frosch 04.06.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć rrmisiu, już całe forum huczy, że fajną imprezę mieliście - super sprawa i pogoda Wam dopisała. To ile tych ciał forumowych się u Was spotkało ? milo cie widziec sonia czekalam na ciebie na zlocie byly nawet 2 identyfikatory dla ciebie przygotowane pewnie zeby cie oznakowac z przodu i z tylu Cześć Frosia, bardzo chciałam, ale nie mogłam . Może za rok mi się uda. Ciszę się, że fajnie się bawiliście i na zlocie i u rrmi . I co się stało z tymi moimi identyfikatorami? Mam nadzieję, że nie poszły do kosza i w przyszłym roku będą jak znalazł. poszly w straty ..... widnieje na nich rocznik.....zlotu na szczescie w przyszlym roku zrobia nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Sonis Za rok czekamy i na Ciebie u nas A tutaj prosze popatrzec sobie http://img140.imageshack.us/img140/6826/a1uy7.jpg Tak dla Brazuni to zdjecie w szczegolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jak się uda wrzucić na fotosik, to może Wam coś pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 http://images26.fotosik.pl/224/d79a1c4deba0ee55m.jpg Rrmi robi świetną sałatkę, mówię Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.06.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 sałatka jak sałatka ale GROCHOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 przyznaje, ze i mnie bardzo smakowala depeesia wygladasz mi na glodna poczestuj sie jeny!!! ale sie nachlalam ... ..w kolko jedno i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 No głodna jestem jak 150, jeszcze śniadania nie zjadłam. Chyba pójdę coś zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Wczoraj znalazlam w lodowce jakies miesko , karkowke znaczy , cala reklamowke. A w sumie to zalujcie , ze nie zostaliscie , bo ja na Niedzielny obiad bylam przygotowana Taki belejaki , ale lekki , na kaca jak raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Wczoraj znalazlam w lodowce jakies miesko , karkowke znaczy , cala reklamowke. A w sumie to zalujcie , ze nie zostaliscie , bo ja na Niedzielny obiad bylam przygotowana Taki belejaki , ale lekki , na kaca jak raz ja jadlam , ja jadlam !!! pyszne bylo jak niewiemco zalujta, zescie nie probowali, bo nie powiem co i jak smakowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Sonis Za rok czekamy i na Ciebie u nas Dzięki, już się cieszę . Pablisia pooglądam w domu, bo tutaj kolory mam nieteges . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Sonis Za rok czekamy i na Ciebie u nas A tutaj prosze popatrzec sobie http://img140.imageshack.us/img140/6826/a1uy7.jpg Tak dla Brazuni to zdjecie w szczegolnosci śmiesznie tutaj Pabliś wygląda Depesia czy Ty se żarty z nas robisz puste talerze mamy oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 http://images26.fotosik.pl/224/d79a1c4deba0ee55m.jpg Rrmi robi świetną sałatkę, mówię Wam. Przyznaj się ile sama zjadłaś No pyszna była, serio, mniaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Kasia A gdzie sa Twoje "diabli wzieli " ? Moze wzieli i poniesli Magi Talerze puste , bo ja sie spodziewalam z 5 osob I tak chyba styklo, a karkowka Krolikowa dzisiaj odkryta w lodowce W razie czego byl smalczyk i jaja na twardo co to Dpsia w kszyku przywiozla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 To ile tych ludziów było u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 To ile tych ludziów było u Was ?troszkę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Kasia A gdzie sa Twoje "diabli wzieli " ? Moze wzieli i poniesli Poszli w cholere i niech nie wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 http://images26.fotosik.pl/224/d79a1c4deba0ee55m.jpg Rrmi robi świetną sałatkę, mówię Wam. Przyznaj się ile sama zjadłaś No pyszna była, serio, mniaaaam nie dość, że puste talerze na zdjęciach to jeszcze smaka mi robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Kasia A gdzie sa Twoje "diabli wzieli " ? Moze wzieli i poniesli Magi Talerze puste , bo ja sie spodziewalam z 5 osob I tak chyba styklo, a karkowka Krolikowa dzisiaj odkryta w lodowce W razie czego byl smalczyk i jaja na twardo co to Dpsia w kszyku przywiozla ja chciałam gęby zobaczyć a nie talerze na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jakie śliczne kopytne A Pabliś to gna, jakby jaką sunię ujrzał cud urody!!!! Dobra, kopytne kopytnymi, ale ja chcę zdjęcia i to już zaraz. Czuję się odsunięta i pominięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ja już czuję, że spełniłam swój obowiązek w kwestii zdjęć. Frosia, nie chwal się, bo następnym razem zostanie zmniejszony Twój przydział. Czy ktoś wie, o której ja zaliczyłam zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts