mmmad 09.06.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 To ja tez sie dolaczam, tradycyjnie spozniony i nieuswiadomiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.06.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Buuuuuuuuuu przegapiłam Ale serdeczne, szczere i gorące życzenia wszystkiego naj, naj, naj... A Żelka to mistrzyni w ciastach jak kubica w bolidach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Rrmi wszystkiego najlepszego . skubnę tylko tego orzeszka z tortu bi się odchudzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No i pośliniłam się. Chyba muszę pójśc ukroić sobie placka. Znowu upał i ani kropli deszczu u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ten post z tym tortem proszę usunąć po 22-giej czy po dwudziestej nooo wtedy kiedy jest już za późno żeby jeść takie pikniusue ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dziekuje za zyczenia . Tortu jeszcze wystarczy po malym kawalku , zjadlam dzisiaj tylko jeden plasterek . Poki co oczywiscie Ta nasza Zeljka to taka jest tego . Slowo daje Dobry ten tort , naprawde bardzo dobry. Jak bedziecie /nie/ grzeczne to wkleje zdjecie takiego przekrojonego Pabli to wczoraj ukradl 3 kielbasy z grilla , ale widac wiedzial , ze lezaly tak sobie , bo niby kto bedzie jadl kielbase jak jest boczek i karkowka? Chyba , ze ja , bo bardzo lubie . Bym byla zapomniala , Zeljka cos sie nie odzywa , ale przysiegam , ze Blinio Jej nie ruszyl , mowi ze za koscista Jak slowo , zachowal sie jak ksiaze , pelna kultura , no a ze zwinal ta kielbase to w sumie co w tym jakiegos takiego , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 wybredny nie jest bo jak była karkówka a on kiełbaskę no normalnie grzeczny synuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 magi Wiem , ze sie starasz , zebym nie wkleila przekrojonego ciasta i taka jestes mila. Niestety musze sprostowac. Taca z kielbasa byla na gornej polce grilla i latwiej mu bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 magi Wiem , ze sie starasz , zebym nie wkleila przekrojonego ciasta i taka jestes mila. Niestety musze sprostowac. Taca z kielbasa byla na gornej polce grilla i latwiej mu bylo. nieeeeeee tylko nie tooooooort, plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 chcialam tylko nadmienic , ze Pablis na moich oczach zwinal 2 kawalki karkowki i jeden boczku ale to co innego, bo on sie mnie grzecznie pytal czy moze ...no to co? pozwolilam mu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Frosia Oszczedzilabys mi wstydu ps. Kazal Cie ucalowac za to pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Frosia Oszczedzilabys mi wstydu ps. Kazal Cie ucalowac za to pozwolenie dziekuje pieknie naprawde pytal nie mowilam, bo kiedys wspominalas , ze on przebialkowany ... na drugi dzien ciagle patrzylam mu w oczy czy nie sa metne .....wyrzuty mialam a on glupiutki myslal , ze go podrywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dorwalam sie do netu. Zyje,zyje. Pablitos jest rozrabiaka jak male dziecko, choc rrmi slucha bardzo, ale chyba tylko Ją. Porwal wczoraj Stefka reczniczek, taki do wycierania sliny i ganial z nim po ogrodzie a gospodarze za nim. W koncu oddal. Jak mnie juz zaakceptowal to chcial sie bawic (znowu nie wiem czy "i" czy "y" ale strzelam) i skakal na mnie a swoje wazy.., jak sie kiwalam jakbym pol szklanki piwa wypila. A poznalam i Kasie Zuber, pozdrawiam cieplo. To bardzo ladna i mila kobitka. A tak w ogole dzis chcialam zmienic kadre na letnia i ni mam. To znaczy mam, ale tam - w domu. Dobrze, ze zapowiadaja ochlodzenie. Jutro ma byc facet od przeprowadzek zobaczyc co jest do przewiezienia aby podac za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No normalnie, jak to rozpuszczony dzieciak. Ale kochany. Zeljko, trzymam kciuki za przeprowadzkę cały czas. Rrmisia, Ty tym tortem nie szczuj, bo upiekę coś i też wkleję. A wiesz, że ze względu na tonaż nie powinnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Cze wszystkim łasuchom!! Do dzisiaj żyłam w błogiej nieświadomości, że torty mnie ruszają i mogą sobie być, ale ten Zelijki wygląda mniamuśnie, naprawdę... nawet ja bym się chętnie załapała na kawałek Rrmisia, nie bądź taka i zostaw kawałek Ja sobie wypraszam szkalowanie Pablinia!!!!!! On wcale nie zwinął tej kiełbasy, tylko się grzecnie poczęstował, bo leżała w zasięgu ... No wiecie co, jak tak można!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Rrmisia, Ty tym tortem nie szczuj, bo upiekę coś i też wkleję. A wiesz, że ze względu na tonaż nie powinnam. Ze względu na co????????????? wklej, chętnie popatrzę na coś pysznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Rrmisia, Ty tym tortem nie szczuj, bo upiekę coś i też wkleję. A wiesz, że ze względu na tonaż nie powinnam. Ze względu na co????????????? wklej, chętnie popatrzę na coś pysznego nieeee noooo po 22-giej to chwyt poniżej pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ja sobie wypraszam szkalowanie Pablinia!!!!!! On wcale nie zwinął tej kiełbasy, tylko się grzecnie poczęstował, bo leżała w zasięgu ... No wiecie co, jak tak można!!!!!! O wlasnie to sa pomowienia Torcika zaraz jeszcze kawaleczek zjem i nyny Zeljka sie bedzie przeprowadzala , bo umowilismy sie na parapetowe na pierwszy weekend lipca , jak juz my szkole skonczymy To widze , ze sie staraja , a juz myslalam , ze nie chca nas widziec na grillu u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przyszłam sprawdzić, czy ktoś znowu jakowyś kalumni na Pablisia nie rzuca Ale widac ludziska intelinetne tu som i więcej tego błędu nikt nie popełni Cześć Gdyby ktoś nie zajrzał do moich komentarzy z jakiś, nie zrozumiałych dla mnie, powodów to niniejszym przesyłam wszystkim serdeczne pozdrowienia od Jea vel. Królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 W poniedzialek D - day. Nie wiem czy sie cieszyc czy jak.... rrmi jak grill u mnie to, hmm, ni mam grilla... Ale cosik sie znajdzie,niech no tylko naucze obslugiwac nowa kuchenke... braza ten konik to dokladnie taki co mam dla Ciebie.., jak tylko poczta przestane strajkowac to sie zabiore za to... No to do piatku albo soboty bo wczesniej netu - niet.... Lubie wszystkich tu zagladajacych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts