Żelka 05.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Gazdzina to daj znac na ktora w niedziele, Janusz pracuje i mozemy sie wyrobic na 16.00. Przed meczem uciekniemy abyscie mogli ogladac w spokoju. Mysle jaki tort zrobic... Orzechy jedzom? A dla Pabla co, jakas kembache... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dziekujemy za wyrazy . Wszystko jest ok , ale strachu bylo. Mamy sie naprawde dobrze , zdjecia z po spacerku , odpoczynek przed domem. Jak widac chlopiec usmiechniety , bo wybiegany za sarenka http://img186.imageshack.us/img186/4849/a14tl3.jpg Gaździna ściemniasz, to zdjęcie z maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Gaździna ściemniasz, to zdjęcie z maja Nie z maja, nie z maja u nich data po hamerykańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Pabliś z tymi założonymi łapkami wygląda jak księciunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Gaździna ściemniasz, to zdjęcie z maja Nie z maja, nie z maja u nich data po hamerykańsku Aaaa, no może i tak Dziwnie jakoś tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Zeljko Moze byc 16 , jak Wam pasuje. Mecze u nas nie sa ogladane. My formule ogladamy. To bede z grillem czekala Tort moze byc jaki chcesz , a jak nie bedzie to tez dbrze , wazne zebys sie troche zrelaksowala. I tak mam zal , ze nie przyjechaliscie w sobote.Jak rozmawialysmy przez telefon to widzialam jak goscie jada. To takie mile bylo Ne ma teg zleg co na dobre nie wyjdzie , jak w Niedziele bedziecie to przyjdzie Kasia , moja sasiadka , ta ktora zorganizowala aukcje u Kuby Wojewodzkiego. Tak wiec bedziesz miaa swje 5 minut na podziekowania Dziekuje za zachwyty nad Pablisiem , no ale przeciez wiadomo , ze no taki kochany jest , zwlaszcza jak krzyzuje tak raczki. A robi to zawsze , nawet na szkoleniu jak waruje Maluszku Jak to jest miec kilka psow ? Popisz troche , prosze. Ja tak wciaz marze o dziewczynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.06.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 http://img186.imageshack.us/img186/4849/a14tl3.jpg Cześć Mały , podobasz mi się, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 06.06.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Sonika , on tu się wszystkim podoba Witam wszystkich serdecznie poza tym . Wpadałam tak na chwilę, ale o samych balach i rautach było a o Pablinku mało to się nie odzywałam Kiedy patrze na rzad ludzi stojacych ze swoimi psami to widze bardzo duze podobienstwo pomiedzy panem a psem . Też to ostatnio cały czas słyszę, że suk do mnie podobna. Nic tylko się załamać bo ona wygląda jak tuczny kaban, Tobie to dobrze, dobki są zgrabne i powabne a asty to wiadomo jak wyglądają . Jak się Pabli powiesił, ni jak związku aportu z powieszeniem nie widzę? Może mu to ćwiczenie nie podeszło i miał dość, wrażliwy może taki . Jak szuka guza to znaczy dorosły chłop już z niego, bo co to za chłop jak zadym nie szuka . Moją sucz to trzeba pilnować, bo włazi na drzewa , jak gałęzie są nisko a jak na drzewie siedzi kot to i gałęzie jej nie potrzebne, ale ona do końca normalna to nie jest . Na aport są różniste metody, moja aportuje tak sobie. Trochę z tempem ma problem , czasem z dokładnością, ale mi to wystarcza. Ona ogólnie specjalnie za nauką nie przepada, muszę cały czas kombinować i pełną motywacje wprowadzać na wszelkie sposoby. Uczy się tylko wtedy jak nie wie, ze to nauka. Jak zaczynam z nią na poważnie to głuchnie i senna się robi Super macie z tą szkołą , świetna sprawa jak jest szkoleniowiec, który wie co robi. tego Wam bardzo w pozytywnym sensie zazdroszczę. Krótko być miało, ale się nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.06.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale czy pies musi aportować mój np umie siad, łapę jedną podać potem drugą i warować i jak chcę mu coś dać dobrego to nawet na komendy nie czeka tylko wszystko hurtem robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Tobie to dobrze, dobki są zgrabne i powabne a asty to wiadomo jak wyglądają . Z tym , ze z mojego sie juz taki byczek robi pomalutku . Tak wiec Sonis Twoje przywitanie powinno brzmiec inaczej a nie czesc Maly . To zdjecie jest takie najbardziej oddajace urode i warunki na dzisiaj http://img247.imageshack.us/img247/4496/a15cb4.jpg Mokka W kwestii balowania to moglas dolaczyc , taka calkiem normalna znowu nie jestes , zebys sie maiala tutaj z nami jaks dziwnie czuc Co do aportu to mi tez w sumie nie jest potrzebny , hodowlanki nie robimy , zwiazkowego nie zdaje egzaminu , no ale na szkoleniu ucza i chca nauczyc. Cala grupa do aportu byla jak najbardziej na nie w sensie , ze psy nie byly w ogole zaintersowane. Wiec nasza Pani wymyslila , ze bedziemy przywiazywac pociechy do drzew , a sami skakac z aportami na kole , a psy sie nakreca i zaczna cos robic.Generalnie pmgl i idzie kazdemu duzo lepiej , no ale Pabl beze mnie zyc nie chce , wiec chcial sie powiesic . Przysieglam mu ,ze nigdy go juz wiecej nie zostawie pod tym drzewem . Bylismy juz u konika malego , ale sliczny jest Trzeba sie bylo od rana wybiegac , bo gorac bedzie . Mokka Twoja nie wyglada jak zaden kaban , ma przeciez talie i ladna szyjke Nie wiem jak tak mozna pomawiac Zyjmy , Kochani zyjmy , bo zycie jest krotkie . Trzeba cieszyc sie kazdym dniem , nie marnowac czasu na klotnie , czy nerwy bez sensu. Trzeba zyc naprawde tak , jakby kazdy dzien byl ostatni. Zeby nie zalowac . Spelniajmy marzenia. Nie radze sobie , naprawde . Zmarl Maz mojej Kolezanki Ne wiem jak Ja pocieszac , nie wiem co powiedziec , nienawidze bezradnosci , nie mge sie skupic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale się wielki zrobił cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale czy pies musi aportować mój np umie siad, łapę jedną podać potem drugą i warować i jak chcę mu coś dać dobrego to nawet na komendy nie czeka tylko wszystko hurtem robi to chyba mają wszystkie psy. Moje robią cały przekrój szkolenia - tzn. na hasło siad na wszelki wypadek od razu warują : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Maluszku Jak to jest miec kilka psow ? Popisz troche , prosze. Ja tak wciaz marze o dziewczynce Jak to jest mieć kilka psów? Fajnie jest Jest bardzo dużo radości. Są dwa duże (w naszym przypadku) ciałka do miziania - chociaż Misiek bardzo zazdrosny jest o mizianie Nory i bardzo szybko ją od nas odgania - on uwielbia wszelkie pieszczoty Są też i malutkie zgrzyty - dużo piachu i włosów w domu, ale to da się przeżyć. Czasami sucz coś zmaluje, ale ogólnie fajnie jest. Nigdy pomiędzy nimi nie było żadnych zatargów – Misiek bardzo cierpliwy jest i pozwala suce na wiele wybryków – ona na spacerze potrafi złapać go za włosy na karku i tak wędrują sobie po łące albo tarmosi o za uszy albo za ogon a bestia ma już prawie 3 lata. W ogóle to sucz bardzo kocha Herutka, bardziej niż nas – bez niego jej żywot byłby straszny. Misiek natomiast zakochany jest w nas. No i Misiek to straszliwa gaduła więc można sobie z nim pogadać. Jedyny problem z suczą to cieczka - musielśmy pierwszą przejść ale praktycznie zaraz po cieczce Nora miała wykonaną sterylizację i teraz oba piesy mają spokój (Misiek też jest po zabiegu co w niczym nie przeszkaszało mu, żeby w tym czasie gwałcić Norkę :roll: - ale jak mówi nasz wet Misiek robił to tylko i wyłącznie dla przyjemności A jak chcesz zobaczyć w realu jak to jest to bierz Pablisia i przyjeżdżajcie do nas. Sucz będzie miała towarzystwo młodego chłopaka do zabawy bo Herutek coraz starszy i praktycznie już na starcie każdej zabawy wymięka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Rrmisia, nie pocieszaj na siłę, bo to g... da. Po prostu bądź przy Niej wtedy, kiedy będzie najbardziej tego potrzebowała. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale się wielki zrobił cze no ba!! I u Ciebie pewnie juz czas o piesku pomyslec Maluszku Dziekuje za zaproszenie , kiedys sie wybire .Poki c to kazdy weekend szkla , a teraz dodatkowo wtorki i srody tez , zeby szybciej sie zakonczylo . Tak wiec zawsze cos. Po szkole to ja juz ledwo zipie Brazuniu Wiem . W sumie nie chce o tym mowic , napisalam zeby wygadac Taka dzisiaj jeden pan mial przygde. Szedl nasza droga i zachcialao mu sie cos tam Wszedl wiec do lasu i sie za bardzo nie rozgladal. Kiedy juz mial zdejmowac gacie ,obejrzal sie i zobaczyl najezonego dobermana i mnie .Pablo , jak wiekszosc dobermanow malo szczeka. Kiedy jest sytuacja zagrozeniowa to w sumie wcale , tylko czeka kiedy zaatakowac napastnika. Na szczescie jest zrownowaznym chlopcem kazalam isc dalej to poszedl. Pan w pospiechu poszedl w inne krzaki. Mam nadzieje , ze nie popuscil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.06.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 poplułam monitor najwyżej ma kleksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Maluszku Dziekuje za zaproszenie , kiedys sie wybire .Poki c to kazdy weekend szkla , a teraz dodatkowo wtorki i srody tez , zeby szybciej sie zakonczylo to czekamy aż Wam się szkoła skończy Tak wiec zawsze cos. Po szkole to ja juz ledwo zipie A to Ty pewnie ćwiczysz zamiast Pablisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Popuścił na pewno, tylko się w życiu nie przyzna Jak pies dużo szczeka to pikuś! Ale jak jeży sierść, kuli uszy i powoli obnaża górną wargę to ... modlić się, żeby właściciel dał radę go odwołać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 To macie z chlopa ubaw Ciekawe co on sobie pomyslal Nic to , najwazniejsze , ze Pablinio lubi sie czesac. Kupilam mu ludzka szczotke z wlosia i sie czeszemy. Podnosi raczke , zeby go pod paszka czesac. Nie myslalam ze bede miala z nim az tyle radochy Ciekawe od czego zacznie jesc Zeljke Pewnie od kuperka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Moja też lubi się czesać, ale ma metalowy grzebień - żaden inny nie ma szans!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts