rrmi 01.06.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Na obiad mialo byc co inne Kurcze , pies to taki zmeczony ,ze jeszcze spi i nie wstal nawet . Cos nie ma Frosi , a moze ten samochod mi juz na calkiem zostawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.06.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Musiało byc całkiem nieźle skoro nikt jeszcze dod omu nie dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ano pewnie fajosko było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Bylo rewelacyjnie , naprawde bardzo , bardzo Nie pamietam kiedy ostatni bylam na takiej imprezie Niedawno odjechala tez Frosia , tak jakos teraz smutno , jestem za powtorka imprezy Kto jest za ? Najgorzej umeczony jest Pablo ta zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 A Frosia miała nie jechac na Zlot, fajnie, że wyszło inaczej Ja mam nadzieję na jakieś oglądactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Bylo rewelacyjnie , naprawde bardzo , bardzo Nie pamietam kiedy ostatni bylam na takiej imprezie Niedawno odjechala tez Frosia , tak jakos teraz smutno , jestem za powtorka imprezy Kto jest za ? Najgorzej umeczony jest Pablo ta zabawa Było cudnie, fantastycznie, dawno na takiej imprezie nie byłam, żeby po ósmej rano dopiero niektórzy kładli się spać. Bo reszta dalej balowała. Fantastic, really fantastic! Rrmisia - my Ci bardzo, bardzo dziękujemy za wszystko. A Młodemu to też - bardzo, bardzo!!! Jestem oczywiście za powtórką, z tym, że ze zmianą lokalizacji na moją. Najlepiej wtedy, jak Nefer przyjeżdża, dogadamy się. Kto jest za imprezą w starej stodole? Zapisy już rozpoczęte, impreza we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 z pewną dozą nieśmiałości.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Się zapisuję!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Dpsiu Jeszcze czas na zapisy , spontanicznie czasem jak widac najlepiej Jea Nie mam jakos Twojego maila , a zdjecia te co robil moj Synek juz jak sie kladlismy Sa naprawde super Dpsi na naszych zdjeciach nie ma , ale Twoje ciacho jest , Depi jest i Tomek jeszcze i sloik kielbasy od Andzik Tedi tez jest , bardzo fajowy Frosia i Frosiowy tez , w tym jedna fotka do rozwodu Tylko wkurzona jestem , ze tak jakos we snie nas zostawiliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Się zapisuję!!!!!!! widzisz jak nas traktują, spontaniczności żądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Rrmisia, Ty wiesz, że musieliśmy jechać. 1950, Braza - zapisani! Proszę być przygotowanym na ewentualne dość polowe warunki noclegowe. Czy jestem czy nie, domagam się koniecznie wszystkich zdjęć. Najlepiej przesłać do Królika, a on zgra mi na płytkę. Bo u mnie ten cholerski limit transferu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ja to już chciałam dżihad rozpętać. ochotnika mam gotowego na wszystko http://www.humorek.com.pl/c122/w/29.jpg Szczęście Depsiu, że nas z Dochtorem zauważyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dpsiu Jeszcze czas na zapisy , spontanicznie czasem jak widac najlepiej Jea Nie mam jakos Twojego maila , a zdjecia te co robil moj Synek juz jak sie kladlismy Sa naprawde super Dpsi na naszych zdjeciach nie ma , ale Twoje ciacho jest , Depi jest i Tomek jeszcze i sloik kielbasy od Andzik Tedi tez jest , bardzo fajowy Frosia i Frosiowy tez , w tym jedna fotka do rozwodu Tylko wkurzona jestem , ze tak jakos we snie nas zostawiliscie Dziękuje ci wredna, że i o mnie wspomniałas Cześć Łeb mi peka, a wam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 O rany, ale strone rozwaliłam tym samobójcą!!! Przepraszam, zaraz mogę go usunąć z pola widzenia, jeśli Gospodyni zażąda!!!! Dzień dobry - Kaśka, samaś sobie winna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.06.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dzięki Siostra za gościnę mail na priv, prześlij też dla Depesi, to jej zgram. hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Bylo rewelacyjnie , naprawde bardzo , bardzo Nie pamietam kiedy ostatni bylam na takiej imprezie Niedawno odjechala tez Frosia , tak jakos teraz smutno , jestem za powtorka imprezy Kto jest za ? Najgorzej umeczony jest Pablo ta zabawa Było cudnie, fantastycznie, dawno na takiej imprezie nie byłam, żeby po ósmej rano dopiero niektórzy kładli się spać. Bo reszta dalej balowała. Fantastic, really fantastic! Rrmisia - my Ci bardzo, bardzo dziękujemy za wszystko. A Młodemu to też - bardzo, bardzo!!! Jestem oczywiście za powtórką, z tym, że ze zmianą lokalizacji na moją. Najlepiej wtedy, jak Nefer przyjeżdża, dogadamy się. Kto jest za imprezą w starej stodole? Zapisy już rozpoczęte, impreza we wrześniu. Ja nie wiem jak to się stała, ale chyba cię nie wyściskałam na spotkaniu Pewnie teraz mnie nie zapiszesz Buuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 melduje poslusznie, ze dojechalismy cali i szczesliwi ..... dziekujemy wam za wszystko i prosimy ucalowac Pablisia w tej sliczny jego paszczaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosiu , wlasnie weszlam zobaczyc czy juz dojechaliscie.Tak myslalam , ze trzeba bylo Was trzymac do dzisiaj , bo strach tak jechac po takim powiedzmy niedospaniu Mam nadzieje , ze nie powiesz nikomu tym moim wybryku Taki wstyd Veruniu widzialam na zdjeciach jaka fajowa z Ciebie pannica Kaska Nie zapomnialam , ale musze powiedziec , ze na kazdym zdjeciu jestes Daj maila to podesle. U mnie z lbem juz dzsiaj ok , Pabli tez pobiegal troche . Mam powazne pdejrzenia co do niego. Chyba ktos dal mu alkoholu , bo wczoraj wygladal jakby mial kaca Jea My czekamy na zdjecia od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Bylo rewelacyjnie , naprawde bardzo , bardzo Nie pamietam kiedy ostatni bylam na takiej imprezie Niedawno odjechala tez Frosia , tak jakos teraz smutno , jestem za powtorka imprezy Kto jest za ? Najgorzej umeczony jest Pablo ta zabawa Było cudnie, fantastycznie, dawno na takiej imprezie nie byłam, żeby po ósmej rano dopiero niektórzy kładli się spać. Bo reszta dalej balowała. Fantastic, really fantastic! Rrmisia - my Ci bardzo, bardzo dziękujemy za wszystko. A Młodemu to też - bardzo, bardzo!!! Jestem oczywiście za powtórką, z tym, że ze zmianą lokalizacji na moją. Najlepiej wtedy, jak Nefer przyjeżdża, dogadamy się. Kto jest za imprezą w starej stodole? Zapisy już rozpoczęte, impreza we wrześniu. Ja nie wiem jak to się stała, ale chyba cię nie wyściskałam na spotkaniu Pewnie teraz mnie nie zapiszesz Buuuuuuuuuuuuu No to aktualizacja zapisów: 1. Braza 2. 1950 3. Verunia Dalsze zapisy zostaną przeniesione do moich komentów, nie będziemy tu Gospodyni śmiecić. Tym bardziej, że nie chce się na imprezę u mnie zapisać, cholera jedna. Wiem, nie mam takiego ładnego domu, przecież nie pojadą do stodoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dpsia No wez sie i popukaj Zdjecia Twojego ciastka poszly do Jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts