kaśka maciej 10.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Już mi zapowiedział, że jak zakupi sobie jakiś powazniejszy sprzęt audio-video to pokupuje koncerty na DVD. Pierwszy będzie Floydów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Już mi zapowiedział, że jak zakupi sobie jakiś powazniejszy sprzęt audio-video to pokupuje koncerty na DVD. Pierwszy będzie Floydów Mam ,mam,zawsze jak ogladam to rycze Wciaz to robi na mnie takie samo wrazenie jak kiedys . Kocham ta muzyke. SOAD to moja stosunkowo/nie w sensie co sobie ktos pomysli / nowa milosc , ale chyba zostanie , poki co siedze w sluchawkach i nie moge przestac , mam takie ataki A to Radio/Video to juz calkiem dla mnie szok , super Zarabiste te ruskie wstawki , ale Serj jest z Armenii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Maluszku bedziesz moze na Gwardii w sobote ? Ja bym bardzo chciala byc , na 10 sa dobermany rrmi - raczej nie będę bo o tej porze to w soboty jeszcze śpię witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Hmm , dla mnie wlasnie ta godzina stanowi jedyny problem . Mam nadzieje jakos zwlec sie z wyra i pojechac , mam spotkanie z jedna hodowczynia i chcialabym bardzo. Btw Twoja sasiadka prawie No co tam w swiecie ? U nas juz od rana zadyma . Pod sklepem husky chcial pogryzc Pablisia , Pablis dluzny nie chcial pozostac , dobrze , ze wlasciciel dobiegl , bo bylaby bieda dla jego pieska Pablo jest strasznie juz silny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 to jak już dojedziesz to tej hodowczyni to wpadnij do mnie Z Pablisiem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Maluszku Bede moze do Niej do domu jechala na wiosne , po malutka . Poki co wlasnie chcialam przyszla mame zobaczyc i zapoznac sie , bo znamy sie tylko z netu. Zalece do Ciebie pewnie niebawem , bo ponoc za OBI na Radzyminskiej jest sklep , ktorego szukalam . Umowmy sie w sobote u Miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 to do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Pewnikiem to bedzie do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a wiesz, że masz rację qrka cały czas mi się wydaje, że dzisiaj jest czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Wpuszcza , wpuszcza ,u nas wpuszczaja co tydzien W sezonie nie ma weekendu bez gosci No to kamień z serca mi spadł. Musze Was uszczelisiwc , tylko porsze wysluchac wiecej , po minucie jest zaje..iste http://pl.youtube.com/watch?v=qIDzPUt20F4 No co ja poradze. Nie mogę się wypowiedzieć, bo przy moim wyjątkowo-wolno-chodzącym-necie-z-limitem-poboru-danych... ech! Dal nam Pablis ppalic , wlasnie sie tak zmeczyl , ze zasnal w biegu Oplułam się ze śmiechu!!! Zdjęcie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witanko i spadam Piąta dla Blinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Moze Krolik zlicytuje i mnie sobie nad lozkiem powiesi , kto to wie ? Siostra, DPSia już wie Pewne "sprawy" dla mnie nie mają ceny, chociaż się nie szanuję Ciebie...to do łóżka biorę, jak wygram P.S. Mam dzwonić z tłumaczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ciebie...to do łóżka biorę, jak wygram P.S. Mam dzwonić z tłumaczeniem? Moj Stary za leniwy ,zeby powiekszyc , a takiego malego nie doczyta , wiec bezpiecznie mozemy gadac Kurde czym byloby zycie bez muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ciebie...to do łóżka biorę, jak wygram P.S. Mam dzwonić z tłumaczeniem? Moj Stary za leniwy ,zeby powiekszyc , a takiego malego nie doczyta , wiec bezpiecznie mozemy gadac Kurde czym byloby zycie bez muzyki no właśnie,...życie jest tylko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dlatego trzeba zyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A więc żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.07.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 łatwo Wam mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.07.2008 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 łatwo Wam mówić Letnia deprecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Magi Nie krzywic sie prosze impreza sie szykuje niebawem , mozesz straty nadrobic U nas druga noc imprezy mlodziezowe , pies niewyspany w zwiazku z tym . Wciaz spi Gosci biedny pilnowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.07.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 To się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts