kaśka maciej 10.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przepraszam, gospodyni to nas przypadkiem nie ignoruje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przepraszam, gospodyni to nas przypadkiem nie ignoruje??? No właśnie, jeszcze tak z godzinę poczekam, a potem poczuję się z lekka zignorowana (psia krew, rosołem się oblałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przepraszam, gospodyni to nas przypadkiem nie ignoruje??? jak zje torta wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przepraszam, gospodyni to nas przypadkiem nie ignoruje??? jak zje torta wroci to jaki duży ten tort Zeljka zrobiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Żeleczko moja kochana, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przepraszam, gospodyni to nas przypadkiem nie ignoruje??? jak zje torta wroci to jaki duży ten tort Zeljka zrobiłaś??? I tak za maly braza spoko. Poczekaj az dotrze i zobaczysz czy sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Lubie wszystkich tu zagladajacych!!! I vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Lubie wszystkich tu zagladajacych!!! I vice versa Oj piekna Ty jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przepraszam, gospodyni to nas przypadkiem nie ignoruje??? jak zje torta wroci to jaki duży ten tort Zeljka zrobiłaś??? I tak za maly braza spoko. Poczekaj az dotrze i zobaczysz czy sie podoba. Nie mógłby się nie podobać P.S. Rrmisia strasznie nam zgrubnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przepraszam, gospodyni to nas przypadkiem nie ignoruje??? jak zje torta wroci to jaki duży ten tort Zeljka zrobiłaś??? I tak za maly braza spoko. Poczekaj az dotrze i zobaczysz czy sie podoba. Nie mógłby się nie podobać P.S. Rrmisia strasznie nam zgrubnie A niech zgrubnie.., to ja dostane piekne ciuchy w ktore juz sie nie miesci ostatnio dostalam pelen worek na prawde ladnych rzeczy, wiec sie nie martwie, moge torty robic... Zabije mnie. Uciekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przepraszam, gospodyni to nas przypadkiem nie ignoruje??? jak zje torta wroci to jaki duży ten tort Zeljka zrobiłaś??? I tak za maly braza spoko. Poczekaj az dotrze i zobaczysz czy sie podoba. Nie mógłby się nie podobać P.S. Rrmisia strasznie nam zgrubnie A niech zgrubnie.., to ja dostane piekne ciuchy w ktore juz sie nie miesci ostatnio dostalam pelen worek na prawde ladnych rzeczy, wiec sie nie martwie, moge torty robic... Zabije mnie. Uciekam. Jeszcze Pablisia napuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Pogadali , pogadali to mozecie sie posmiac z gaci. Swiezuskie http://img396.imageshack.us/img396/118/a22tr9.jpg Ladny ten moj Pablis , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Gacie superowe!!!!!! Pewnie, że ładny, nie wiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ty, no gacie pierwszoklaśne, ale ta koszulka - to jest dopiero hicior!!!! Blinio dumny i blady koło tej koszulki siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 rrmisia a czemu Ci głowę ucieli i widać, że focha zrobiłaś specjalnie dla nas a Pabliś no prześlicznej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przepraszam, gospodyni to nas przypadkiem nie ignoruje??? jak zje torta wroci to jaki duży ten tort Zeljka zrobiłaś??? I tak za maly braza spoko. Poczekaj az dotrze i zobaczysz czy sie podoba. Nie mógłby się nie podobać P.S. Rrmisia strasznie nam zgrubnie A niech zgrubnie.., to ja dostane piekne ciuchy w ktore juz sie nie miesci ostatnio dostalam pelen worek na prawde ladnych rzeczy, wiec sie nie martwie, moge torty robic... Zabije mnie. Uciekam. No ja tak czułam że z tym tortem to był jakiś podstęp Zeljki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 10.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Hejka, koszula fajna, ale kolczate to ma wielką . Nie jest przygaszony na tej kolczacie, kontakt bez zmian? Jakbym się nie zapytała nie byłabym sobą ? Bardzo ładnie Blinek wygląda,to juz dorosły gość z wyglądu, czuje respekt na odległość . Stawia się już innym, szuka zadym? W sumie to ja się dobrze nie znam na dobkach, ale u ast to w tym wieku samo najlepsze się zaczyna czyli zadymy, rozruby, stawianie się , szukanie guza na łeb. Właśnie wróciłyśmy z sex party, sucz odnalazła sąsiadkę naszą w pszenicy z kawalerem. Była na lince bo już ciemno i tak mnie radośnie prowadziła a ja sobie tak spokojnie za nią szłam, ze doprowadziła mnie do córki naszych sąsiadów, którą bardzo dobrze zna i bardzo lubi. Spłoszyłyśmy mołolatów , trochę głupio wyszło bo robota była w toku . Jak mnie młoda jutro zobaczy to pewnie spłonie , no głupio jak nic. Sucz bardzo się ucieszyła z tego spotkania i nie zaczaiła o co w tej zabawie chodzi, kawaler też w popłochu, ach ta dzisiejsza młodzież . Od jutra zmiana trasy coby młodych nerwicy nie nabawić, bo już widzę sezon na amory w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Tak popatrzylam , ze jak w ciazy wygladam . Z tym , ze to nie ciaza. T saszetka ze smakolykami. mokka Kolczatka miala spelnic tylko role , wadmo jaka i spelnila. Jemu pmaga sie pilonwac i w sumie nie musze go ciagac jak jest na niej. Poza tym na zajecia mam miec caly komplet , zaciskowa , skorzana i ta. Tak jak linke i zwykla smyczke. Mlody doberman jest zupelnie taki sam jak mlody amstaff . Mamy kolege 2 miesiace starszego w szkole. Wczoraj razem mieli siad -zostan siedzieli obok siebie , patrzyli sie na siebie , /mozna sobie to cierpienie wyobrazic / i nic. Wczoraj tez jakis pieprzony motolotniarz malo nam na glowie nie wyladowal , Pablo sie bardzo przestraszyl. Jeszcze tym amstafku musze Ci powiedziec , ze byl bardzo rozbrykany , ale jego Pan tak sie za niego zabral ,ze chodzi teraz jak w zegarku. Mieli problem z warowaniem ,a teraz bajka To ten sam co go Pablo polozyl wczesniej Bardzo fajny piesek , lubie go. Zmien trase zmien , gorzej jak mlodzi tez zmienia , wyjdzie na to , ze ich przesladujesz , a to moze byc problem Wiesz , moga miec jakies zaburzenia w przyszlosci . Chyba bedzie padalo , bo ptaki od switu daja jak oszalale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 11.06.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Hejka , ja tylko tak z ciekawości pytam Młode asty bywają bardzo rozbrykane, ale wszystko można wypracować . Wczoraj razem mieli siad -zostan siedzieli obok siebie , patrzyli sie na siebie , /mozna sobie to cierpienie wyobrazic / i nic. To bardzo dobry efekt, można się chwalić, szczególnie jak mieli wcześniej spięcie. Pytam tak z ciekawości o porównanie, bo kiedyś taki jeden szkoleniowiec od nas z mniasta opowiadał mi , że dobka na ogonie można nauczyć tańczyć a ast nie będzie wiedział o co chodzi, jak widać dobra szkoła i postępy są Ja nigdy dobka nie miałam, a jak nie ma się w domu na codzień to raczej nic konkretnego powiedzieć nie można, temu pytam . Mlody doberman jest zupelnie taki sam jak mlody amstaff . czyli szajbę oczywiście taką pozytywną też mają i radość z życia od świtu do zmierzchu i pomysłów cały łeb? Wiadomo, co pies to inny charakter, ale zawsze dobek kojarzył mi się z bardzo poważnym psem prawie od urodzenia . Oby padało bo susza straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.06.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Mowisz , ze tak Ci sie dobek kojarzyl ? Zapraszam do nas Zobacz na zdjeciu , wczesniej ast siedzial kolo nas , pozniej przed goldenem , ale tez blisko , w sumie to i ja i Pan asta bylismy bardzo dumni , inne psy sie rozbiegaly a te dwa wpatrzne w siebie siedzialy. I kazdy pewnie myslal jak tu tego drugiego zlapac , zeby dac popalic Teraz to raczej Pablis bardziej szuka guza niz ast. Roko , ten ast robi bardzo duze postepy , ten "Twoj" pan szkleniowiec niech doczyta moze troche http://img386.imageshack.us/img386/3619/a27we0.jpg Dobek w domu to naprawde wiele radosci. Twoja tez tak lubi sie czesac ? Moj to podnosi lapke i kaze sie pod paszka czesac Robi przy tym takie miny , szok Echhh , a jak za bocianami gania. No dobra , ide juz ide http://img443.imageshack.us/img443/5661/a25ua5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts