kaśka maciej 04.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ja już czuję, że spełniłam swój obowiązek w kwestii zdjęć. Frosia, nie chwal się, bo następnym razem zostanie zmniejszony Twój przydział. Czy ktoś wie, o której ja zaliczyłam zejście? ja wiem, ja wiem!!! około 3, aleeeeeeeee juz o 6 byłas na nogach rewelacyjna regeneracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ło matko, Kasia, dziękuję Ci za info. Aż dziw, że tyle czasu wytrzymałam - w moim przypadku wręcz niebywałe! Wszystko z powodu znakomitego towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 W to, że Depsia do 3-ej wytrzymała to ja nie wierzę Najwyżej do pół do trzeciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witojcie! Gazdzina co Ty chcesz na te Twoje urodzinki? Moze ja zrobie torta.., po prostu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ... ja sie spodziewalam z 5 osob I tak chyba styklo, a karkowka Krolikowa dzisiaj odkryta w lodowce stykło nie lubię tak na krzywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ja już czuję, że spełniłam swój obowiązek w kwestii zdjęć. Frosia, nie chwal się, bo następnym razem zostanie zmniejszony Twój przydział. to się nazywa zastraszanie świadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 http://images26.fotosik.pl/224/d79a1c4deba0ee55m.jpg ooooo..... pamietam ta zielona miska to byla spluwaczka kaski a zarazem naczynie do mycia rak to pisalem ja .....Frosch p.s. kaska buziole eremisia ty tak sie staralas , a kasia to wszystko zbeszczescila pozdrowa dla rrm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No, proszę, jedna miseczka a ile radości! Ona ma urodziny w tym tygodniu, nie? Jakieś ładne życzenia trza będzie napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No, proszę, jedna miseczka a ile radości! I do tego pusta Zeljko Jesli zrbisz mi tort bede bardzo zadowolona. Z tym ze mim wieku to urodzin sie juz nie obchodzi . W sumie Frosia Ja Ci powiem jedno. Z takimi jak Kaska to juz tak jest Magi Zastraszanie swiadkow jest karalne , a kara bedzie sroga , juz ja sie postaram Nie pamietam , do ktorej imprezowala sie Dpsia , powiem wiecej nie pamietam zeby miala zejsc w ogole Tedii zszedl bo mial powozic , moze razem jaks poszli Tak , tak na pewn wlasnie bylo Mieslismy wczoraj wypadek w szkole . Pablo tak sie do mnie wyrywal , a byl przywiazany do drzewa , /taki pwiedzmy bez rozpisywania element nauki byl / i sie powiesil na tym drzewie. Na szczescie ludzie przytomni , jakos go podnieslismy go gory i jeden chlopak odpial karabinczyk , ale byl to tak poplatane , ze chwile zeszlo. Bardzo sie przestaraszylam To jest chyba milosc. Jesli chcesz byc kochana , kup sobie dobermana. Kocha na smierc i zycie Fajnie pogadac wierszem , ale bylam w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 cze Pablisiowa kurdelebele , z tym twoim wisielcem musisz uwazac przy okazji ucaluj go ode mnie , mam nadzieje, ze jeszcze mnie pamieta ja nie widzialam co Kaska z ta miska robila (pewnie bylam czyms/kims innym zajeta ) .Frosch sie kolo niej krecil , znaczy sie pilnowal chyba , zeby co goopiego nie narobila i widzial to , co wczoraj sam tu opisal (bylybym sie poklocila z nim o te nocne odwiedziny w twoich komentach). swoja droga nie wiedzialam , ze kasia taka higieniczna, zeby przed kazdym calowaniem raczek musiala je myc .moze chciala pozorowac na zimna, lodowata ...nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No wlasnie chcialam napisac a zapomnialam bylam ze sie zaszczycona poczulam , ze sam osobiscie Frosch u mnie byl w nocy Pablis ucalowany , mowi ze pamieta Kaska udaje , ze jest niby taka ten tego a w sumie to wiadomo , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 no ja nie wiem.... chyba bede musiala oddac mu nicka , bo jak wstydu narobil to niech teraz sam z tego tlumaczy a co do kaski....zawsze bylo wiadomo , ze jakas taka dziwna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Odczepta się ode mnie wredne małpy Rrmi, weź ty pilnuj mojego ulubieńca Matko, to musiało strasznie wyglądac Wytarmoś Go za uszkiem i buziaka daj ode mnie Swoim chlopakom równiez buziaki przekaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 bo jak wstydu narobil No ja nie mysle , ze On moglby wstydu narobic w jakichkolwiek okolicznosciach. hmm cokolwiek to znaczy Kasia Wycalowany , wczoraj mial extra czulosci do Pana . Daj spokoj , sie wystraszylam , ze az sie instruktorka wystraszyla czy ze mna wszystko ok Szybko na szczescie doszedl do siebie , chociaz na samo slowo drzewko stawal deba . Nie zmuszlalam go , bo i po co. Najwyzej nie bedzie aportowal . To mial zwiazek z aportem Za chwile juz czatowal na amstaffa , ktory byl bez kaganca. Guza szukal jednym slowem. A ten amstaff to slodziak , jak patrzy to ma taka fajna twarz Poza tym jak slowo. Kiedy patrze na rzad ludzi stojacych ze swoimi psami to widze bardzo duze podobienstwo pomiedzy panem a psem . Slowo daje . Tylko ja nie wiem czy Pabli do mnie jest podobny . Z charakteru to tak ale ,z urody to ja az taka ladniusia nie jestem mokka Pewnie nie masz pojecia jaki zwiazek ma przyczepianie do drzewa z aportem tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Zastraszanie swiadkow jest karalne , a kara bedzie sroga , juz ja sie postaram A co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Nie pamietam , do ktorej imprezowala sie Dpsia , powiem wiecej nie pamietam zeby miala zejsc w ogole Tedii zszedl bo mial powozic , moze razem jaks poszli Tak , tak na pewn wlasnie bylo Nigdzie nie szliśmy razem, tylko Ty pamięć tego dnia słabą miałaś. Mieslismy wczoraj wypadek w szkole . Pablo tak sie do mnie wyrywal , a byl przywiazany do drzewa , /taki pwiedzmy bez rozpisywania element nauki byl / i sie powiesil na tym drzewie. Na szczescie ludzie przytomni , jakos go podnieslismy go gory i jeden chlopak odpial karabinczyk , ale byl to tak poplatane , ze chwile zeszlo. Bardzo sie przestaraszylam No ja myślę. Dobrze, że ludzie Ci pomogli go podnieść. Tak się zastanawiam, jak on się zawiesił, jak przywiązany był? Lepiej już nie przywiązujcie go. A Pabli podobny do Ciebie, bo też taki szczuplutki. No i pyszczek ma podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 rrmi - dobrze, że Pablisiowi nic się nie stało Ucałuj go ode mnie w nocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 jesssuniu jak Pabli to zrobił ładnie musiał wywijać dobrze, że wszystko cacy Podobno pies upodabnia się do właściciela mój też jest chudy ale mam nadzieję, że pyszczek ma po tacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 A ja psuka narwana jest - myślicie że to po mnie Witanko!! Miziaczek dla Bli Bli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dziekujemy za wyrazy . Wszystko jest ok , ale strachu bylo. Mamy sie naprawde dobrze , zdjecia z po spacerku , odpoczynek przed domem. Jak widac chlopiec usmiechniety , bo wybiegany za sarenka http://img186.imageshack.us/img186/4849/a14tl3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 normalnie ślicznota a jak łapki sobie skrzyżował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts