rrmi 03.07.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Brazuniu Do Ciebie nie dojada , tak obstawiam. Mozna psa u Nich zostawic , ale to i tak dla Ciebie za daleko. Mielismy przez czas naszego szkolenia kilka ONkow , moim zdaniem strasznych histerykow i ogolnie , zmiany naprawde duze. Niemniej uwazam , ze najlepiej szkolic swojego psa samemu pod okiem dobrego trenera. Bylo kilka osob , ktore sa bardzo zajete i po kilku przyjazdach na zajecia oddaly swoje pociechy na szkolenie stacjonarne. Musze Ci powiedziec , ze psy uwielbiaja tych trenerw . To widac. Kiedy juz po szkoleniu ida do domu , pojawiaja sie czasem w szkole , bo ludzie musza nauczyc sie obslugi . Bywa , ze leca na zlamanie karku jak widza swoja Pania ze szkoly . To baaaaardzo dobrze o nich swiadczy. Zreszta ja tez bardzo lubie trenerow . Sa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Problem właśnie tkwi w dobrym trenerze ... niestety. No nic, właśnie zakupiłam (po wielkiej i długotrwałej walne wewnętrznej) oborżę elektroniczną... Nie wytrzymuję nerwowo, trudno!!! I zaczynam z powrotem zakładać jej obrożę uzdową, może przestanie tak ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.07.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 jezd dopsze siostra chiba fruci a nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzień dobry przyszłam powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 się witam rrmi - a co po szkoleniu? Dalsze treningi czy spoczywacie na lurach? A może druga piesa do Was przybędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dziendoberek My juz po spacerku , wykorzystuje fakt ,ze rano chlodniej. Po upale to moj Maly wcale chodzic nie chce Dlatego boje sie troche egzamin ,bo ma byc w Niedziele goraco No ale jak bedzie tak bedzie i tak jestem zadowlona. MaluszkuNa laurach nie spczniemy ,no jak tak mozna. W planie agility za jakis miesiac poczatek i IPO . Nie wiem czy w Russ maja pzoranta , ale wiem , ze maja zaprzyjazninego hodowce , ktory jest licencjonowanym pzorantem i zeby bylo smieszniej mieszka we wsi obok nas Grzechem by bylo nie skorzystac. Musze tylko zapytac opinie Pania Kasie , kiedy takie szkolenie zaczac. Pablis nie ma jeszcze 9 miesiecy. Suczka pojawi sie u nas w domu na wiosne. Musimy polzyc podlogi , zeby siki szly na plytki a nie w beton Poki co zajmiemy sie elewacja i pozniej podlogi. Teraz to juz nie problem , wiem , ze musza byc plytki , wiem jakie , to tylko jechac kupic , wykazac checi i gotowe.Wczesniej nie moglam sie zdecydowac czy plytki czy parkiet. Pablis bardz urosl , zaczyna tez rosnac mu klata , robi sie juz taki dorosly ,ze az ciezko sie z tym pogodzic , ze na kolankach nie posiedzi , bo za wielki. Leb jak wiadro , jak paszcze otworzy to moja glwa spkjnie wejdzie. I piekny jest , bardzo , bardzo. Ostatni Pani Kasia chciala mi pkazac jak mu tam cos do glowy wlozyc , wiedze znaczy mam na mysli. I dala mu po cwieczeniu kielbase. Podziekowal Jej i powiedzial , ze od ciotek nie jada To sa kurde psy , te dobermany. To sie widze wkoncu spotkamy u Zeljki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Wpadłam na chwilę się przywitac i z psuką lecę Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Maluszku Na laurach nie spczniemy ,no jak tak mozna. W planie agility za jakis miesiac poczatek i IPO . Nie wiem czy w Russ maja pzoranta , ale wiem , ze maja zaprzyjazninego hodowce , ktory jest licencjonowanym pzorantem i zeby bylo smieszniej mieszka we wsi obok nas Grzechem by bylo nie skorzystac. Musze tylko zapytac opinie Pania Kasie , kiedy takie szkolenie zaczac. Pablis nie ma jeszcze 9 miesiecy. a to jeszcze dużo pracy przed Wami ale jak Pabliś lubi te klimaty to trzeba to koniecznie dalej ciągnąć Suczka pojawi sie u nas w domu na wiosne. Musimy polzyc podlogi , zeby siki szly na plytki a nie w beton Poki co zajmiemy sie elewacja i pozniej podlogi. Teraz to juz nie problem , wiem , ze musza byc plytki , wiem jakie , to tylko jechac kupic , wykazac checi i gotowe.Wczesniej nie moglam sie zdecydowac czy plytki czy parkiet. Sunia będzie dobermanką czy może jakaś innej rasy? A może planujesz założenie hodowli? Pablis bardz urosl , zaczyna tez rosnac mu klata , robi sie juz taki dorosly ,ze az ciezko sie z tym pogodzic , ze na kolankach nie posiedzi , bo za wielki. Moje to cały czas leżą nam na kolankach a Misiek do tych drobniutkich przecież nie należy. Sucz jakby mogła to cały czas na kolankach by u nas leżała Ostatni Pani Kasia chciala mi pkazac jak mu tam cos do glowy wlozyc , wiedze znaczy mam na mysli. I dala mu po cwieczeniu kielbase. Podziekowal Jej i powiedzial , ze od ciotek nie jada To sa kurde psy , te dobermany. bo to mądre piesy są To sie widze wkoncu spotkamy u Zeljki ano się spotkamy i cieszę się z tego jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 To sie widze wkoncu spotkamy u Zeljki ano się spotkamy i cieszę się z tego jak dziecko Bry , ale Wam dobrze. Wyściskajcie Zeljkę ode mnie i w ogóle wyściskajcie się nawzajem też ode mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Soniko a kiedy Ty do mnie wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 To sie widze wkoncu spotkamy u Zeljki ano się spotkamy i cieszę się z tego jak dziecko Bry , ale Wam dobrze. Wyściskajcie Zeljkę ode mnie i w ogóle wyściskajcie się nawzajem też ode mnie . nie ma sprawy - będziemy się ściskać Soniczko - pozdrófka od nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Rrmi, wychwaliłas Pablisia, ze urósł, że klata i wszystko inne duże, a zdjęcia to gdzie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Maluszku Blinek bardzo lubi do szkoly chodzic. W dni kiedy jezdzilismy siedzial juz godzine wczesniej pod drzwiami i miauczal Jutro ostatni raz , egzamin.Dzisiaj na probie poszlo nam dobrze , a jak bedzie juyro zobaczymy. Za 2 -3 tygodnie zaczniemy agillity. Bardzo sie ciesze z tego. Suczka bedzie dobermanka . Nie wyobrazam sobie innego psa prawde mowiac Dla mnie dobermany sa wyjatkowe , bardzo wyjatkowe Hodowla to moze za duze slowo , bo nie chce kryc suczki czesto , chcialabym jeszcze raz w zyciu miec w domu szczeniaczki.Jesli uda nam sie kupic kolejna dzialke wieksza to byc moze psow bedzie wiecej ,pozyjemy -zobaczymy Sonis Obiecuje , ze bedzemy sie sciskac Kasia Przez te matury , studia i inne nie robilam wcale zdjec , nadgonie. Mowie Ci najpieknieszy we wsi Pablis jest , jak slowo. Szyjke ma taka mieciutka , alfowa I teraz jak ktos chce u niego zapunktowac to trzeba pod paszka drapac. Tak fajnie wtedy kawalek jezyczka wysuwa i stoi lub siedzi usmiechniety Pada deszcz i troche grzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 No to jak będziesz miała tyle piesków to już całkiem chyba nas zostawisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Późno bo późno, ale przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Kciuki trzymam za dzisiejszy egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Kciuki trzymam za dzisiejszy egzamin. Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Zdalismy . Gdyby nie to , ze Pablis komende "biegaj"wzial dslownie i pobiegl zrobic siku to bysmy mieli doskonala. Prawde mowiac spdziewalam sie ,ze nie wysiedzi na siadzie czy nie wywaruje ,no moze nie pojdzie dobrze bez smyczy . Ale nie , jak zwykle z najmniej niespdziewanej strony wrog zaatakowal Tak czy inaczej jestem bardzo zadowolona. Panowie sedziowie namawiali mnie na wystawianie go ,ze niby taki aktrakcyjny jest. Znaczy jest , jak najbardziej ,ale nie myslalam , ze az tak , zeby mnie sedziowie zagadywali Od srody agillty Mam nadzieje , ze schudne przy okazji . nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 GRATULUJĘ!!!!!!! Z czego Ty chcesz schudnąć????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 GRATULUJĘ!!!!!!! Z czego Ty chcesz schudnąć????????????? No właśnie, z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts