nie dla mnie , Ciebie poinformowalam bo widzialam reklame na fabrycei wiem , ze masz zamiary . Jak bedziesz to zalec , bede na chacie Dpsia A co Ty tam Wiesz Kochanienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nefer Nie wybieram sie , bo takie cuda to nie dla mnie , Ciebie poinformowalam bo widzialam reklame na fabrycei wiem , ze masz zamiary . Jak bedziesz to zalec , bede na chacie Cool - jak nie zachlam ze Starym w sobotę, bośmy się zmówili, że wózki zostają w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nefer Ty Go moze upij jak juz okna beda wstawione bo tak to ryzyko Spoko gosc , co nie ? Chyba juz jak poznalas to Wiesz dlaczego tak plecalam wspolprace z Nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Nefer Ty Go moze upij jak juz okna beda wstawione bo tak to ryzyko Spoko gosc , co nie ? Chyba juz jak poznalas to Wiesz dlaczego tak plecalam wspolprace z Nim Jest zupełnie super facetem Dobrze, że nie zagląda na forum to go możemy poobgadywać, nie :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Rrminia, a gdzie ta fabryka jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.05.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Heloł Gotowi do godziny ZERO???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.05.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Karramba... nie dam rady...Wypijcie za zdrowie moje, a przede wszystkim za zdrowie Długiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.05.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Za moje też wypijcie, bo zaczynam się sypać Chyba oddam pół tego siodła... Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.05.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Jak slowo pamietam te cytaty Gdybym zachwywala pamiatkowe listy od Redakcji z informacja o tym , ze "jest pani niemile widziana na forum i prosimy o nielogowanie sie "to mialabym zapchana skrzynke bo Ty, cholera zawsze bylaś tera to jakoś spokojnie na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Nie bój nic..., to tylko cisza przed burza... Chociaż jak House nie zamiesza to ja wątpię aby ktoś inny miał tyle odwagi aby tu trochę - przewietrzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.05.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Dzien doberek Slonce piekne , wszystko gra , goscie z Gdanska tylko przelozyli sie na za , chyba 2 tygodnie . Jak to mowia , jak nie urok to sraczka Mowia tez na psa urok , z tym ,ze nie na mojego psa jednak Czy goscie juz sa w podrozy ? Przerwijmy juz moze te wspominki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Bawcie sie dobrze kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 No i balują Ieeetaaam z takim interesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.05.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 tiaaa.... piją, a my brazuniu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 A może . .. co bys powiedział na gin z tonikiem?? http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SAG/GP116~Gin-Fizz-Posters.jpg A co my qurcze, od macochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 O mamuniu , jaka u nas fajna impreza byla Nie , ze u nas to dlatego fajna , tylko tyle fajwych ludzi. Dziekuje za super towarzystwo , tylko kiedy Wy wszyscy wyjechaliscie Chcialam jajecznice robic na sniadanie Jeszcze tylk Frosia bedzie musiala byc , bo jakis samochod stoi na podworku No super Spac to my poszli chyba calkiem za dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ta jajecznica to na obiad chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts