mmmad 18.07.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 mmmad Uwazaj , bo jak wpadne do Lodzi i pogadam z Twoja Zona to moze tez Ci kupi taka obroze. Nie pyskuj wiec Jak Ty wpadniesz do Lodzi? Przekaze wnukom, zeby na Ciebie uwazali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 mmmad Uwazaj , bo jak wpadne do Lodzi i pogadam z Twoja Zona to moze tez Ci kupi taka obroze. Nie pyskuj wiec Jak Ty wpadniesz do Lodzi? Przekaze wnukom, zeby na Ciebie uwazali... Nic dodac nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzien doberek , dzien doberek , dzisiaj bede jadla serek No w piatek to przeciez post jest chyba , nie ? Krolik Kiedy Ty sie do nas wybierasz mniej wiecej ? teeee, królik to się najsamprzód do mnie wybiera, razem z tobą ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Jak Ty wpadniesz do Lodzi? Przekaze wnukom, zeby na Ciebie uwazali... Teraz to juz nie tylko , ze tego , to jeszcze dlugiemu naskarze. Jak powiem , ze przez Ciebie nie przyjade to On Cie nie wiem co Brazunia Jak Bolka trampki , jak slowo Kaska My z Krolikiem mamy swoje sprawy i sie nie wtracaj . Pokim dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.07.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 widziałem, jestem pod wrażeniem a spodnie też masz fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Cześć i czołem ja też na chwilę tu wdepnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Hej, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Przepraszam, gospodynia to gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jestem , ale sie imprezowalam tak , ze dopiero rano do domu wrocilismy. Jadlam takie dobre rzeczy , ze szok To i spac ide nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jadlam takie dobre rzeczy , ze szok no zdradź co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jadlam takie dobre rzeczy , ze szok no zdradź co Ja teraz nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A wiecie, ja to jestem jakis kaleki wyrodek z rodzaju żeńskiego Nie mam żadnego popisowego dania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.07.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 braza - nie jesteś Ja też nie mam bo nie gotuję i jest super rrmi - gadaj co takiego dobrego jadłaś witanko wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dzień dobry Szanownemu Towarzystwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.07.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 rrmi bylas w Gdansku i do mnie nie zawitalas I filmu do mnie tez nie wyslalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dzien doberek Nie pojechalismy do Gdanska , bo mialo padac. I chyba padalo. Link do filmikow wysle Ci na gg. Przepisy napisze jak sprawde u siebie czy mi wyszlo , bo pewnie bede musiala dzwonic i pytac , bo bankwo nie pamietam. Dania rybkowe byly . Tak dobre , ze az normalnie mam slinotok. Kolezanka ma firme cateringowa i jesli ktos z okolic by potrzebowal to plecam najbardzej jak moge. Dania sa lekkie i pychota.To te zdrowe zywnsci sa Robi to tak dobrze , ze bedzie miala chyba program w TV , wiec nie kituje co do pysznosci tego co jadlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.07.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Widzialem ostatnio dziewczyne z napisem na koszulce: "Don't iron can't cook" Znaczy, ze jest Was trzy p.s. Ciekawe, co potrafi... tych lezacych i pachnacych robi sie zdecydowanie za duzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.07.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 mmmad - spiesze Cie uspokoic ze nie tak znowu duzo Ja leze - ale za to nie pachne A sie wewatku naszukaaaaaaalaaaaam. Ale znalazlam Przy okazji chcialam sie pochwalic ze mam lawendowa sciane Mam nadzieje, ze zrobilam wrazenie. Ale zaraz nie bede miala. Prosilam zeby przemalowac i sie malarz obrazil. W zwiazku z czym w rachunku wyszczegolnil pozycje - "zabezpieczenie podlogi fojlom" - 375 pln no po prostu nie moge jak bedzie mial vacat to sie moze zatrudnie do zabezpiecznia W ogole jest fajny - ignoruje nasze wybory kolorystyczne (poki co bialy everywhere) i maluje po swojemu - czyli zeby bylo ladnie. I jak go nie kochac . Ale poza tym jest w porzo. Przemysliwuje coby Jagunie na jakies szkolenie pchnac. Bo ona szalenie zdolna jest I sie marnuje. Tylko ze ja malo czasu mam . No kiedy na to szkolenie , kiedy ? Sa jakies weekend'owe ? Acha - Jaga nie umie plywac Tzn - chyba nie wie ze umie. Widzial ktos takie cos ? No - to sie napisalam. A co tam u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 sie malarz obrazil. W zwiazku z czym w rachunku wyszczegolnil pozycje - "zabezpieczenie podlogi fojlom" - 375 pln no po prostu nie moge jak bedzie mial vacat to sie moze zatrudnie do zabezpiecznia W ogole jest fajny - ignoruje nasze wybory kolorystyczne (poki co bialy everywhere) i maluje po swojemu - czyli zeby bylo ladnie. I jak go nie kochac . Ale poza tym jest w porzo.padłam i leżę, ale też nie pachnę. Normalnie daj mu buziaka, taki mocarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts