Maluszek 08.08.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 jedzonko najpierw Pablisiowi potem maluchowi osobne spanka no chyba, że Pabliś łaskawie zezwoli maluchowi na spanie z nim. pieszczotki Paliś pierwszy maluch drugi a tak w ogóle to zobaczysz w domu jak to się ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dzieki Maluszku. Maly ma spac z Mlodym , jest juz zakontraktowany Pablis z nami spi , jego lozko jest w raze czego do wziecia. Ale kto wie, moze sie okazac , ze razem beda spali w Pablisiowym lozu Poki co dla malgo ma obrozke po Pablisiu ,taka mala , ze teraz to chyba na noge dla niego a nie na szyje Miseczki zamowie jutro. Nie chcialam niczego kupowac zeby nie zapeszyc Lozko wlasne jak podrosnie ,bo przeciez pogryzie Chyba , ze kupie i bede pilnowala ,bo zasadniczo swoje miejsce miec powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 jak mu kupisz jakieś zabawiki to jest szansa, że łóżka swego nie pożre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_10498_prev.jpg Hejeczka Cmoczek dla psiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 08.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Jesuu, dlaczego nie ma jeszcze fot, no ile można czekac? Fajnie macie i ten zapaszek mleczka i snu, zazdroszczę Wam bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 No to bądźcie dzielni i pokażcie malucha jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 No i jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Na chwilke tylko jestem , bo wiadomo jak to przy malym dziecku jest. Maly jest od wczoraj wszystko przebiega w miae ok. Wczoraj Pablis bardzo malego wylizywal , spalismy we czworo , bo Mlody wybyl jak sie z malym zapoznal z kolegami. Pozniej wzial malego do siebie i zasuwali do samej 9 .00. Maly nazywa sie Gotti Jest slodki kochany , madrutki i zarty jak nie wiem co. Prosi zeby wyjsc na siku i kupe Warczy i szczeka Jestesmy zakochani i szkoda , ze nie mozna tego az tak okazac jakby sie chcialo. Rano poszlam z Pablisiem to moi go wysciskali na zapas. Pablis jest delikatny , malo ze stolem nie poszedl , zeby malego nie zdeptac . Myje go po sikaniu No ale wczoraj to juz myslalam , ze duzo z malego nie zostanie od tego mycia.Schwal sie pod lozko , ale Stary sie przestarszyl ze sie przeziebi tak na podlodze lezac i kazal go zabrac do lozka Raz maly wpadl do miski z woda , wiec jest wykapany Poki co dwa zdjecia i spadam http://img237.imageshack.us/img237/776/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzra9.jpg http://img143.imageshack.us/img143/1307/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxq2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Noooo, malutki sliczny, a jaki sprytny! Pierwszy raz słyszę, żeby taki maluch wołał o wyjście za potrzebą. Pewnie cieszysz się jak 150. Fajny jest, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.08.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 oj zrobi się tutaj zaraz ruch jak te wszystkie baby wpadną i będą się rozczulać, fajny ale Ty to już całkiem stracona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 10.08.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Prosi zeby wyjsc na siku i kupe Warczy i szczeka Znaczy się bardzo mądry jest. Świetny i wcale nie taki już mały, kawał byka jak się patrzy , łapska ma wielkie . Już nie jeździmy w dzikie strony, podobno żmije się bardzo panoszą tak miejscowi mówili i Stary spękał, z jego fartem do takich przygód to chyba i słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaaa... ale fajny Jakie lapki duze - on chyba bedzie wiekszy od Pablita, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Byłam, widziałam, pomacałam nowy nabytek ( musiałam się hamować, żeby go nie zadusić na śmierć z miłości, bo jest pięęęęęęęęęęęęękny) zjadłam rybkę w doskonałym sosie i świetną sałatkę i fryteczki i opaliłam gospodarzy z fajek i wogóle było zajebiście. Jeszcze raz dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nosz q...., tej sałatki to Ci zazdroszczę... Rrmi pyszną robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nosz q...., tej sałatki to Ci zazdroszczę... Rrmi pyszną robi. Noooooooooo wszystko było przepyszne - jadłam z pazerności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nosz q...., tej sałatki to Ci zazdroszczę... Rrmi pyszną robi.no własnie, ja nie spróbowałam, bo wszystek zjadłaś Gotti= cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nie denerwujcie sie , to nie byla ta salatka Neferka to fajna jest .Zapraszamy czesciej Prosze moje cuda http://img382.imageshack.us/img382/540/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuf8.jpg Ten maly tak sie stara nadazyc na dworzu za Pablisiem , ze glowa mala. Bedzie bardzo duzy Zosiu , ale Pabis tez nie maly , juz taka ma klateczke Maly nasladuje wszystko , jak wolam Pablisia tez przychodzi , ale jak wolam jego samego tez juz wie o co chodzi.Tym bardziej , ze zawsze kielbaska czeka . No co tu duzo gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Kaśka, wcale nie zeżarłam wszystkiego, tylko Ty tyle gadałaś, że nie jadłaś. Maluch śliczny i tyle. Wsiąkłaś całkiem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Maluch cudny jest Świetnie razem z Pablisiem wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Rrmisia, no stracona jesteś, ale nie dziwię się. Fajny ten maluch Piątka dla obu Boberów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts