braza 06.07.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Piątka dla Pablisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.07.2008 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Zdalismy . Gdyby nie to , ze Pablis komende "biegaj"wzial dslownie i pobiegl zrobic siku to bysmy mieli doskonala. Prawde mowiac spdziewalam sie ,ze nie wysiedzi na siadzie czy nie wywaruje ,no moze nie pojdzie dobrze bez smyczy . Ale nie , jak zwykle z najmniej niespdziewanej strony wrog zaatakowal Tak czy inaczej jestem bardzo zadowolona. Panowie sedziowie namawiali mnie na wystawianie go ,ze niby taki aktrakcyjny jest. Znaczy jest , jak najbardziej ,ale nie myslalam , ze az tak , zeby mnie sedziowie zagadywali Od srody agillty Mam nadzieje , ze schudne przy okazji . nyny chyba Cię straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2008 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 No to gratulacje serdeczne!!! Chyba jakaś imprezka była z tej okazji, co? Blinia proszę podrapać pod paszką od cioci DPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Gratulacje dla Pablisia dla Pańci też rrmi - jak chce Ci się bawić w wystawy to pokaż Pablisia światu. Macie duże szanse na wygranie kilku wystaw. Co potem może się przydać jak będziesz chciała nim kryć swą sunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Hejka Maluszku kochana , zeby kryc Pablisiem to dluga droga IPO trzeba zrobic i wypada chociaz 1 i 2 miec , zeby byc wartym uwagi reproduktrem. Co prawda jesli namysle sie na suczke , to tez bede jej IPO robila , bo jak miec to juz szkolic maxymalnie duzo i dobrze . Jest tego duzo , nie wiem czy zycia wystarczy Mam tyle planow , ze nie nadazam sama za soba Poki co moze do Radomia podjade na wystawe , jak zloze metryczke do zwiazku . W sierpniu jest miedzyanarodowka w Sopocie , to mozna by zjesc ryba przy okazji Poki co grzebie i podziwiam. Znalazlam m.in taki filmik. Widac z Ameryki ,pies raczej sprwadzny z Europy , bo na amerykanca nie wygada. Tamtejsze sa jak sarenki Europejskie sa masywne przewaznie , maja glowy duze i sa inaczej palne.Niby tamte bardziej w zgodzie ze wzorcem , ale ja wole cale czarne prawie. http://pl.youtube.com/watch?v=xN6gKWKzJY0&NR=1 To spadam Musze nagrode Pablisiowa z nim wyprobowac na podworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.07.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no to gratulacje i miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.07.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 widac , ze dobrze wczoraj plulam do ...rosolu gratulki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.07.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 rrmi, a jak tam budowa? Ostatnio cos rzucilas o kaflach na podlodze, ale nie wiem, czy to sie samo robi czy juz macie etap schylkowy i szukacie nowego miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Gratuluje Wam! Hm, sama sie dziwie, ze Ty taka gruba sobie poradzilas. No na prawde, dobrze, ze od srody znowu cos masz, to moze schudniesz. Na prawde, na prawde. Ciekawe z czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Zeljka to jednak dobrze mówi. Niedługo ekspertem od psów będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Doberek z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No co za ludzie, nawet na powitanie nikt nie raczył odpowiedzieć Może teraz się uda: dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 bry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 bry... ...bry, Dochtór, ... bry Tylko my tutaj tacy kulturni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 bry... ...bry, Dochtór, ... bry Tylko my tutaj tacy kulturni też jezdem kurturarna siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.07.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Widac, ze jestesmy we wlasnym kraju... Na obczyznie wchodzimy do kolejnego sklepu i juz nam sie znudzilo odpowiadac na kolejne "Hello, How are you?". I tak cala grupa przeszla obok witajacego bez slowa... Ja, jako ostatni, uslyszalem "Nodoby says hello?", wiec wdalem sie w gadke z gosciem. I okazalo sie, ze maja 30 sekund na to, zeby przywitac klienta. Taka procedura. Wiec braza sie nie denerwuj, ze my tak szczerze po polsku nie odpowiadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No to po hamerykańsku - Hello!!! How are You? Macie 30 sekund na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dzien dobry , jestem z kobry Dnia brakuje jak sie tak chodzi po tych szkolach z przychowkiem A jak nie w szkole to na lace , jak nie na lace to w lesie ,jak nie w lesie to przy garach i tak dzien zlatuje. I tak my juz po pierwszych zajeciach agillity. Bylo super , sie zasapalam , musialam wejsc do tunelu z jakims robakiem / znaczy nie zebym w parze z tym robakiem , on juz tam na mnie czekal / , wlazlam przodem , tylek sterczal gdzies nad tunelem , pewnie smiesznie wygladalam Malo nie stracilam zebow przednich , bo jak juz Pablis wszedl d tego tunelu i wyszedl szczesliwy to chcialam go pchwalic i sie schylalam , a on podniosl glowe i pozniej juz nie pamietam za bardzo Ciemno mi sie zrobilo w oczach. Bardzo mi sie podoba , Pablisiowi chyba tez To na tyle by bylo Prosze do podziwiania sprzed kilku dni http://img68.imageshack.us/img68/608/zzzzzzzzzzzzzzzin1.jpg http://img150.imageshack.us/img150/3374/zzzzzzzzzzzzzzzzkg1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ranyyy boskieeeee, kawał chłopa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts