Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dziekuje za zyczenia .

Tortu jeszcze wystarczy po malym kawalku , zjadlam dzisiaj tylko jeden plasterek .

Poki co oczywiscie :D

Ta nasza Zeljka to taka jest tego . :p :wink:

Slowo daje :D

Dobry ten tort , naprawde bardzo dobry.

Jak bedziecie /nie/ grzeczne to wkleje zdjecie takiego przekrojonego :lol:

Pabli to wczoraj ukradl 3 kielbasy z grilla , ale widac wiedzial , ze lezaly tak sobie , bo niby kto bedzie jadl kielbase jak jest boczek i karkowka?

Chyba , ze ja , bo bardzo lubie .

Bym byla zapomniala , Zeljka cos sie nie odzywa , ale przysiegam , ze Blinio Jej nie ruszyl , mowi ze za koscista :lol: Jak slowo , zachowal sie jak ksiaze , pelna kultura , no a ze zwinal ta kielbase to w sumie co w tym jakiegos takiego , nie ?

Frosia

Oszczedzilabys mi wstydu :oops: :D

ps. Kazal Cie ucalowac za to pozwolenie :D

dziekuje pieknie :D

naprawde pytal

nie mowilam, bo kiedys wspominalas , ze on przebialkowany ...

:oops:

na drugi dzien ciagle patrzylam mu w oczy czy nie sa metne .....wyrzuty mialam :oops:

a on glupiutki myslal , ze go podrywam... :lol: :lol:

Dorwalam sie do netu. :D Zyje,zyje. :D

Pablitos jest rozrabiaka jak male dziecko, choc rrmi slucha bardzo, ale chyba tylko Ją. :D

Porwal wczoraj Stefka reczniczek, taki do wycierania sliny i ganial z nim po ogrodzie a gospodarze za nim. W koncu oddal. :lol:

Jak mnie juz zaakceptowal to chcial sie bawic (znowu nie wiem czy "i" czy "y" :oops: ale strzelam) i skakal na mnie a swoje wazy.., jak sie kiwalam jakbym pol szklanki piwa wypila. :lol:

A poznalam i Kasie Zuber, pozdrawiam cieplo. To bardzo ladna i mila kobitka. :p

A tak w ogole dzis chcialam zmienic kadre na letnia i ni mam. To znaczy mam, ale tam - w domu. Dobrze, ze zapowiadaja ochlodzenie. :lol:

Jutro ma byc facet od przeprowadzek zobaczyc co jest do przewiezienia aby podac za ile. :roll:

No normalnie, jak to rozpuszczony dzieciak. :p

Ale kochany. :D

Zeljko, trzymam kciuki za przeprowadzkę cały czas.

Rrmisia, Ty tym tortem nie szczuj, bo upiekę coś i też wkleję. :lol:

A wiesz, że ze względu na tonaż nie powinnam. :oops:

Cze wszystkim łasuchom!! Do dzisiaj żyłam w błogiej nieświadomości, że torty mnie ruszają i mogą sobie być, ale ten Zelijki wygląda mniamuśnie, naprawdę... nawet ja bym się chętnie załapała na kawałek :oops: Rrmisia, nie bądź taka i zostaw kawałek :oops:

Ja sobie wypraszam szkalowanie Pablinia!!!!!! :evil: On wcale nie zwinął tej kiełbasy, tylko się grzecnie poczęstował, bo leżała w zasięgu ... No wiecie co, jak tak można!!!!!! :evil: :-?

Ja sobie wypraszam szkalowanie Pablinia!!!!!! :evil: On wcale nie zwinął tej kiełbasy, tylko się grzecnie poczęstował, bo leżała w zasięgu ... No wiecie co, jak tak można!!!!!! :evil: :-?

O wlasnie to sa pomowienia :D

Torcika zaraz jeszcze kawaleczek zjem i nyny :D

Zeljka sie bedzie przeprowadzala , bo umowilismy sie na parapetowe na pierwszy weekend lipca , jak juz my szkole skonczymy :D

To widze , ze sie staraja , a juz myslalam , ze nie chca nas widziec na grillu u siebie :D

Przyszłam sprawdzić, czy ktoś znowu jakowyś kalumni na Pablisia nie rzuca :evil:

Ale widac ludziska intelinetne tu som i więcej tego błędu nikt nie popełni :wink: :D

Cześć :D

Gdyby ktoś nie zajrzał do moich komentarzy z jakiś, nie zrozumiałych dla mnie, powodów :wink: to niniejszym przesyłam wszystkim serdeczne pozdrowienia od Jea vel. Królika :D :D

W poniedzialek D - day. :roll:

Nie wiem czy sie cieszyc czy jak....

rrmi jak grill u mnie to, hmm, ni mam grilla... :lol:

Ale cosik sie znajdzie,niech no tylko naucze obslugiwac nowa kuchenke... :lol:

braza ten konik to dokladnie taki co mam dla Ciebie.., :o jak tylko poczta przestane strajkowac to sie zabiore za to... :wink:

No to do piatku albo soboty bo wczesniej netu - niet....

Lubie wszystkich tu zagladajacych!!! :D :wink: