braza 05.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Noooo cześć Zaglądałam, ale się nie wypowiadałam za dużo ... taka jakaś nieśmiała się zrobiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 r i depsia skorzystałem z kolekcji, wypiłem zdrowie Młodego, Mamy i Taty, bo dobrzy byli szczymali naszą służbę zdrofia a to czeba mocnym być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.08.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Te, dziadek...wszystkiego najlepszego i STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dpsiu Norfolk mi nie podchodzi , bo niby jak bym miala go wolac ? Norfolk , do mnie Bedzie chyba Alexy , znaczy ja tak chce najbardziej . Moze Joey albo ten Frankie. Mysle, ze jak go zobaczymy to bedzie wiadomo. Ja bym wołała Noffie. Ale to ma być tak jak Ty chcesz, bo w końcu to Wasz maluch. Chociaż przepis na tę rybkę zapodaj. A u nas słonko i ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 wszystkiego najlepszego Dziadku zdrófka dla Maluszka rrmi - prund już mamy. Podłączyli nas dopiero po 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dzien doberek rrmi - prund już mamy. Podłączyli nas dopiero po 12. Daj spokoj , prawie jak u nas na wsi . Chociaz teraz odpukac wlaczaja szybko po burzy. Na dworzu prawie jesien , az mi sie niedobrze robi . Mam nadzieje , ze slonce przywedruje zaraz od Dpsi. Dziadek A kiedy maly w domu bedzie ? Nie mam pojecia ile teraz trzymaja po cieciu cesarskim Zdjecie jakies pokaz . Zobacze czy do Ciebie podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dzien doberek rrmi - prund już mamy. Podłączyli nas dopiero po 12. Daj spokoj , prawie jak u nas na wsi . Chociaz teraz odpukac wlaczaja szybko po burzy. Na dworzu prawie jesien , az mi sie niedobrze robi . Mam nadzieje , ze slonce przywedruje zaraz od Dpsi. podobno już od jutra ma być słonecznie Ostatnio u nas już dawno prądu nie wyłączali, nawet podczas burz. Teraz była sytuacja awaryjna bo drzewa pospadały im na przewody i musieli to usuwać. Dobrze chociaż, że im się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 P cięciu to trzymają tydzień ... przynajmniej tak było 12 lat temu Łapką macham http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/collections/200807161612/content_11940_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 P cięciu to trzymają tydzień ... przynajmniej tak było 12 lat temu Łapką macham http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/collections/200807161612/content_11940_prev.gif mnie po trzecim dniu wypisali bry piękny ten szczeniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Zakochałam się w tym młodym Jest piękny Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dobrze chociaż, że im się udało Spryciarze Jak ja nie lubie tych z elektrowni , ze szok Tyle formalnosci Brazuniu 12 lat temu to pewnie byly inne czasy Czesc Miko Kaska Co nie ? Sam miod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Rrmi, to Ty nie wiesz jakie święto jest 15?????????????? 10 rocznica naszego ślubu. Znaczy mojego z mojnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Kasia Dla takiej starej kobiety jak ja to 10 rocznica to pikus Bede miala niebawem 21--wsza No stara jak nic z tego wniosek. Kasia , za ktorym imieniem jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Kasia Dla takiej starej kobiety jak ja to 10 rocznica to pikus Bede miala niebawem 21--wsza No stara jak nic z tego wniosek. Kasia , za ktorym imieniem jestes ?Nie jesteś stara ino po Komunii zaczęłaś Imię już poszło, na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2008 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Emocje u Was chyba już rosną przed spotkaniem, co? Będzie ruch u Was w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 To co już jutro wyjeżdżacie? Koniecznie fotki z pierwszego spotkania prosimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja Ci dam po komunii Ruch u nas i tak jest , ale teraz to juz bedzie calkiem Jedziemy w sobote , mysle , ze juz sie termin nie zmieni. Poki co brudne okna mnie wolaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Cześć stara babo I witam również całą odwiedzającą młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Jedziemy w sobote , mysle , ze juz sie termin nie zmieni. to już jutro :D fotki, fotki, fotki koniecznie miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Jutro , jutro . Az sie boje juz Jak ktos ma cos do powiedzenia w temacie szczenie w domu i drugi pies to bardzo prosze. Moze jest cos czego na pewno nie powinnam robic , a co powinnam ? Milego dnia zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts