Zochna 31.07.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 A Nikos, to co oznacza w pomorskim? Bo gadacie a ja i tak dalej nie wiem. Moze ktos powie, abym gdzies cos nie palnela. Zeljko - widze , ze Ty jestes w ogole niebywala w pewnych kregach Nikos to pseudo zawodowe niejakiego Niodema S - czolowego gangstera trojmiejskiego . Zastrzelonego jakies 10 latemu, w osobliwym gdynskim lokalu o bezpretensjonalnej nazwie Las Vegas - bo rzekomo za duzo wiedzial o smierci Gen Papaly. No - cos takiego jak Watroba czy inny Kielbasa z Wolomina . No i tylko tyle . Acha. Uwazam , ze propozycja mmmad'a jest bardzo godna rozwazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Frankie to fajne imię dla brata Pablisia Mi tez najbardziej podchodzi Frankie , ale moi chca Gucci Jeszcze czas , mi pasuje tez Quentin , wiadomo po kim , ale jakos wciaz wla Gucci. Dpsiu Dla mnie temperatury sa w sam raz , ale cala trojka panow narzeka . Moze chociaz ten maly brat Pablisia bedzie dobrze znosil upaly Brazuniu Ja pamietam Ciebie caly czas , tylko jakos tak coraz rzadziej komputer otwieram mmmadziu Jesli myslisz , ze szczeniaczki pachna kupami to sie mylisz. Szczeniaczki pachna przeciez szczeniaczkami Zeljko Faktycznie musisz sie podciagnac w mafijnych newsach Chociaz ja w polskiej mafii to tez nie mam za dobrej orientacji. Nowe zdjecie malego http://img126.imageshack.us/img126/7611/maly2dj4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Malusio prześliczny jest, aż się chce w czółko i nosek cmoknąć. A Najstarszy Brat - szczęśliwy, że będzie miał nowego braciszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Mlody zadowolony bardzo . Juz od dawna chcial. Mial zamiar nawet sam zaplacic , ale nie ma tyle kasy na zbyciu Wszyscy przezywamy jak to bedzie Zastanawial sie jak ich zapoznac , jak to na poczatku rozegrac , czytam i ucze sie . Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 jessssssssssssu jaki on jest słodki ten maluszek Ma taką całuśną paszczkę Pabliś jeszcze młodzieniaszek jest więc nie powinno być problemów z akceptacją - chociaż o Was może być troszkę zazdrosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Maluszku Powiedz jak Twoim zdaniem zorganizowac 1 spotkanie. Pablis chyba jednak z naimi nie pojedzie , a moze powinien ? Jak pozniej malego kochac , zeby Pablis nie byl zazdrosny. Poki co wiadomo tylko , ze maly bedzie spal z Synkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.08.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 My po sunię pojechaliśmy sami bo to miała być niespodzianka dla naszej córci. Przyjechaliśmy późno wieczorem i po prostu sucz wpadła do domu (bo jej obróżka spadła) - najpierw do wiatrołapu (tam zaprzyjaźniała się z Olą) a potem poleciała na salony i od razu trafiła na Miśka i zaczłęła go dosłownie obcałowywać (ona z tych całuśnych jest). No i Misiek poległ w przedbiegach W każdym bądź razie na początku zawsze staraliśmy się witać najpierw z Miśkiem a dopiero potem z Norą, jedzenie też dostaje najpierw Misiek a potem sunia itd. Teraz na starość Misiek jest coraz bardziej o nas zazdrosny tzn. o mizianie i zawsze od nas przegania Norę - robi to odpychając ją. Nigdy nie zrobił jej krzywdy - chociaż na jego miejscu po tym wszystkim co ona z nim wyprawia to należałoby się jej trochę ostrzejsze skarcenie z jego strony. Przede wszystkim jak przyjeciecie do domu to koniecznie najpierw przywitajcie się z Pablisiem Potem zaprowadźcie go do Maluszka - niech go sobie obwącha i zaprzyjaźni się Potem na początku po prostu musicie Pablisiowi okazywać więcej uczucia niż maluszkowi Będzie dobrze zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 weź sobie piesa jadąc po małego,niech się z nim zapozna na nie swoim terenie,tam chyba będzie więcej szczeniąt które sobie może swobodnie obwąchać, w domu mały może być od razu traktowany jako intruz, wsiąkłaś całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.08.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 dochtór dobrze gada witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 O rany jakie słodkości i cudności . Wcale, ale to wcale Ci się nie dziwię rrmisiu , że moje pomidory przegrały . Tylko tak się zastanawiam kto zrobi w łóżku miejsce dla malucha , bo dwa psy + dwa ludzie .....hmmmm, może zacząć być tłoczno . No cudniasty jest i basta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Fajny ten mały, ale Pabliś może mieć inne zdanie... Zrób jak radzi Dochtór. Czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No, jak to Dochtór - umi diagnozę postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Rrmi-sia śliczny maluszek Inaczej chyba jest jak się suczkę i pieska zaznajamia a inaczej jak dwa pieski Pabliś mądry piesek to napewno mu krzywdy nie zrobi. A z dwoma pieskami jak z dwojgiem dzieci miłość i pieszczochy musisz rozdzielać po równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Dzieki za porady . Mysle , mysle i nie wiem jeszcze jak rozegram sprawe. Wiem , ze dwa dobermany to moze byc wesolo. Moi jednak nie chca suczki , a jako , ze mi obojetna plec to stanelo na piesku. Pozyjemy ,zobaczymy . Pablis poki co madrym chlopcem jest. Ciekawe jak zacznie na powaznie dojrzewac jeden i drugi . Nic to czytam , ucze sie i dam rade. Maly wazy juz 6.5 kg , ma tatuaz i szczepienie. Czeka na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 No to będzie u Was wesoło. Będziesz miała co robić. Czy z małym też pójdziesz na szkolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Pablis poki co madrym chlopcem jest. Ciekawe jak zacznie na powaznie dojrzewac jeden i drugi . dadzą sobie po razie i wygra ten psychicznie silniejszy Będzie dobrze zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Pablis poki co madrym chlopcem jest. Ciekawe jak zacznie na powaznie dojrzewac jeden i drugi . dadzą sobie po razie i wygra ten psychicznie silniejszy Będzie dobrze zobaczysz nie ma się co martwić na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A dajcie spokoj , ja czytam i czytam , az mi sie w glowie zaczyna mieszac Imienia wciaz nie mamy . Burza byla straszna , a ja okna mylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Co to ja chciałam... Dacie radę z tymi pieskami, w końcu to nie może być takie trudne, mój Tata miał 3 teriery i też musiały się godzić. A teriery to też zadziorna rasa, niezależne i krnąbrne są. I zawzięte. No to u Was też będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 U nas też burza była i do dzisiaj prądu nie mamy miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts