kaśka maciej 03.06.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Maluszku Ona to taka niby tego , ale sie okazuje , ze tylko w gebie mocna Impreze naprawde trzeba powtorzyc koniecznie Może Kasia się ośmieli i będziemy oglądać fotki Kurcze ale ja tylko JEDNO zdjęcie od rrmiów dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Maluszku Ona to taka niby tego , ale sie okazuje , ze tylko w gebie mocna Impreze naprawde trzeba powtorzyc koniecznie Może Kasia się ośmieli i będziemy oglądać fotki Kurcze ale ja tylko JEDNO zdjęcie od rrmiów dostałam ja mam kaski zdjecia na wszystkich jest .........z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.06.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cześć laski Siora dzięki za zdjęcia ale strasznie ocenzurowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Królik, Ty mnie już nie love chyba Zdjęć nie ma, molestowania nie ma echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Królik mój jest, to nie może wszystkich obskakiwać. Nie da rady. Królika kocham na smierć i życie i go nie oddam. Przystojni bruneci zawsze mnie kręcili na maksa. Królik, przyjeżdżasz do mnie we wrześniu? 19-21, gadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no ja tam nie wiem .....czyj ci on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Siora dzięki za zdjęcia ale strasznie ocenzurowane Nie ocenzurwane , ale tyko takie mialam . Przysiegam .Nie zrobil moj Stary jaks za duzo i pozniej tylko Mlody pstryknal Wiesz komu Zreszta moi wiedza , ze ja nie lubie jak mi ktos robi zdjecia , to nie robili , jesli do tego pijesz. Czekam na zdjecia d Ciebie U nas p sasiedzu urodzil sie may zrebaczek. Pablo oszalal dla niego calkiem. Poza tym chcial dogonic dzisiaj znowu 2 bociany Teraz powiem Wam prawde. Bardzo lubie upaly , bardzo. Tylk te scierwo co lata i siedzi na trawie i w ogle dobija mnie . No wysiadam . Wczoraj wlazlam w jakies zyto i oblazly mnie pajaki bo akurat sie tam usadowily. Dobrze , ze to na odludziu , bo by chyba ktos po policje zdzwonil , ze mnie morduja Kasia wyslalam teraz jeszcze 2 zdjecia. Dzisiaj do szkoly , ale usprawiedliwienia to nikt mi nie napisal za Niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 to moze Pablo Kszesnym bedzie tego zrebiatka jaka impreska by sie znowu wyfarcila widzialam te foty z krolikiem strasznie sie zachowywal a mlody niczym paparazzi sie zachowal nie ma co, ladnie go wychowaliscie ty ererka sie tych pajaczkow nie bojaj, one takie cherlawe i anemiczne sa , ze nie zrobia ci zadnej krzywdy jak tam kielbacha? bo nie wiem czy dobra byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 widzialam te foty z krolikiem A daczego ja ich nie widziałam? Poproszę, poproszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dpsiu Przeciez mialam wyslac Krolikowi i mial Ci zgrac , to czego teraz ? Frosia Mlody gadal , ze gdyby nie Ty to jesc by nie bylo co , bo ja niby siedzialam i gadalam wciaz z kims i zapmnialam o jedzeniu w lodowce ps . Kielbasa taka dobra , ze juz prawie nie ma A ja wszerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.06.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ps . Kielbasa taka dobra , ze juz prawie nie ma A ja wszerz kokietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Aaaa, jak poszło do Króliczka, to wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Aha, Rrmisia - dzwonił dzisiaj House, pozdrowienia macie. Jak przyjedzie do Polski latem to odbierze od Was grzybki i 2 słoiczki smaluszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A jedz sobie ten Depsiowy smalczyk i kiełbaskę, jedz, prosze bardzo na zdrowie I kłuj dalej w oczy, kłuj Cześć i czołem tajniaki!!!!! Zdjęć chcę - na maila nawet, przeca nikomu nie pokażę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A jedz sobie ten Depsiowy smalczyk i kiełbaskę, jedz, prosze bardzo na zdrowie I kłuj dalej w oczy, kłuj Cześć i czołem tajniaki!!!!! Zdjęć chcę - na maila nawet, przeca nikomu nie pokażę!!!!! no ładne musiało być że takie to wszystko top sikret nie bądźcie i pokażcie cuś tutaj albo po drutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A jedz sobie ten Depsiowy smalczyk i kiełbaskę, jedz, prosze bardzo na zdrowie I kłuj dalej w oczy, kłuj Cześć i czołem tajniaki!!!!! Zdjęć chcę - na maila nawet, przeca nikomu nie pokażę!!!!! no ładne musiało być że takie to wszystko top sikret nie bądźcie i pokażcie cuś tutaj albo po drutach fotki prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć rrmisiu, już całe forum huczy, że fajną imprezę mieliście - super sprawa i pogoda Wam dopisała. To ile tych ciał forumowych się u Was spotkało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 czesc erka milego dzionka zycze .... mlody gada glupoty .....ja bylam tylko jego asystentka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć rrmisiu, już całe forum huczy, że fajną imprezę mieliście - super sprawa i pogoda Wam dopisała. To ile tych ciał forumowych się u Was spotkało ? milo cie widziec sonia czekalam na ciebie na zlocie byly nawet 2 identyfikatory dla ciebie przygotowane pewnie zeby cie oznakowac z przodu i z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć rrmisiu, już całe forum huczy, że fajną imprezę mieliście - super sprawa i pogoda Wam dopisała. To ile tych ciał forumowych się u Was spotkało ? milo cie widziec sonia czekalam na ciebie na zlocie byly nawet 2 identyfikatory dla ciebie przygotowane pewnie zeby cie oznakowac z przodu i z tylu Cześć Frosia, bardzo chciałam, ale nie mogłam . Może za rok mi się uda. Ciszę się, że fajnie się bawiliście i na zlocie i u rrmi . I co się stało z tymi moimi identyfikatorami? Mam nadzieję, że nie poszły do kosza i w przyszłym roku będą jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts