Zochna 29.07.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 dziendobry Napoleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A pieluchi już masz przygotowane dla malucha no po prostu cudny jest Pabliś oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 dziendobry Napoleon Napoleon to Pablisia tatus sie nazywa. Napoleon Nils z Diabeli. Tatus Malego zdobyl IDC 2008 , jest najlepszym psem w Europie,nazywa sie Pako Daker. Musze zapas gazet zrobic do sikania. No nie wiem jak to przyjdziejeszcze prawie 2 tyg czekac Pablis spi jeszcze razem ze swoim panem a ja przezywam Powiedzcie jak grube daje sie te cos /takie jakby bonie/ dookola okien ze styropianu? 3 mm ? Moze mniej moze wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 3 mm to chyba za mało u nas ma chyba być jakieś 1,5 cm do 2 cm - jeśli myślimy o tym samym tzn. takich opaskach wokół okien tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 No jasne , ze cm , o ja goopia baba To mowisz , ze 2 cm bedzie ok ? Tez tak myslalam . Ale gorac bedzie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A Pabliś wie, że będzie miał małego braciszka?ciekawe jak zareaguje na malucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A Pabliś wie, że będzie miał małego braciszka? ciekawe jak zareaguje na malucha?Mowilam mu juz o tym . Razem z nim jedziemy po malego . Jejku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A Pabliś wie, że będzie miał małego braciszka? ciekawe jak zareaguje na malucha?Mowilam mu juz o tym . Razem z nim jedziemy po malego . Jejku daleko po niego jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.07.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ale ciacho z tego malucha no poprostu sama słodycz... ale też na początku myślałam że to mały rotek... i chyba zbój będzie, wystarczy popatrzeć na jego klatę... strach się bać, nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.07.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A Pabliś wie, że będzie miał małego braciszka? ciekawe jak zareaguje na malucha?Mowilam mu juz o tym . Razem z nim jedziemy po malego . Jejku Ciekawe, czy bedzie mu smakowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Drugi pies! Nano, Neni, Noa, Nuri, Nedi, Nikos, Nadżi......, Nefer Ciekawe jak starszy go przywita. Bedziesz miala wesolo. Pisz na bierzaco co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Ciekawe, czy bedzie mu smakowal dobre ups. przepraszam. oczywiscie Zeljko - Nikos to moze lepiej nie. W pomorskim to sie jednoznacznie kojarzy . Nomen omen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 daleko po niego jedziecie?Mala wycieczka sie zrobi z tego Ewusia Ciesze sie , ze zajrzysz do mnie czasem Pewnie na kszesna sie szykujesz Podejrzewam , ze jak Zielonooka go zobaczy to zaraz wpadnie i chrzcic kaze mmmadziuPablisiowi nie dam go zjesc , bo Pablis ma swoje jedzonko , gotowane , Royalka do wyboru . Ja natomiast jak zwykle na diecie moge sie pokusic .Mniam Wiesz jak taki maly gnojek pachnie slicznie ? 1950 Pewnie nie bede tak czesto , ale jak znajde chwilke to zawsze zajrze , moze jak chlopcy beda spali po spacerku Zeljko W czasie kiedy szukalam malego dla nas , mialam przyjemosc rozmawiac z wieloma hodowcami. Jedna z hodowczyn powiedziala mi duzo ciekawych rzeczy , byly to raczej osobiste sprawy wiec nie bede tutaj pisala , ale pogadamy jak sie spotkamy. Opowiem co wiem Zosiu Nikos odpada. Opcje sa takie jak pisalam wyzej . Joey ,Alexy , Frankie , mowione po angielsku , z wloskim akcentem , Gucci Bedzie raczej jedno z tych , aw rodowodzie to co tam napisza to bedzie . No nic , musze byc cicho bo Blinio spi , a ja tu mu nad glowa stukam, lezy oczywiscie kolo laptopa Krolik nie zajechal Tylko smsa wyslal Cos to ja mialam powiedziec i jakos zapomnialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 30.07.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ewusia Ciesze sie , ze zajrzysz do mnie czasem Pewnie na kszesna sie szykujesz Podejrzewam , ze jak Zielonooka go zobaczy to zaraz wpadnie i chrzcic kaze na kszesna to trzeba zasłuzyć i przed Zielonooką się nie będę pchała ale Frankie to fajne imię dla brata Pablisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Teraz w te upały to Ty chyba wreszcie nie marzniesz, co? Wiem, że lubisz taką pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Cześć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.07.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 mmmadziuPablisiowi nie dam go zjesc , bo Pablis ma swoje jedzonko , gotowane , Royalka do wyboru . Ja natomiast jak zwykle na diecie moge sie pokusic .Mniam Wiesz jak taki maly gnojek pachnie slicznie ? Ale przed czy po kupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.07.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Zeljko - Nikos to moze lepiej nie. W pomorskim to sie jednoznacznie kojarzy . Nomen omen. Jestem za Nomen omen. Na N i podwojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 A Nikos, to co oznacza w pomorskim? Bo gadacie a ja i tak dalej nie wiem. Moze ktos powie, abym gdzies cos nie palnela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witano, pamiętacie mnie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts