DPS 22.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Zosia jak zawsze, rozbawi mnie do łez. Rrmisia, gdzie Ty się wałęsasz, hę? Chyba wreszcie wyjeżdżasz trochę w te wakacje. Moje popisowe danie to herbata z cukrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Moje popisowe danie to herbata z cukrem. Ale sama robisz? Herbate i cukier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Moje popisowe danie to herbata z cukrem. to byś się przede mną nie popisała, piję herbę bez cukru Skup się i wymyśl coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 O Zosia nawet zaszla . Z Jagusia tak jakby W inteligencje Jagusi nie watpie . Szkolenie przewaznie jest weekendowo ,w kazdym razie u nas na wsi Namawiam , fajna zabawa. Ja nie leze i w sumie tez nie pachne , bo ze psem bylam w lesie i na polu. Kurna jakis chlop normalnie z lasu wyszedl. Pies sie zjezyl strasznie. I zajaczki poganial , tak ze 4 sztuki dzisiaj , jeden to nawet jakis laciaty byl , jak slowo. A mmmadziowi to sie zbiera bardzo , oj bardzo. Herbatke to ja z pigwa. Od sasiadki sloiczek dostalam w prezencie Znaczy z pigwa sloiczek. Oj lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Zeljko - zaraz tam "sama". Sama to ja wodę umiem zagotować. Kasia - no to byś musiała chyba cedzic ten cukier przez zęby jakoś czy coś. Rrmisia - jak rany, to ten rękaw, co Ci tyłek wystawał? Blinio po prostu jak chart tutaj piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dpsiu Nie ten , tamten to tunel byl , ale tu w rekawie w sumie tez sie wystawialam Akurat na zdjeciu nam skok nie wyszedl Jakos tak bokiem poszlo jakby burza Gadacie z ta woda . Jak ja Wam po tych przyuczkach nagotuje to zobaczycie Cos bym powiedziala , ale nie powiem , za publicznie tutaj. Ale sie pochwale na jakims spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Cos bym powiedziala , ale nie powiem , za publicznie tutaj. Ale sie pochwale na jakims spotkaniu no i masz ale chociaż uchyl rąbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2008 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Jak za publicznie to na PW gadaj. Nauczyłaś się coś gotować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 rrmi - i tak nas będziesz trzymała w napięciu aż do spotkania? Szybciutko gadaj co się stało. Zosia - fajnego masz malarza Cmokaski dla Jagusi Musisz jej pokazać jak się pływa - może kilka lekcji na basenie witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.07.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 dobry pomysl Maluszku z tym basenem Mi sie tez przyda Malarz uradowany z pozdrowien - bo to w porzadku facet jest, poza zamilowaniem do kolorow oczywiscie. rrmi - ale fajna laska z Ciebie Ma Pablis szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.07.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Rrmisia, gdzie Ty się wałęsasz, hę? Chyba wreszcie wyjeżdżasz trochę w te wakacje. Poki co udawalo mi sie wykrecac ale czuje , ze Gdansk mnie nie minie i to calkiem niebawem Zobacze , moze uda mi sie jakos wybronic Nie ma mnie za duzo , bo z psem czas spedzam . Zosiu Sie az czerowna jak burak zrobilam , na te Twoje komplementa Mam nadzieje , ze ten malarz ta fojle dobrze rozlozyl , matko panska Rabkow nie uchylam , bo nie i juz Powkurzam Was. Aaaaa , jak ktos chce to u nas malin i jezyn do oporu. Zapraszam z wiadrami Synek na uczelnie zakwalifikowany. Bardzo sie ciesze , bardzo Druga w Polsce , znaczy w rankingach druga ,dlugo byla pierwsza. Bedzie sie ubiegala o status uniwersytetu /jako pierwsza w Polsce/ , ale i teraz mozna sie doktoryzowac tam Tu srednia mial wysoka , bo patrzyli tylko na angielski , a na UW niestety na calosc , tam Mu polski pociagnal w dol. Dobrze jest Wierze , ze da rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.07.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 spróbowała byś wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Synek na uczelnie zakwalifikowany. Bardzo sie ciesze , bardzo . O super! Gratulacje! (ps. moj braciak tez sie dostał tam gdzie chciał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Synek na uczelnie zakwalifikowany. Bardzo sie ciesze , bardzo . O super! Gratulacje! (ps. moj braciak tez sie dostał tam gdzie chciał ) dołączam się do gratulacji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.07.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Dosłownie puchnę z dumy, ze znam tego Synka Cudownie, bardzo się cieszę!! I po co te nerwy były??? Czyż nie mówiłam, że będzie dobrze????? Buziaki i uściski dla studenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Cześć Siostra, gratulki dla Synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.07.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Rrmi gratulacje dla Synka Zosia ode mnie malarza też pozdrów i Jagę ucałuj teraz dopiero zajrarzyłam, że w łona w avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Rrmisia - GRATULACJE WIELKIE DLA STUDENTA I RODZICÓW!!!!! Kaska, Ty się nie chwal, bo ja Go dłużej znam! Jak zwykle, niech no tylko o jakimś facecie mowa... Kaska pierwsza! A do tego Gdańska to Ty jedź, kochana, musisz się i Ty troszkę po Polsce przewietrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Dziekuje Wam bardzo za gratulacje . W sumie to jakos nie bardzo tylko wierze w to , ze moj Syn zaczyna studia , ze juz taki dorosly /niby/ jest Znakiem ja juz dochodze Jak ktos sie do mnie w gosci bedzie wybieral to rozaniec poprosze Sluchajcie jak ktos chce maliny i jezyny to naprawde zapraszam , a aronie to juz z mojego podworka , ale obrodzily latos , az sie galezie uginaja , Pablis ma zabawe z tym Co to ja jeszcze chcialam , no chyba polatam chwilke i nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Że niby ja też dochodzę, bo i mój zaczyna? Może raczej berecik z moheru poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts