frosch 02.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosiu , wlasnie weszlam zobaczyc czy juz dojechaliscie.Tak myslalam , ze trzeba bylo Was trzymac do dzisiaj , bo strach tak jechac po takim powiedzmy niedospaniu Mam nadzieje , ze nie powiesz nikomu tym moim wybryku Taki wstyd U mnie z lbem juz dzsiaj ok , Pabli tez pobiegal troche . Mam powazne pdejrzenia co do niego. Chyba ktos dal mu alkoholu , bo wczoraj wygladal jakby mial kaca nie bylo tak zle ....raz tylko ...w lesie sie zatrzymalim przestan z tym wstydem mialas go zakryty ja z pablem nie pilam , biegalam se tylko troszeczke z lbem u mnie w porzadku (no moze nie tak do konca ) , przedramie mnie boli ....mam niezle pamiatki po Pablisiu jak wrzuce fotki to tez podesle , najlepiej na maila , tyle , ze go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Jak to, nie będzie zadnej fotki z grila na forum? Ja też mam maila jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 ale Wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosiu , wlasnie weszlam zobaczyc czy juz dojechaliscie.Tak myslalam , ze trzeba bylo Was trzymac do dzisiaj , bo strach tak jechac po takim powiedzmy niedospaniu Mam nadzieje , ze nie powiesz nikomu tym moim wybryku Taki wstyd U mnie z lbem juz dzsiaj ok , Pabli tez pobiegal troche . Mam powazne pdejrzenia co do niego. Chyba ktos dal mu alkoholu , bo wczoraj wygladal jakby mial kaca nie bylo tak zle ....raz tylko ...w lesie sie zatrzymalim przestan z tym wstydem mialas go zakryty ja z pablem nie pilam , biegalam se tylko troszeczke z lbem u mnie w porzadku (no moze nie tak do konca ) , przedramie mnie boli ....mam niezle pamiatki po Pablisiu jak wrzuce fotki to tez podesle , najlepiej na maila , tyle , ze go nie mam Pablo to w ogóle miał się z nami wszystkimi. Mam nadzieję, że nam wybaczy. Frosia, puść fotki od Was takie dla mnie do Jea, dobrze? On mi zgra wszystkie na płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 robi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Jak to, nie będzie zadnej fotki z grila na forum? Ja też mam maila jakby co no nie bądżcie tacy dajcie jakieś foty no przecież my to wszyscy z zazdrości dojść do siebie nie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Magi Bylam pewna ,ze bedziesz u mnie , bo Tomek tak mi powiedzial , ze z Wami przyjedzie Fotki wyslalam do wlascicieli ,jak chca niech wkejaja Ja tradycyjnie mowie , ze sie nie wkejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Magi Bylam pewna ,ze bedziesz u mnie , bo Tomek tak mi powiedzial , ze z Wami przyjedzie Fotki wyslalam do wlascicieli ,jak chca niech wkejaja Ja tradycyjnie mowie , ze sie nie wkejam Pierwotnie mieliśmy spać u Tomka ale wyszło, że wracamy strasznie żałuję bardzo chciałam Cię poznać ale na zlocie Cię chyba nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No dobra, ja też czekam na foty, gdybyście się jeszcze nie domyśliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 niezła imprezka a gdziie obiecane fotki? miały być przebieranki (Kasia coś obiecała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Maluszku Ona to taka niby tego , ale sie okazuje , ze tylko w gebie mocna Impreze naprawde trzeba powtorzyc Brazuniu Nie moge wkleic zdjec , bo nie pytalam nikogo czy bede mogla , kazdy juz dostal swoje wiec niech wklejaja. Wuala Kaska jest na kazdym zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Co mocna w gębie, Żeś mnie od razu do Waszej ( zarąbistej zresztą) łazienki zagnała, cobym się mogła odświeżyć. Szansy mi nie dałaś no mus jest powtórzyć imprę, musss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Magi Bylam pewna ,ze bedziesz u mnie , bo Tomek tak mi powiedzial , ze z Wami przyjedzie Fotki wyslalam do wlascicieli ,jak chca niech wkejaja Ja tradycyjnie mowie , ze sie nie wkejam Pierwotnie mieliśmy spać u Tomka ale wyszło, że wracamy strasznie żałuję bardzo chciałam Cię poznać ale na zlocie Cię chyba nie było gdybym tylko wiedziała ,ze gril bedize to siłą byście mnie nie wygnali .. magi mam nadzieję ,że to kiedyś nadrobimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No szkda , ze tak wyszlo. Mnie Tomek w piatek w nocy pytal czy moze swoich gosci nocujacych przywiezc do nas . Troche sie balam kto to ma byc , ale jak napisal , ze Wy to sie ucieszylam . Nie mialam mozliwosci potwierdzic czy zaprosic Was jakos , bo nie bylo naprawde jak. No piczki jestescie , trzeba bylo trzymac sie tego co ustalne i juz Tylu fajnych chlopakow bylo Kielbasa 1 klasa tylko najgorsze , ze wciaz jem kanapki to z ta kielbasa to ze smalczykiem Dpsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No szkda , ze tak wyszlo. Mnie Tomek w piatek w nocy pytal czy moze swoich gosci nocujacych przywiezc do nas . Troche sie balam kto to ma byc , ale jak napisal , ze Wy to sie ucieszylam . Nie mialam mozliwosci potwierdzic czy zaprosic Was jakos , bo nie bylo naprawde jak. No piczki jestescie , trzeba bylo trzymac sie tego co ustalne i juz Tylu fajnych chlopakow bylo Kielbasa 1 klasa tylko najgorsze , ze wciaz jem kanapki to z ta kielbasa to ze smalczykiem Dpsi no jesteśmy piczki i tyle ale nie ma tego złego ...mam nadzieję,że to nie pierwszy i nie ostatni zlot na którym byłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No szkda , ze tak wyszlo. Mnie Tomek w piatek w nocy pytal czy moze swoich gosci nocujacych przywiezc do nas . Troche sie balam kto to ma byc , ale jak napisal , ze Wy to sie ucieszylam . Nie mialam mozliwosci potwierdzic czy zaprosic Was jakos , bo nie bylo naprawde jak. No piczki jestescie , trzeba bylo trzymac sie tego co ustalne i juz Tylu fajnych chlopakow bylo nieeeeeeeeee no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 A przepraszam. A propos piczki. Dlaczego Rrmi nie ruszyła d.upy na zlot COOOOOOOOOOOOOOOO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 też się dopytowyuję czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no własnie?? to skąd ja mogłam o grilu wiedziec jak gospodyni na zlocie nie było ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Maluszku Ona to taka niby tego , ale sie okazuje , ze tylko w gebie mocna Impreze naprawde trzeba powtorzyc koniecznie Może Kasia się ośmieli i będziemy oglądać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts