magi 24.07.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Moher rządzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.07.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 To od nas tez wielkie gratulacje, prosze przekazac M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Że niby ja też dochodzę, A co to Ty niby mialabys sie roznic czyms ode mnie ? Magi , ZeljkaDziekuje. Mlody jakos wcale nie bierze do glowy Zero emocji , nic . Calkiem jakby Mu sie nalezalo. Mialam dzisiaj atak mrowek ze skrzydlami. Tak sie zastanawiam skad takie scierwo sie berze .No kurde czy ja na wies sie nie nadaje czy co? Albo takie skaczace po lakach , ze malo do geby nie wskocza ? O slimakach wielkich jak nie wiem co nie wspomne , o glizdach i takich wlochtych innych tez No nic , dobrze jest Co to ja jeszcze chcialam , no tak wpadlam. Aaaaa mam jablonke . Nie zeby tego , tylko taka z jablkami . Dopiero zauwazylam , a obok tarasu rosnie , w parze z aronia Pablis chrapie az na lozku raz pod lozkiem , znaczy obok , bo pod nie zmiesci sie. Piekny jest . I slodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2008 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Wydawało mi się, że ja jakas inna jestem, ale może to i dobrze, że nie. Fajnie jest mieć jabłonkę, nawet niejedną. A z aronii można herbatkę robić, tylko trzeba dobrze słodzić, bo cierpka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 No bo Wasz mlody, to spoko gosc jest. Chyba ma to po rodzicach, bo jak sie na Was patrzy to tez wydaje sie, ze nic Was nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Rodzicom gratuluje wytrwalosci, synowi zycze malych porazek i duzych sukcesow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Dzieki , dzieki Kochani , na cito prosze Jakie dokumenty ma miec samochod , ktory jest sprowadzony z zagranicy i ponoc gotowy do zarejestrowania w Polsce ? Jak takie cos wyglada ? Nie mam zielonego pojecia , a dzisiaj chyba jade kupic jakies . Niestety lub stety Maz wymogl na mnie jezdzenie i kazal kupic auto , zeby mnie nie wozic a to z psem do szkoly a to po zakupy . Kurcze tak beztrosko sobie zylam , nie wiedzialam jak wygladaja pieniadze , jak poszlam po fajki to za 10 zeta chcialam kupic katron Skonczy mi sie to co dobre . Jakby mnie nie bylo znaczy rozwalilam auto i leze w szpitalu lub prochy sa wlasnie rozsypywane po pobliskich lakach. Grzyby sa , ale wiadra nie mialam to i nie zrywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.07.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 rejestrowałam taki samochód rok temu trochę latania było poczytaj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Magi Dziekuje. U mnie to wlasnie ten samochod ma wszystko zalatwione/ten uzad celny i te inne wynalazki/ i mam tylko isc do wydz komunikacji z dokumentami . To niby mam miec te wszystki kwitki co to sa w tym artykule wypisane? Musze zapisac sobie jesli tak , bo mi sie pomiesza Ja w ogole zapomnialam jak to w Polsce jest. Ten co mam samochod to byl zarejstrowany w Polsce i tylko trzeba bylo przerejestrowac. No ale chyba ktos nie bedzie chcial oszukiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.07.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 rrmi - najlepiej zadzwoń do urzędu komunikacji i wypytaj jakie dokumenty musisz przynieść, żeby przerejestrować to auto. A jakie kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 No tak, to widzę, Twój Stary bunt na pokładzie zrobił. I czym On teraz będzie się zajmował? Zanudzi się na smierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.07.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 No tak, to widzę, Twój Stary bunt na pokładzie zrobił. I czym On teraz będzie się zajmował? Zanudzi się na smierć. Rrmi napewno urząd ma stronę internetową i na niej można wszystko sprawdzić skoro na miom zadupiu to jest u Was też to musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 rrmi Ty lepiej nie rób tego . Mowie Ci. Tak sie zaczyna , ze niby na szkolenie i takie tam.A potem jeszcze bedziesz musiala wszystkie imprezy obstalowac jako kierowca.No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 rrmi Ty lepiej nie rób tego . Mowie Ci. Tak sie zaczyna , ze niby na szkolenie i takie tam. A potem jeszcze bedziesz musiala wszystkie imprezy obstalowac jako kierowca. No tak.Eeee tam, nie jest tak źle, można wprowadzć system losowań, jak jest impra to losujemy kto robi za kierowcę Jeśli chodzi o system imprezowy to można tez wprowadzić taką opcję: raz prowadzi mąż, a raz ty siedzisz (obok kierowcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Chociaż jakis obrazek tego samochoda Twojego puść na PW, bom ciekawa okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Kupilam , jest nawet juz opity Z tym , ze Synek powozil , bo przeciez ja sie nie nadaje. Gdzie mi kobiecie z prowincji po Wawie jechac Zeby nie dlugi to bym nie wiedziala kurde jak sie kupuje samochod Love You Matko panska ,mam jutro jechac na zakupy ,no nie wiem . Pablis sam w domu zostal i chcial robic chyba zdjecia moim aparatem Jakos mu wybaczylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Gratulacje, Rrmisia, zostałaś panią domu pełnom gembom - z własnym samochodem na zakupy i do miasta. Uważaj na drodze, żebyś bezpiecznie jechała. No to gdzie ta fotka? Bo nieważna marka - wazny kolor i tapicerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.07.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 To się nazywa tempo wczoraj mówi o aucie a dzisiaj już kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 brrrrm, brrrrm, titit, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Przyszłam powiedzieć, że ciągle Cię kocham Gratuluję jeździdełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts