Nefer 28.12.2006 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja mam biuro Jareko o rzut beretem od domu - ale nigdy nie wiadomo gdzie mnie zawieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Mohag sie moze zrobi z czasem Zimno jest i ciezko pozowac teraz pierwsze zdjecia w kurtkach nie bylyby wcale takim zlem posunieciem apetyt wzrasta....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.12.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 widzę, że stronami są tacy co to siem pod mojom pogode poszywajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 28.12.2006 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ....Nie wiem czy pisalam , ze widzialaam na zywo dom z takiego samego projektu , sliczny jest . Tym bardziej czuje sie zdowolona. No i Stary tez tam okna wstawial Wyjatkowy zbieg okoliczności , co? To kolesia somsiad Dodam więcej- forumowicz!! Co prawda bardzo mało aktywny...... ...Nie chcialam Mu kichy robic zdjeciami , a mial taaaaakie fajne czerwone porteczki robocze To niby ja przy cięzkiej pracy miałem być taki smieszny? To oryginalne gacie Soudala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Garaz Prosze Pani i pomieszczenie gospodarcze , ale dom tez sie da , tylko z Zielona o pogode trzeba zarajac. mnie o pogode trzeba... przekupic pochlebstwami , ciachem (moze byc szarlotka) plus piwo i pogoda jak zloto do 20 tego kiedy wpadne - nie wiem - musze Orzelka zbalamucic zeby za szofera robil ps. jak spedzacie Sylwestra? Ja sie przedwczoraj dowiedzialam ze SpecSluzby w sylwestry maja poziom podwyzszonej gotowosci i musza trzyma c reke na pulskie w zwiazku z czym ... pracują No i sie wbijam na impreze jak ta sierota sama [ dobrze ze znajomi fajni a Anty niech sie cmoknie - pracoholik jeden ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.12.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 czy ja moge na peesa odpowiedziec ? bo mię taka radosc rozpiera, ze nam bal sylwestrowy sie rozlecial i w zwiazku z tym mogiemy w dzinsach i z przyjaciolmi w chalupie sie ostac jakas taka niechec do balow sylwestrowcyh posiadam ze hej. czego Wam of course nie zycze Zycze za to udanego sylwestra - jaki tam wymarzony jest - i pomyslnosci wielkiej w Nowym Roku , zeby sie rozpogadzalo, budowalo i wykanczalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2006 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 A ja Ci życzę tego czego sama sobie życzysz :) I jeszcze więcej Duuuużo zdrówka i szczęsliwej, styczniowej przeprowadzki Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Stary ja mialam na mysli tylko to , ze rozkosznie wygladasz w tych porteczkach Zielona dam Ci te cistako tyko trzymaj pogode , jeszcze ocieplimy tylko 1950 Zosiui ja nie chodze na bale w ogole . Wiec niechec mamy jakby podobna Dziekuje za zyczenia Kochaniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 rrmi - drobne "zalamania" pogody moga byc ale generalnie do 20 bedzie plusowo [i tak duzo zrobilam to chyba najcieplejszy grudzien od wielu lat ] A ja tak Sylwestrowo zycze - masy radosci z chalupki, dzialki, tarasu , sasiadow i zycia "wsiowego" Czyli generalnie - znalezienia swojego miejsca na Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 ... Zosiui ja nie chodze na bale w ogole . Wiec niechec mamy jakby podobna ... No to i mnie do tego klubu antybalowego zapiszcie Ja taka bardziej kanapowa jestem W Nowym Roku Nowych Marzen proszę namarzyc A stare, co ciekawsze niech sie pospelniaja PS. Niesmiało o bezdeszcz kilkudniowy poprosze, bo nie zakopie tych nieszczesnych fundamentow- na dzialce bagienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.12.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Kanapowy Mohag zyczy antybalowej rrmi, wszystkiego dobrego w Nowym Roku i oczywiscie trzymam kciuki za styczniowa przeprowadzke http://www.gifownia.info/gif/okazyjne/sylwester/3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Dziekuje Dziewczeta dziekuje Mieszkanie mam wypowiedziane wiec i przeprowadzka odbyc sie musi . Namierzam teraz gdzie kupic AGD , zeby bylo dobre i tanio , jak ktos macos wyczajone to poprosze , bo jakos sobie jeszcze nie radze z zakupami. Plytki prawie polozone , znaczy w pomieszcz gosp Kierownik nasz sasiedzki odbior zrobil AnSi no ja caly czas trzymam kciuki za ta pogode dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 http://web4.piripiri220.webperoni.de/gify_gifownik/3d/88.gif DOSIEGO ROKU 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Jak nikt nie podziwia podziwia i to jak najbardziej hihi brama pikna... tylko ze ja nie jestem obiektywna bo wszystkie bramy, drzwi, okna, schody podobaja mi sie przewaznie biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ewa dziekuje Mohag no dobra niech bedzie Ciekawe co by bylo jakbym sobie na ten rok zamarzyla , zeby Pink Floydzi zagrali razem . Pojechalabym . W sumie poplakac ze wzruszenia dobra rzecz , bo sek w tym , ze ja w Gdansku przeryczalam Zeby uslyszec Final Cut pojechalabym na koniec swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.12.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ... AnSi no ja caly czas trzymam kciuki za ta pogode dla Ciebie Trzymaj, trzymaj - przyda sie...nasz garaz blaszany dzisiaj nieomal na obwodnicy wyladowal - tak wialo Cale popoludnie walczylam (razem ze Slawkiem) zeby nie pofrunal. Zakotwiczylismy go i teraz troche spokojniejsi czekamy na ten Nowy Roczek. Muzyczki sobie sluchamy. I jest nam naprawde dobrze...dawno nie spedzalismy Sylwestra tylko we dwoje... Wszystkiego dobrego dla Was i dla wszystkich Was czytajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 AnSusia poszukaj sobie tego Cursive co u nas slyszalas i System of A Dowm Solidar Side. My zawiezlismy Dziecko na impreze i siedzimy i sie cieszymy jak myszy do sera Planujemy jakie glosniki do domu kupic i juz sie ciesze na sluchanie dobrej muzyki na glosno Buziaki dla Twojego Starego i do zobaczyska Najlepszego i na zdrowie Wklej jakies zdjecia AnSi plizzz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.12.2006 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Od 24.00 do teraz na 3sat puszczali Pinka Floyda PULSE ... nowy rok dobrze sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamalec 01.01.2007 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Happy New Year ! http://img167.imageshack.us/img167/2026/img3225ea0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts