Maluszek 10.07.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 pięknota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No dobra , dobra , przeciez wiem No to jeszcze jedno . Kiedy wracamy do domu po spacerku to on sobie tak lezy , a ja siedze przy komputerze i ogladam najczasciej ostatnio zdjecia szczeniaczkow ps. Nie mam rozowego przykrycia na lozku ,nie wiem dlaczego tak to wyglada http://img150.imageshack.us/img150/5502/zzzzzzzzzzzzzzzzzbk7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Pablo Rulez Jest idealny Miodzio!!Od cioci Kasi pod paszką prosze go podrapać A narzuta jest różowa, przecież widziałam u Ciebie na imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wiadomo , do mnie podobny Nie klam ,nie klam , bo rozgrzeszenia nie dostaniesz. Narzuta jeszcze pachnie nowoscia. Tamta , co toz nia w ognisko wlazlas jest teraz Pablisiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No jak to, sama widziałam, taka różowa, i jeszcze pod nią pościel w różowe misie. No i te kapcie różowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dobrze , ze chociaz dla siebie zachowalas to , ze widzialas mnie w majtkach z golfem w kolorze tez rozowym , ale w biale wrobelki . Masz szczescie ze potrafisz trzymac jezyk za zebami . Maluszku bedziesz moze na Gwardii w sobote ? Ja bym bardzo chciala byc , na 10 sa dobermany Ciekawa jestem dlaczego nikt nie mowi , ze jest dumny ze mnie , ze ja tak na te agillity i w ogole No ale to w sumie dobrze , bo raz bym sie malo co nie wyrznela pomiedzy te poprzeczki Pani Kasia powiedziala , ze jak ktos chce przejsc na powazne treningi to musi nabyc droga kupna korkotrampki Przy nastepnej licytacji dla Stefka dam moje zdjecie w takim obuwiu na aukcje Moze Krolik zlicytuje i mnie sobie nad lozkiem powiesi , kto to wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.07.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wiadomo , do mnie podobny Od spodu tez??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Kurka wodna co te obce baby (natrzepia mi za te dwa wyrazy ale sa daleko dlatego ja odwazna) robily w Twojej sypialni, ze narzute rozowa pamietaja? Ja tam pamietam zielona narzute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ja jestem swoja baba, a nie obca. I w ogóle, jestem dyskretna i dobrze wychowana. A w zielonej narzucie Kaska w ognisko wlazła. Chyba teraz mnie nie wpuszczą już nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ja to jestem z Ciebie bardzo dumna ... że to agillity itp. I nawet z tego, że tylko o mało co wyrżnęłaś w te poprzeczki Depsia, Żelka, jak Was nie wpuszczą, to oknem wleziecie, przeca Was znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Kasia jak Ty moglas? To byla piekna zielen! p.s. a dlugo tam siedzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Do białego rana!!! I dopiero wtedy z tej narzuty wylazła!!! Nic więcej nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wpuszcza , wpuszcza ,u nas wpuszczaja co tydzien W sezonie nie ma weekendu bez gosci Musze Was uszczelisiwc , tylko porsze wysluchac wiecej , po minucie jest zaje..iste http://pl.youtube.com/watch?v=qIDzPUt20F4 No co ja poradze. Dal nam Pablis ppalic , wlasnie sie tak zmeczyl , ze zasnal w biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No jak to, sama widziałam, taka różowa, i jeszcze pod nią pościel w różowe misie. No i te kapcie różowe. No własnie, teraz się wypiera, że niby nieeee Boszeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ja jestem swoja baba, a nie obca. I w ogóle, jestem dyskretna i dobrze wychowana. A w zielonej narzucie Kaska w ognisko wlazła. Chyba teraz mnie nie wpuszczą już nigdy. nie w zielonej, nie w zielonej tylko w tej takiej seledynowej w ciapki mnie też DPSia, bedziem obie pod drzwiami czuwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.07.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Musze Was uszczelisiwc , tylko porsze wysluchac wiecej , po minucie jest zaje..iste http://pl.youtube.com/watch?v=qIDzPUt20F4 No co ja poradze. e no fajne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Musze Was uszczelisiwc , tylko porsze wysluchac wiecej , po minucie jest zaje..iste http://pl.youtube.com/watch?v=qIDzPUt20F4 No co ja poradze. e no fajne to jest czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 nie w zielonej, nie w zielonej tylko w tej takiej seledynowej w ciapki To nie ciapki , to dziury Pablis powygryzal Zosiu Swiety duch , gdzie Ty bylas Tego do sluchania mam wiecej , dzisiaj u mnie wieczrek muzyczny. Posluchaj sobie jeszcze tego http://pl.youtube.com/watch?v=2EmqG5xG0A8&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=2EmqG5xG0A8&feature=related wymiata za panny takiej muzy słuchałam narzeczony ówczesny, a obecny małż mnie zaraził taką muzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 To widze , ze sie zgadam z Twoim jak najbardziej Z tym , ze System of ADown nie jest taki typowy , metalowy/czy jak to zwal/ , to wyjatkowa muzyka , nie ma takiej drugiej i jestem na dosc powaznie zakochana. Temu na koncercie bylam i wciaz wsopminam i mam ciary na pleckach Poza tym maja fajne tytuly , np. Fuck The System Ogladalnosc na You Tube Solder Side ma ponad 5 mln , pojawia sie napis , zeby nie dykutowac o filmie tylko ogladac.Faktem jest , ze trumien z zolnierzami w US nie pokazywano w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts