Żelka 27.07.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Szerokiej drogi! A fotka autka bedzie? To teraz juz sama mozesz do mnie przyjechac na babskie pogaduchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.07.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 rrmi będę pewnie we wtorek ale przelotem ląduję kole południa, póżniej szybko do MI na Wspólną i muszę znaleźć jakieś szybkie połączenie z Katowicami P.S. Gratulacje dla M i dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.07.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Jeśli to srebrna terenówka to Cię widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Krolik Ja licze ze nie zlapiesz polaczenia i na nocke zostaniesz Jak dasz rade to zajedz , bardzo bede czekala Co do samochodu , to ja swojego marzenia nie spelnialam raczej. Moim marzeniem jest cos znacznie wiecej niz srebrna terenowka. Teraz mnie juz auta nie rajcuja. Tu jest moja terenowka Siedziala sobie na tarasie po kapieli a teraz spi juz http://img293.imageshack.us/img293/9350/bbzge0.png http://img255.imageshack.us/img255/6644/azzzoq8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Pięknie błyszczy Pabli. A gdybyś Królika widziała, to Go uściskaj i ucałuj ode mnie. I zachowywać się proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Cześc i czołęm Ja ze swojej psuki wyczesuję jakieś 12,5 kg sierści. Musi gorące dni nadciągają Buziaki i piątka dla Pablisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 http://img356.imageshack.us/img356/4569/malyjw5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.07.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 ale slodziak wspomnienia z dziecinstwa czy kumpel dla Pablisia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Nowy synek. Bedzie u nas w next sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.07.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Hejka, czy ja dobrze widzę czy coś ze mną nie tak, ten nowy to mały rottek bo taki napakowany ? Dobrze, że zaszłam to i mam nagrodę Napisz coś o nim więcej, bo ja bardzo lubię czytać takie wiadomości . Zazdroszczę bardzo, wiesz o co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Nie rotek, nie Maly dobcio. Niezly paker Sie nawacham zapaszku szczeniaczka , mniam Imie na N potrzebne to takie bedzie mglo byc w rodowodzie. Wlasciwie na podwojnie ma byc N-N. Tak mysle i nie wiem. To co hodowczyni zaproponowala jakos mi nie podchodzi . Fajny , co ? Jest jeszcze dziewuszka z tego miotu , jesli ktos jest zainteresowany prosze do mnie . Cudniasta Mokka Decyzja taka znienacka niby Przy obiedzie Stary powiedzial , ze to moze jednak i czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 rrmi - cudnisty jest ten nowy nabytek :D Sama słodycz a co się stało z planem na dziewuszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Wlasciwie na podwojnie ma byc N-N. Na pewno Najładniejszy Nigdy Niezwyciężony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 szkoda ze nie na "P" - moglby byc Paczino albo Pikaso - to by do Pablita pasowal a ma byc tak arystoratycznie czy tak bardziej "po naszemu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 rrmi - cudnisty jest ten nowy nabytek :D Sama słodycz a co się stało z planem na dziewuszkę? A , balam sie jak poradze sobie z cieczkami Paczino chodzi mo po glowie wiadomo dlaczego juz od dosc dawna. Podoba mi sie , ale Mlody jakos tak nie bardzo , choc to Jego ulubiony aktor . Na te N chyba nic oprocz tego ze najladniejszy , na pewno nie wymysle. Wiec co tam wpisza w rodowod to niech bedzie. Mi sie podobaja imiona typu , oprocz Paczino , Frankie , Joey ,Alexy . Nie lubie imion dla dobermana Ares , Nero.. No tak fajnie bede miala , ze szok I sie zakrece juz chyba jak sloik naprawde Ladniutki ten malutki , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 no cudny cudny Qrcze , trudno na N i to jeszcze podwojne - no chyba ze Nick Noltie Wygrzebalam : Natan Nawias Neon Neron Noe Nord Nugat Nugat mi sie podoba - ale trudne do zdrobnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.07.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 rrmi - cudnisty jest ten nowy nabytek :D Sama słodycz a co się stało z planem na dziewuszkę? A , balam sie jak poradze sobie z cieczkami dałabyś sobie radę Ladniutki ten malutki , nie ? sama słodycz zazdroszczę Ci tego malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 no cudny cudny Qrcze , trudno na N i to jeszcze podwojne - no chyba ze Nick Noltie Wygrzebalam : Natan Nawias Neon Neron Noe Nord Nugat Nugat mi sie podoba - ale trudne do zdrobnienia. jeszcze może być Neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 z Ciebie to już nic nie będzie, przpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Malusio jest przesłodki - gratuluję! A 1950 rację ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts