Zochna 01.01.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Szczęśliwego dla Wszystkich rrmi - piekna brama House - cos Ci do kieliszka wpadlo AnSi melduje - bylam dzisiaj w B przejazdem -ale nic nie widzialam, no bo ciemno bylo W Koleczkowie p.. znaczy wieje i bloto po kolana . Pozostalosci po wiorach i folie po polowie wsi nam rozwialo - latalismy za tym dobre dwie godziny taplajac sie w blocie Boguuumil i Barbara mi sie przypominal . A mojemu Staremu Woodstock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.01.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 To zycie to jednak zaskakujace jest Zosiu , popatrz , ze i my po wsi swoje folie po styropianie ganialismy , znaczy ja bardziej bo moj Stary plyki cial i powiedzial ze sie pierdolami nie zajmuje. I jeszcze worki po kleju fruwaly Zosiu wklej swoj daszek plizzz Bardzo chcialabym popodziwiac Housik widze , ze naprawde sie starzejesz , w tamtym roku z tego co pamietam balowales niezle Powiem Wam w tajemnicy , ze nasz House powaznym darczynca jest . Annie Dymnej tzn .tej fundacji darowal duuuzo , ale nie powiem wiecej bo i tak nie wiem czy to moglam tyle , ze sie tak tym zruszylam , ze wygadalam BRAWO House Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamalec 01.01.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Napijmy sie lepiej pod brame, aby dobrze sie suwala. http://img135.imageshack.us/img135/299/podbramelb5.jpg http://img151.imageshack.us/img151/408/podbrame1fp9.jpg Chlodniutki i swiezo otwarty specjalnie dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.01.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Ale pięęęękna brama Mamy identyczną tylko brązową Samych szczęśliwych dni w tym już od kilku ładnych godzin Nowym Roku Niech się Wam spełnią wszystkie marzenia A wschody i zachody słońca na wsi niech jak najszybciej będzie Wam dane oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamalec 01.01.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Za tak ladna pochwale bramy. http://img299.imageshack.us/img299/2486/img3245mo3.jpg Na zdrowie, Maxtorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.01.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Za tak ladna pochwale bramy. http://img299.imageshack.us/img299/2486/img3245mo3.jpg Na zdrowie, Maxtorka. Dzięki Housik Równiez Twoje zdrówko Niech się Im ta brama darzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.01.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Zdrowie na budowie Jak to dobrze , nawet pod naciskiem pochwaly uslyszec Tak na powaznie szukam stolu , musze na konic stycznia zamowicc cale AGD do domu i kupic stol , odrazu docelowy , bo juz nakupowalam rzeczy na teraz i zaczelam tym samym zbierac graty Jak ktos ma namiar na stoly , ciezkie z wygladu , z duzymi krzeslami , nie ma mowy o nowoczenych to poprosze o namiar . Wczoraj moj Maz stwierdzil ze jak nie kupimy lodowki to bedziemy koszyczek z zarciem za oknem wywieszac House czy Ty zaczynasz pijac likiery czy to Twoja szanowna? AnSi jak pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.01.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 rrmi - fkleje te zdjecia z garazem stojacym na glowie - niech no tylko na jakis serwer je wrzuce. O pogodzie to juz Zochna pisala Zosiu my tez zastanawialismy sie przez chwile czy w K. budujemy czy tez w Serbinowie rrmi - no oczywscie, ze piekna ta wasza brama A pokazesz plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 nic mi nie nagadałaś, bo tak rżałaś i kwiczałas, że żadnego artykułowanego dźwięku nie zdołałas wykrztusić Potraktowałam to jako przejaw bezdyskusyjnej życzliwości i odpowiedziałam podobnym rżeniem licząc, że prawidłowo zinterpretujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.01.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 To czekamy na zdjecia AnSi Aggi no ladne kwiaty Sluchajcie Dziewczeta nie moge tego stolu namierzyc , chyba najbardziej mi takie cos jak Swarzedz pasuje , ale te zdjecia takie tam se , musze do sklepu pojechac . Nie moge miec stolu na cienkich nozkach Maxi mi sie prawdopodobnie bedzie taki jak Twoj podobal , mozesz swoj pokazac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 rrmi, u nas w (*(^)(#* gminie Wołomin tez sa cyrki z prądem - nowa stacja trafo potrzebna na gwałt (ten gwałt to juz był potrzebny 2 lata temu conajmniej), a tu terminy przesuwaja i przesuwają Jest wiele domów, które nie sa zamieszkane, bo prądu niet. I to nie jest 30 km od W-wy. Jak widać nie ma to żadnego znaczenia. Podobno nowa stacja ma być zbudowana w tym roku (wersja któraś juz z kolei). Umowy przeterminowane, no i co z tego? My nawet nie podpisaliśmy umowy z ZE, bo na razie budowlany mamy z W-wy (jesteśmy zaraz przy granicy), ale poniewaz nasza droga nie jest całkiem wykupiona przez gminę, to Stoen nie może tamtędy polecieć z docelowym. Chyba że coś się zmieniło... A tak nawiasem mówiąc, to jestem zszokowana waszym tempem, naprawdę ZSZOKOWANA!! Ja tez tak chce! Kiedy ta przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Sis , mój stół obecnie stojący w jadalni i owszem , spodoba Ci się , ale na taras . To jest wersja przejściowa z drewna egzotycznego tymczasowo spełniająca funkcję jadalnianą . Docelowo w tym miejscu będzie stał taki stół o jakim piszesz , tylko w wersji nowoczesnej , żadnych rzeźbień i ozdób . Lite drewno , grube nogi i takiż blat . Namierzyliśmy taki stół w okolicznym gościńcu " Soplicowo " Nie wiem tylko kiedy nastąpi realizacja A nie myślałaś żeby stół zrobił jakiś uzdolniony stolarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.01.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 A nie myślałaś żeby stół zrobił jakiś uzdolniony stolarz ? Niemozliwe , ja musze widziec Juz mi Aggi swojego artyste proponowala , ale nie moge . Jak zobacze w sklepie to bede wiedziala , ze to ten U mnie musza byc rzezbienia , powiedzmy jakies tam rowki i inne cuda , moze nie w duzej ilosci, ale zawsze , za grosz nowoczesna nie jestem Dominiko nie doczytalas chyba , ze my czesc gospodarcza postawilismy , wiec nie jest to tak szybko , choc biorac pod uwage ze robimy to we dwoch , nie jest zle O pradzie nie mowie przed spaniem bo sie newowa robie za bardzo SiS poiedz gdzie szukac tego stolu ? Zobacz w Bydgoszczy moze , maja taka ...niana strone , ze nic tam nie widac Tak jak i tam gdzie kupilam lozko. Juro musze kibelek kupic i brodzik i kabine . Normalnie bedziemy mieli kabiny murowane , lacznie z podloga moj Maz jest mistrzem w takich numerach , ale nie mam sumienia Go teraz zmuszac do takich prac , aby szybciej bylo. I tak wczoraj kladl dwa rzedy po ciemaku i fuga wyszla nierowna , o jakis 1mm , chcial kuc , ale jakos wybronilam sytuacje . Przeciez to tylko kotlownia spelniajaca tymczasowo funkcje lazienko czegos tam Teraz to juz nie wiadomo w co rece wlozyc 1950 a Ty co sie nie smiejesz? Bo , ze Brat sie nie odzywa to wiadomo Ruska Mordka Aha , Max czy slyszlas ta piosenke Systemu? O mamuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.01.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Podjadę jutro do BFM i zobaczę co oni tam dobrego mają . Jak będziesz chciała to wezmę ich katalog ( o ile będą mieć ) i Ci go prześlę . Z tego co wiem oprócz Swarzędza jeszcze Kalwaria się specjalizuje w takich stylowych meblach . Wchodziłaś na ich stronę ? Piosenki jeszcze nie słuchałam ale od czego jest YouTube ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.01.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 rrmi zajrzyj na te strone: http://www.belbazaar.pl/furnitures_table.html Moze ktorys spodoba ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.01.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 tu tez maja takie klasyczne http://www.ludwikstyl.com.pl/witamy.htm o, tu tez sa fajne - lekko drogie http://produkty.almi-decor.com/catalog.php?1=1&col=Mandawa&id=1&pid=1&func=1&kod=53049 AnSi - ja w Twoim K jezdzilam dzisiaj po ciemnicy - a nie w jakims bez sensu B. . Pewnie o bulce z serem myslalam jak pisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.01.2007 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Zochna i naprawde nie widzialas dachujacego blaszaka? To chyba nie w mojej czesci K. bylas. Ja w tej starej, za kosciolem rrmi a to dane kontaktowe do firmy z mojego poprzedniego postu. Od Ciebie to nie tak daleko belbazaar Park Handlowy Janki 05-090 Janki, Pl. Szwedzki 3 Sklep Tel.: +48 (22) 711 33 98 Godziny otwarcia: poniedziałek-sobota: 10:00-20:00 niedziela:10:00-18:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No faktycznie nie doczytałam (a czytałam nie raz ) W każdym razie i tak jest super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.01.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 http://www.domoteka.pl był tam kto??? warto się z Łodzi tarabanić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 www.domoteka.pl był tam kto??? warto się z Łodzi tarabanić ??? Jakby Marynia przyjechala to bym we dwie pojechaly. Nie bylam tam , ale patrze ze niezle wyglada. Moze w piatek mi sie uda rzucic okiem bo sie do stolycy wybieram. Musze troche oglady nabrac Stary okienny byl u nas dzisiaj kontrolnie i taki byl warszawski , pelna kultura To i ja bede Dziekuje Paniom z Gdanska za zaangazowanie i pomoc Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts